Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוכש בזמן הקרוב 2 זוגות קומפוננטים של HERTZ HI ENERGY

יש לי מגבר 420 וולט ומגבר 1200 וולט (שאמור ללכת לדאבל סאב 1000 וואט שיש לי)

השאלה שלי היא איזה מגבר יד שניה (עדיף) כדי לי להביא לקומפוננטים כדי שאני אוכל לקבל את מירב איכות הצליל מהם

וגם על הדרך תמליצו לי על נגן שילך איתם

תודה לעוזרים.

פורסם
כן,ההצעה הראשונה היא שתציין תקציב כדי שהשרשור יהיה ענייני

דבר שני רצוי אם תציין את הדגם המדוייק של המגברים שברשותך

ואם אפשר גם של הסאבים.

תקציב אלפייה למגברים

יש לי מגברים דיי ישנים של VIBE אני לא בטוח בדגם אני אבדוק היום... אחד של 1200 אחד של 420

הבעיה שדוד שלי ייבא את הכל מחו"ל מלפני כמה שנים והוא וחברים שלו הרכיבו את הסאבים אז אני לא יודע איזה דגם הם אני אבדוק את הכל ואחזור אליך בינתיים רק לקומפוננטים של הרטס איזה מגבר אתה חושב שיתאים

פורסם

לא בטוח שאתה צריך מגבר ,אם המגברים הם הדגמים הישנים של LANZAR VIBE

אלו מגברים לא רעים בכלל,שוב היה עוזר מאוד אם הייתי מציין את הדגם המדוייק שלהם וגם של הסאבים

או לפחות נותן כיוון באיזה סאבים מדובר.

פורסם

מגבר 420 גוועאלט!!!??! אך מגיעים לדבר כזה? :-P

ותיזהר מזיופים של הרץ ESK165 - מציע שתריץ חיפוש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
מגבר 420 גוועאלט!!!??! אך מגיעים לדבר כזה? :-P

ותיזהר מזיופים של הרץ ESK165 - מציע שתריץ חיפוש.

יש סכנה על גם בדגם של ה-HSK 165 6.5...אני מדבר על ייבוא מחו"ל

פורסם
לא בטוח שאתה צריך מגבר ,אם המגברים הם הדגמים הישנים של LANZAR VIBE

אלו מגברים לא רעים בכלל,שוב היה עוזר מאוד אם הייתי מציין את הדגם המדוייק שלהם וגם של הסאבים

או לפחות נותן כיוון באיזה סאבים מדובר.

בדקתי את המגברים וזה מה שיש לי

LANZAR VIBE 800 וואט דגם 420

LANZAR VIBE 1200 וואט דגם 1200D

class d mono block ultra

הסאבים טיפה יותר בעייתי לבדוק אני צריך להוציא אותם מהתיבה שלהם

פורסם

הודעה משמחת : אתה לא צריך מגברים ,המגברים הנ"ל טובים וחזקים אין סיבה להחליף אותם

תתקדם לרכיב אחר במערכת שאתה מעוניין לשפר.

***השרשור ננעל עקב זלזול של פותח השרשור בכללי הפורום ובשפה העברית***

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...