Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי בידיעה הבאה שאמנם נושא הפורום שהיא פורסמה בו לא קשורה אלינו

אבל הידיעה מאוד קשורה אלינו

"הצרה המדוברת היא כוונת רשות המסים / המכס להטיל תשלום עמילות מכס על כל חבילה המיובאת לארץ ללא קשר לתשלומי מכס/מע"מ שיוטלו בנפרד באם יש צורך, ושיישארו ככל הנראה כפי שהם כיום. דרימר עלה על הצרה, הוא שמע משהו מפקידת דואר כשהלך לאסוף חבילה שהגיעה אליו, ושמע שתאריך תחילת החלת הנוהל החדש הוא ה-1.1.2011. הוא ביקש ממני לנצל את קשריי העיתונאים ולברר האם העניין נכון. ערכתי בירור טלפוני השבוע ברשות הדואר ורשות המסים. ברשות הדואר לא ידעו על כך אבל אמרו שהם פועלים על פי הנחיות רשות המסים.

דוברת רשות המסים אמרה לי שאכן הדבר נכון, שהתהליך כבר החל, והכוונה היא כזו: כל חבילה שתגיע מחו"ל תעבור בדיקת מכס. לא יהיה מצב שחבילות לא יעברו בדיקות מכס, וכל חבילה, ולו הקטנה ביותר, תחוייב בתשלום - מלבד תשלום מסים רגיל - של סכום כספי שאת גודלו היא לא היתה מוכנה לומר במדוייק, אבל לא פחות מעשרות שקלים. התהליך יהפוך קטגורי, כלומר כוללני, לא בהכרח מה-1.1.2011, יכול להיות שמעט מאוחר יותר, אבל זו הכוונה.

הפרטים עוד לא לגמרי ברורים. בימים הקרובים יהיו פרסומים בעיתונים ואפשר יהיה ללמוד ולדעת בדיוק מי נגד מי ומה ואיך אפשר לעשות. מה שעומד לטובתנו זה שזה לא נוגע רק לנו כטיסנאים כמובן. יהיו הרבה נפגעים כי המשמעויות הן עצומות. כל מי שמזמין משהו ב-ebay, כל מי שקונה ספר ב-amazon, כל בעלי תחביבים אחרים, או סתם רוכשי דברים בחו"ל יידרשו מהיום להכפיל ולשלש תשלומים לפחות. אם וכאשר נצא לאיזשהו מאבק נוכל לגייס לא מעט מאלה לטובתנו.

המשמעויות מבחינתנו הן ברורות. להזמין ספינדל או פרופ מהיפני ב-2.5 דולר יהפוך פתאום לעסק שיקר בעשרות שקלים. מה שאומר חזרה לשלטון החושך של החנויות בארץ. אז מה אפשר לעשות כרגע? עוד אי אפשר לעשות. צריך לחכות לפרסומים בתקשורת. במעריב עובדים על סיפור בעניין. ברשות המסים מתכוונים להוציא פרסום מסודר של הכללים החדשים בשבוע הבא בכל העיתונים והאינטרנטים. צריך לקוות שזה אולי פחות נורא ואם זה כן כצעקתה, נעשה בלגן. חיים גיל כבר יעשה תרגיל."

לינק : http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=28662

אני מאוד מאוד מקווה שזה יתבטל / שהפרסום לא נכון

אחרת זה יפגע בנו מאוד!

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברור שהז יפריע לכולנו,שהמדינה והמתקינים יביאו לארץ לחנויות את כל מה שיש בחו"ל וכולנו ניהיה מרוצים,אבל לא אחרכך איך המדינה תגנוב כסף על ימין ועל שמאל? ובלי כל קשר מבחר המוצרים בכל חנויות הרכב המובילים פילו בתחום בלי שמות,כלכך דליל ולא מפתע שזה מדכא הכל מקובע לJBL פיוניר KICKER אלפיין DLS וכל השטויות האלו,בעוד בעולם ישנם מוצרים וחברות מובילות ומעולות שאפילו לא שמעו זכר שלהם.הפחד שלכם מתקיני המערכות הוא שלא יקנו כי כבר כולם רגילים לסטנדרט שיש לכם בחנות? עשות טובה,ככל שתוסיפו שלל מוצרים ככה תירבו בלקוחות ובמכירות (מצידי לפחות זה ככה).

המדינה מיתדרדרת מרגע לדודלי עוד רגע יגידו שאל כל מי שניכנס לארץ יחפשו בכיסים ובישבן הוא הביא איתו אייפון או רדיודיסק (לא זה לא ניכנס בישבן אבל המטאפורה יפה:lol:).בכל מיקרא מאוד חבל

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

מה הביג דיל?

בכל פעם שהזמנתי משהו מחו"ל, ואני עושה זאת רבות כמעט בכל תחום שאני נתקל בו.

תמיד אני מחשב מה תהיה העלות כוללת משלוח+מיסים+עמילות(במידה ויש).

ואם זה יוצא יותר משתלם אז אני קונה מחו"ל, אם לא, אז בארץ?

אם מישהו בונה על זה שהוא במקרה לא ישלם מיסים הוא אידיוט, לא בונים על משהו לא מובטח.

כיום, גם ככה חצי עולם מבקש שירשמו עלות נמוכה יותר, ובמכס כבר בודקים לפי מס' המכירה באיביי, ואז הם גם לא צריכים את הקבלות מפייפאל.

הרי לפי הסכום שנגמרה המכירה(לפי מס' המוצר) ניתן לראות מה העלות האמיתית, ואז לא צריך להביא קבלות ולהוכיח שהם אמיתיות.

זה לא ישנה כלום.

גם ככה הדואר כבר לוקח עמילות מכס על חבילות קטנות בגובה 35 ש"ח, ועל חבילות EMS הוא הוא גובה עמילות של כ130ש"ח.(דמי הקצאת אשראי, דמי שחרור מהמכס, רישום ברישומון יבוא וכו').

ואגב, אפשר לרכז הזמנות גדולות ביחד ואז העמילות הזאת היא שולית, או להזמין ביחד כמה חברים או משהו בסגנון.

תזמינו דרך UPS, ואז המחיר כבר כולל את כל הפיצ'פקס הקטנים של העמילות הקטנה כמו הדואר.

ואם באופן מופלא לא נבדקה החבילה, ולא נדרשה תשלום מיסים- כחוק!, תגידו תודה רבה, כי קיבלתם הנחה במתנה.

אבל לא לקחת בחשבון מראש את המיסים זה מטופש.

under construction..

פורסם

ניר אתה טועה אין לי מושג מאיפה המידע שלך

רק על חבילות ems אתה משלם 35 ש"ח ( במידה והחבילה פטורה ממכס כלומר מתחת 50 דולר )

על דואר אוויר רגיל ורשום אתה לא משלם כלום

בטח שזה פוגע , זה פוגע בכל החבילות הקטנות שאתה מזמין

זה פוגע בהזמנת ביגוד

אלקטרוניקה

גאדג'טים

ועוד המון המון המון

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

המהלך הנ"ל מתוזמן היטב

והוא נעוץ באי יכולתו של הנגיד סטנלי פישר להמשיך ולשמור על רצועת הניוד של הדולר

בנק ישראל רכש היום מעל 600 מליון דולר בניסיון למתן את המפולת ,רק החודש הדולר ירד מעל 5% אל מול השקל

ככול שהשקל מתחזק משתלם יותר ליבא דברים מחו"ל וזה פוגע ביצואנים שמקבלים תשלום בדולרים וגם בשוק המקומי

ולכן הקדימו תרופה למכה.

פורסם
ניר אתה טועה אין לי מושג מאיפה המידע שלך

רק על חבילות ems אתה משלם 35 ש"ח ( במידה והחבילה פטורה ממכס כלומר מתחת 50 דולר )

על דואר אוויר רגיל ורשום אתה לא משלם כלום

בטח שזה פוגע , זה פוגע בכל החבילות הקטנות שאתה מזמין

זה פוגע בהזמנת ביגוד

אלקטרוניקה

גאדג'טים

ועוד המון המון המון

אני לא טועה, הדואר היום הוא חברה פרטית.

הם גובים עמילות מכס על חבילות שערכן עד 50 דולר העלות היא 35 שקלים.

ועל חבילות מעל 50 דולר הם גובים כ130 ש"ח, שמורכבים מעלויות של דמי הקצאת אשראי,השתתפות ברישמון ייבוא, דמי עריכת מסמכים ועמלת שחרור מהמכס.

כמובן שהכל הוא רק תחת שירות EMS, בדואר אווירי רגיל לא הייתה ולא תהיה שום בעיה.

זה נועד להחליף את הטמטום של להגיע לבית המכס עם חשבוניות והכל ולהתחיל להתעסק שם בכל הנוגע לתשלום.

זה לא פוגע זה אולי רק מקשה, כל החבילות הקטנות, מגיעות גם ככה לא בEMS ופטורות גם ככה ממיסים ולכן זה לא ישנה לך דבר.

לא מדובר על משלוחים במעטפות,צרורות וכו'.

מדובר על חבילות בלבד.

בנוסף, מחשבים את זה בשיקול בקניה.

הרי אם יש מצלמה שעולה לך 500 ש"ח במקום 1000 ש"ח בארץ, אז מה זה משנה אם זה יהיה עם עוד 40 ש"ח לדוגמא?

הרי אם המצלמה הייתה עולה 500 ש"ח,ובארץ אתה הייתה קונה ב600 עם אחריות והכל, אז זה כבר בכל מקרה לא היה כדאי.

מחו"ל מזמינים או דברים שאין בארץ, או דברים שהפער מצדיק את ההתעסקות.

אם זה מוצר רגיש שדורש שתהיה אחריות, אז המחיר חייב להיות נמוך משמעותית.

אחרת כבר עדיף בארץ.

under construction..

פורסם

ניר אתה טועה,אתמול קבלתי ערכת חיווט של Knu, באתי לדואר, לקחתי את החבילה ושלום על ישראל.

לא מיסים,לא עמלות ולא נעליים.

ובמשך החודש האחרון הזמנתי מEBAY יותר מ10 דברים ועל אף אחד מהם לא שלמתי עמלות.

בשיפוצים...

פורסם

אתה לא שילמתה דבר כי הכול נשלח בדואר רגיל שהוא איטי יותר. כשתרצה חבילה שתגיע תוך 3 ימים מרגע תשלום, אז אתה משלם תוספות על תוספות.

אני ממש לא רוצה שיגיע מצב שעל דונגול BLUETOOTH , שעולה באזור 1$, ישולם מס חדש בגובה 30 שקל או יותר.

אבל בישראל הכול יכול לקרות...

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

ראשית, לא ראיתי שום איזכור לסוג המשלוח. היה רשום בבירור שכל חבילה תחוייב בתשלום.

שנית, גם ניר רשם שכל חבילה מחוייבת כיום ולא התייחס לסוג המשלוח (מה שלא נכון כמובן, כפי שרשם גיל. אני מקבל לפחות חבילה בשבוע ומעולם לא שילמתי ולו שקל אחד מעבר לתשלום באיביי על המוצר עצמו).

פורסם
שתאריך תחילת החלת הנוהל החדש הוא ה-1.1.2011

יש עוד זמן, בגלל זה אתם לא שילמתם כלום בינתיים.

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

• תוכן חדש...