Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגולף תעלה בקנייה כשעשירייה יותר מהמאזדה , והתמורה נטולה בספק , זהו דגם יחסית בסיסי ומסורס, ללא ג'נטים מגנזיום, גם כפתורים על ההגה נחסכו ...וכל זה במחיר של עוד עשירייה אני מזכיר.

לעומתה המאזדה עם מנוע 2.0 גדול וחזק על הנייר , סאן רוף , ג'נטים 17'' ,סביבת נהג מזמינה, ואבזור מכאן ועד הודעה חדשה ...בכלל במבט ראשון אפשר לטעות שמדובר באיזה מכונית ספורט.

אמנם נראה שכבר החלטתי , אבל הגולף עדיין קורצת לי מאוד , הקדמה הטכנולוגית של רכבת הכוח מזמינה מאוד , כך גם החסכון בדלק , נוחות וביצועים. מצד שני הפחד מאמינות ירודה , עלויות טיפולים וירידת ערך מערער את הכל שוב.

ציפור קטנה לחשה לי שתקלה בטורבו תכפיל לרעה את החסכון בדלק בקלות.

הרכב מוחלף לאחר 3.5 שנים .

אשמח לשמוע את דעתכם המלומדת.

פורסם

השאלה העיקרית,

האם ביצעת נסיעת מבחן על שני הרכבים ?

חבר שלי שרצה מאוד את המאזדה 3 הישנה בגירסת מנוע 2000 אחרי שהתלהב ,נהג ואז גילה שהגב שלו לא מסכים עם הבחירה,

בצער רב הוא וויתר והזמין רכב אחר ,דאז.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

יתרונות מאזדה: מחיר, אבזור, התנהגות כביש, מוניטין אמינות וסחירות, אחריות לשלוש שנים

חסרונות מאזדה: נוחות נסיעה, מרווח מאחור, תיבה אוטומטית עם 4 הילוכים בלבד, המוניות

יתרונות גולף: איכות חומרים ותחושת איכות באופן כללי, שילוב בין ביצועים לחסכון, תיבה רובוטית מתוחכמת, נוחות נסיעה.

חסרונות גולף: אבזור, מחיר, שנתיים אחריות בלבד.

שתיהן נחשבות סחירות למדי, והגולף נחשבת כיקרה יחסית לאחזקה לאחר תום האחריות בעיקר, אם כי זה מאוד תלוי היכן מטפלים. אני לא חושב שתרגיש הבדל משמעותי בביצועים בין השתיים, אולי מעט יותר תחושת כוח בסל"ד נמוך בגולף.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא התיחסתם לחסכון בדלק בגולף והאם הוא משמעותי ביחס למחיר הכולל הגבוה מאוד.

תיקון קטן , המאזדה בגרסה הזו מגיעה עם גיר אוטו' 5 הילוכים .

לגבי נסיעות מבחן , עשיתי נסיעה על המאזדה , בפולסוואגן עושה רושם שקיימת מדיניות של "עושים טובה" לגבי נסיעות מבחן , נרשמתי כמה פעמים ולא חזרו אלי .

תודה לעונים,

אשמח לשמוע עוד דעות.

פורסם

צודק, שכחתי ששידרגו את התיבה ב-2.0 ל' החדשה.

חסכון בדלק - בוא נניח שתקבל 3 ק"מ יותר לכל ליטר בגולף לעומת המאזדה (הנחה אופטימית). בנסועה ממוצעת של 17000 ק"מ בשנה מדובר על כ-2500 שקלים חסכון בדלק, כך שלאורך 3.5 שנים תחסוך פחות מה-10000 שקלים שמהווים את ההפרש בין המכוניות. בקיצור - לא שיקול.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הגולף תעלה בקנייה כשעשירייה יותר מהמאזדה , והתמורה נטולה בספק , זהו דגם יחסית בסיסי ומסורס, ללא ג'נטים מגנזיום, גם כפתורים על ההגה נחסכו ...וכל זה במחיר של עוד עשירייה אני מזכיר.

לעומתה המאזדה עם מנוע 2.0 גדול וחזק על הנייר , סאן רוף , ג'נטים 17'' ,סביבת נהג מזמינה, ואבזור מכאן ועד הודעה חדשה ...בכלל במבט ראשון אפשר לטעות שמדובר באיזה מכונית ספורט.

אמנם נראה שכבר החלטתי , אבל הגולף עדיין קורצת לי מאוד , הקדמה הטכנולוגית של רכבת הכוח מזמינה מאוד , כך גם החסכון בדלק , נוחות וביצועים. מצד שני הפחד מאמינות ירודה , עלויות טיפולים וירידת ערך מערער את הכל שוב.

ציפור קטנה לחשה לי שתקלה בטורבו תכפיל לרעה את החסכון בדלק בקלות.

הרכב מוחלף לאחר 3.5 שנים .

אשמח לשמוע את דעתכם המלומדת.

יש פיאט בראבו 1.4T ששקולה לגולף מבחינת כח וגם מאובזרת מאוד (חוץ מגג). לאון (או אוקטביה) 1.8T גם מאובזרת וגם הרבה יותר חזקה. כך שאם את הטכנולוגיה אתה מחפש, יש אותה ברכבים אחרים עם תמורה עדיפה מהגולף.

פורסם

הבראבו, שהוא אוטו מקסים אגב, מגיע עם גיר רובוטי שעדיף אמנם על זה שבקורולה, אבל נשאלת השאלה אם הוא מתאים לכל אחד. הגירסה הידנית שלו מגיעה רק בגירסה הפחות מאובזרת, כך שאין מגנזיום למשל, או שליטה על הרדיו מההגה או בלוטות', אבל יש בקרת אקלים מפוצלת, מערכת סאונד טובה והעיקר "רכבת כוח" (כפי שכנראה תירגם פותח הדיון ישירות מאנגלית ) פנטסטית.

פורסם

הארופאית היחידה שאני יכול להרשות לעצמי להמר עליה היא הגולף (מבחינת שמירת ערך , שוק וכו'...) ככה שההצעות אחרות לא באות כרגע בחשבון.

פורסם

מהשרשורים שאני קורא כאן לא יודע אם הייתי קונה שילוב של 1.4TSI עם DSG.

נפתחו פה המון שרשורים לאחרונה על רכבים שנכבו באמצע נסיעה, חלקם באמצע כביש מהיר.

אופציה אחרת שהציעו לך היא סקודה 1800TSI, אפשרות נוספת סיאט לאון 1800TSI.

מיותר לציין שמדובר באותו מנוע וגיר, רק מיתוג שונה.

אם אני לא טועה הגולף 1800TSI זה דגם שנקרא highline והמחיר שלו לפני הנחה בסביבות 175K.

תעשה כמוני, לפני שקניתי את הליאון שלי התקשרתי לרון (מוסך רון) והתייעצתי איתו לגבי מנועים של הקונצרן.

ממה שהבנתי ה 1800TSI יחסית ותיק (בטח לעומת 1400TSI) נצבר עליו המון יידע ואין איתו / הטורבו שלו בעיות מיוחדות.

אם תחליט שלא נראה לך, המזדה גם אופציה לא רעה. (במחיר הזה אולי שווה לבדוק גם הונדה)

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אתה קצת מבלבל, הגולף היליין נמכרת עם מנוע 1.4 TSI עם שני מגדשים ו-160 כ"ס.

אני חושב שהחבילה של המאזדה מאוד מפתה ושיקול של צריכת דלק כאמור יחזיר את הפרש המחיר בין המכוניות רק לאחר 3 שנים, האם בשביל זה להסתפק בחבילת איבזור בסיסית?

מבחינת כוח למאזדה לא חסר בגירסה הזאת.

פורסם

טעות טעינו טועים טעה טעות טעינו טעה ...

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

הרבה קשקשת על צריכת דלק תאורטית ואפס נתונים אמיתיים מידע או נסיון אישי.

אני באופן כללי מפקפק בנתוני צריכת הדלק של היצרנים, ובמיוחד באלו של פולקסווגן. למשל לפי נתוני היצרנים צריכת הדלק של פולו 1.2TSI היא 30% טובהה יותר מזו של מאזדה 2 (18.8 מול 14.7 בנסיעה משולבת), אבל בנסיעת מבחן שנערכה ע"י אתר "אוטו" ההפרש היה רק 10%.....

פורסם

ה"סיפורים" של ה-TSI 1.4 שנכבה באמצע הנסיעה הם בעיקר סיפור אחד והרבה אנשים שחוזרים עליו בפורמט של "שמעתי"/"חבר שלי סיפר לי" וכו', לפחות לפי מה שהלך בפורום הזה (עשיתי קצת חיפוש לפני שהזמנתי רכב עם המנוע הזה, וזה מה שמצאתי).

וגם אותו סיפור , דיבר על איזושהי סידרה תקולה של משאבת הדלק (כך שבכלל אין ממש קשר למנוע עצמו) שהיתה בזמנו. מחליפים אותה והכל סבבה.

פורסם

למה חברים?

יום אחרי שההורים שלי הוציאו את הרכב הוא נכבה באמצע צומת אחרי יציאה מרמזור אדום כשאמא שלי נהגה בו.

באמצע פקק, כשכולם עצבנים עומדת נהגת עם רכב בן יום תקועה.

אבא שלי היה צריך לצאת מהעבודה לעזור, להזמין גרר ולגרור אותו למוסך.

למחרת לנסוע למוסך על הבוקר לומר להם מה קרה ולשמוע מה הולכים לעשות לרכב,

אחה"צ לחזור למוסך לשחרר אותו.

עזוב שזה נגמר בעדכון תוכנה, אבל למה ככה? אי אפשר לעדכן תוכנה לפני שהרכב יוצא ללקוח?

לא חבל על יום עבודה שלו ?(במצטבר שני חצאי ימים) שלא לדבר על הלחץ והעצבים.

פורסם

nepet צודק לגבי הגישה, אבל זה כבר צ'מפיון ולא קשור לאיזה מותג. הבעיה העיקרית דווקא עם עדכון התוכנה היתה בסקודות...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...