Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עם המבצעים של צ'מפיון?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש אינפורמציה על המבצעים של צ'ימפיון? סקודה? VW?

בכדי לחסוך הודעות סתם, אינני רוצה ללכת לאולמות התצוגה :) רק אם יש משהוא מעניין.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

על איזה דגם של איביזה קיבלת 10 אלף הנחה ?

מחר אני הולך לסוכנות לברר על איביזה FR בתוצרת 5 דלתות מה אתה אומר יש סיכוי להנחה משמעותית כזאת ? :-)

פורסם

srack מברוק!

במה התפנקת?

אני התייאשתי מלחפש יד שנייה במצב טוב ובמחיר טוב ולכן סגרתי אתמול על לאון TSI DSG חדשה.

חבר של חבר הלך לפולקסווגן בכדי לברר על השירוקו. הציעו לו הנחה של 2,500ש"ח. מבצע עאלק.

לאון 1.8 TSI DSG - כבר לא בדרך, היא כבר כאן!

- אין מישהו שעקפו אותו מימין וזה לא הגיע לו.

פורסם

שכחתי לציין שההנחה היתה משמעותית יותר מ 10K.

לאון 1.8 TSI DSG - כבר לא בדרך, היא כבר כאן!

- אין מישהו שעקפו אותו מימין וזה לא הגיע לו.

פורסם

עכשיו זה זמן מעולה לקנות אוטו חדש במחיר טוב.

נכנסות המכוניות של 2011 ויש להם מלאי למכור, מה שלא נמכר סביר להניח יגיע לאוטודיל ויהיה זול משמעותית מהחברה עם 0 קילומטר.

פורסם

קניתי איביזה קופרה צהובה ב13 אלף שקל הנחה.

לדעתי יש דגמים שאפשר לקבל בהנחה גדולה יותר

זה ברור שרכב של 100 אלף תקבל הנחה נמוכה יותר

אין סיבה שלא תצליח להוריד כסף

איתי התחילו מ5000 שקל. הצלחתי לקבל 13, חיישני רוורס, אפשרות לשלם בשוטף +30 מרגע הגעת הרכב, ומסמך שמאשר שאני יכול לבטל הזמנה ולקבל בחזרה את הכסף ששילמתי כמקדמה, תוך 5 ימים.

ככה שהתנאים הם לא רעים. על FR לדעתי יקבלו מחיר זהה. בפועל קיבלתי קופרה במחיר של FR, היחידה שבאה בצהוב, עם בקרת שיוט ובלוטוט מובנה. (שלא הגיעה בסטנדרט)

איביזה קופרה תקבל בערך זהה. יצרתי מערכת יחסים טובה עם האיש מכירות (מנהל אולם) שם קניתי, אם מישהו רוצה אבוא איתו להתמקח, אני משוכנע שאוכל לחסוך לפחות עוד 2000 שקל.

הרכב שלי יגיע בחודש הבא, יום אחרי היומהולדת שלי.

פורסם
עכשיו זה זמן מעולה לקנות אוטו חדש במחיר טוב.

נכנסות המכוניות של 2011 ויש להם מלאי למכור, מה שלא נמכר סביר להניח יגיע לאוטודיל ויהיה זול משמעותית מהחברה עם 0 קילומטר.

אין קשר

היום רכב נמדד לפי חודש עליה לכביש ולא שנה. אין הפרשים גדולים במחירים בין דצמבר 2010 לינואר 2011

פורסם

כאשר נגמרת השנה והאוטו של שנה שעברה במלאי קח לדוגמא את צמפיון, האוטו יעבור לאוטודיל.

מהרגע שהאוטו באוטו דיל ולא כביכול נקנה באולם התצוגה העסקאות\מחירים\אופציות משתפרות להפליא.

פורסם

מצד אחד זה נכון. השיקול הכלכלי כבד משקל.

מצד שני, היה פה פעם שרשור, אבל אני לא זוכר איך הסתיים הדיון, לגבי רכב שעמד מעל שנה (בגלל החוק החדש) באקלים הישראלי, מה זה עושה לגומיות שלו (אם בכלל) לצינורות וכו וכו.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

נשמע כאילו שווה בדיקה מעמיקה- הוזלות משמעותיות.

לגבי לאון TSI ידנית- נמכרה בזמנו דרך חבר ב130K.

מניח שניתן להגיע לסביבות המחיר האמור.

אוראל- לא כל צהוב מתקלקל.

שאול- תתחדש.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
כאשר נגמרת השנה והאוטו של שנה שעברה במלאי קח לדוגמא את צמפיון, האוטו יעבור לאוטודיל.

מהרגע שהאוטו באוטו דיל ולא כביכול נקנה באולם התצוגה העסקאות\מחירים\אופציות משתפרות להפליא.

אתה מדבר על רכב שעומד שנה אצל היבואן.

זה דבר אחר לגמרי

כשהוא מגיע לאוטודיל, הם היד הראשונה, ואתה תהיה יד שנייה כאשר הראשונה לא יהיה אדם פרטי.

אתה לא בדיוק מקבל "רכב חדש" על הנייר. ואל תשכח, שמן מחליפים כל שנה, מה שאומר שטיפול צריך לעשות מיד עם קניית הרכב.

• תוכן חדש...