Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי קפיצות סל"ד בלנטיס 323 שנת 98' , החליפו לי את כל הפלאגים שהיו שרופים+מכסה מפלג+רוטור למפלג

הבעיה הסתדרה במקצת אבל יש עוד זכר, בהחלפה אמר לי בעל המקצוע שאולי גם חוטי ההצתה שמחוברים לפלגים תקולים ועלות החלפה+עבודה400שקל

השאלה שלי האם זה יכול להשפיע על הסל"ד עצם היותם תקולים? מה יקרה אם אמשיך לנסוע שהם במצב לא טוב?והאם המחיר שהוא נתן לי סביר?

פורסם
שלום,

יש לי קפיצות סל"ד בלנטיס 323 שנת 98' , החליפו לי את כל הפלאגים שהיו שרופים+מכסה מפלג+רוטור למפלג

הבעיה הסתדרה במקצת אבל יש עוד זכר, בהחלפה אמר לי בעל המקצוע שאולי גם חוטי ההצתה שמחוברים לפלגים תקולים ועלות החלפה+עבודה400שקל

השאלה שלי האם זה יכול להשפיע על הסל"ד עצם היותם תקולים? מה יקרה אם אמשיך לנסוע שהם במצב לא טוב?והאם המחיר שהוא נתן לי סביר?

נסה לברר מחיר אצל גל אור ברחוב שונצינו.

פורסם
נסה לברר מחיר אצל גל אור ברחוב שונצינו.

מי זה איפה איך לברר כמה למה?

אני בכלל מטבריה לא יודע מאיפה אתה איזה אזור מדובר, תן יותר פרטים

פורסם

שלום רב !

אם אתה מטבריה, נסה אצל "עמנואל", יבואן חוטי הצתה מתוצרת בירו, אשר יש לו בוודאי חוטי הצתה איכותיים , לרוב סוגי כלי הרכב, והוא נמצא בחיפה, עשה חיפוש בגוגול, המחיר סביר לחוטי הצתה איכותיים, ותופעת הלוואי שהזכרת בוודאי תעלם !

הזהר לא להתפתות לקניית חוטי הצתה זולים שיכולים להגביר את הנזק ולשרוף סלילי הצתה. קרא כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=274592

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
שלום רב !

אם אתה מטבריה, נסה אצל "עמנואל", יבואן חוטי הצתה מתוצרת בירו, אשר יש לו בוודאי חוטי הצתה איכותיים , לרוב סוגי כלי הרכב, והוא נמצא בחיפה, עשה חיפוש בגוגול, המחיר סביר לחוטי הצתה איכותיים, ותופעת הלוואי שהזכרת בוודאי תעלם,

בהצלחה

צביקה

נכון מאוד,גם עמנואל יספק לך סחורה טובה מאוד.

יש גם ברחוב הראשי בשפרעם אם נוח לך.

מקסימום תבקש מעמנואל לשלוח לך לשפרעם או לחשמלאי בטבריה את החוטים והסט.

פורסם

מה המחירים אצל עמנואל?האם כולל הרכבה או שהוא רק מספק את החוטים ואני אמור להסתדר עם ההרכבה שלהם?הוא מספק משלוחים מחוץ לעיר לאזור טבריה?

פורסם

בזמנו נדלקתי על החוטים של בירו ואם אני נדלק אני לא נרגע, הזמנתי לפז'ו 205 שנת 89 שלי את הכבלים האלה מעמנואל המדובר, הוא שלח לי אותם בדואר רשום לשדרות בתוספת תשלום סמלי שסגרנו בטלפון. (רק החוטים הוא לקח לי 150 שקל)

סחורה לעיניין והורגש הבדל משמעותי.

אני לא חושב שהוא יסרב להרכיב לך אותם במידה ותגיע עד אליו, אבל בעיקרון זה לא בעיה להחליף חוטי הצתה, מוציא אחד ע"י משיכה קלה ביחד עם משחק עדין ימינה ושמאלה, וישר במקומו מכניס את החדש, רק לשים לב שהאורך של החדש יהיה תואם לישן (אתה תקבל 5 חוטים כל אחד באורך שונה).

בעבר בפזו' המדוברת, הייתה לי גם בעיה של קפיצות סל"ד, בסוף הסתבר שנשפכה חומצה מהמצבר על החוטי ההצתה ונאכל הבידוד שלהם, מה שגרם לבריחות חשמל ובעקבות כך קפיצות בסל"ד.

אם אתה לא רוצה להשקיע סתם על חוטי הצתה, אתה יכול לקחת מחבר שיש לו רכב דומה לשלך את החוטים שלו ולהרכיב אצלך לבדיקה אם זה קשור לחוטים, כמובן עם בן אדם אחר שיוכל בצורה חלקה לבצע את ההעברה של החוטים ממקום למקום.

פורסם

אוקי לחבר לפי האורך, אבל יש גם את הקצה שמתחבר למכסה מפלג איך אני ידע שם מה הסדר או ששם זה לא משנה, אלא הסדר שמחובר לפלאגים הוא זה שקובע

פורסם

הסדר משנה גם בחיבור לפלאגים וגם בחיבור למכסה!

אתה מנתק חוט אחד מהפלאג, ואז מהמכסה, וישר מחבר את החוט החדש ב2 החיבורים. אם אתה עושה את זה אחד אחד אין שום דרך להתבלבל. בשום פנים ואופן לא להוציא את כולם ביחד, לא מהמכסה ולא מהפלאגים.

פורסם

אהה הבנתי עכשיו, אני צריך רק לפרק את הפילטר אויר שתהיה לי גישה למכסה מפלג ולהוציא את הארוך ולהכניס ארוך אחד אחר במקומו וככה לעשות עם כולם, פשוט לרדת בהדרגה באורך החוטים?

קלי קלות נשמע הסיפור הזה

• תוכן חדש...