Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

המשפחה מעוניינת לקנות רכב חדש.

התעניינו במספר סוכניות וראינו שמיצובישי מציעים תנאי מימון מעולים!

שמנו עיין על 2 דגמים: אאוטלנדר החדשה ולנסר ספורטבק.

אשמח לשמוע חוות דעת שלכם על המכוניות מבחינת צריכת דלק, נוחות, ביצועים.

בנוסף, אשמח לשמוע המלצות על רכבים משפחתיים נוספים באיזור המחיר הזה (קשקאי לא בא בחשבון בגלל שאין אפשרות למימון).

ידוע שמדובר פה ב-2 סוגים שונים של רכבים, אבל אנחנו לא נעולים על ג'יפון או משפחתית רגילה, הכל תלוי במחיר ותנאי המימון (אבל חשוב לשמור על רף של 180K מקסימום).

דרישות מהרכב: שיהיה יחסית מרווח (מדובר במשפחה של 5 נפשות, כולם מעל 1.70 מ'), צריכת דלק (האוטו יסע די הרבה, כולל נסיעות בין עירוניות. בנוסף יש במשפחה 4 נהגים וה-5 בע"ה בדרך), ביצועים (אנחנו גרים באיזור ירושלים, ויש את כל העליות של הקסטל).

תודה!

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

[

לא אתן ייעוץ על רכב - למרות שעקרונית יש לי דרישות דומות לשלך (4 נהגים, חמישי בעוד שנתיים, העליות של חיפה) ואני מסתפק במשפחתיות "רגילות" שעושות את עבוה היטב.

לגבי מימון - כדאי לבדוק גם את הבנק, יש מצבים בהם המימון בבנק יותר זול. אישית לקחתי לאחרונה הלואה לרכב בבנק, קיבלתי ריבית טובה, משכנתי נכסים בבנק ולא את הרכב (כך שאין בעיה של הסרת משכון) יש לי אופציה להחזר מוקדם של ההלואה (ניצליתי את חלקה עם מכירהת הרכב הקודם), ומה שחשוב מאוד מבחינתך - תוכלי לקבל את ההלואה לכל רכב שהוא, אינך תלויה ביבואן.

שאלה נוספת - עם ריבוי הנהגים: האם כדאי להשקיע את כל התקציב ברכב אחד או שכדאי להשקיע בשני כלים יותר קטנים וזולים? זה כבר תלוי בתנאי וצרכי המשפחה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לא אתן ייעוץ על רכב - למרות שעקרונית יש לי דרישות דומות לשלך (4 נהגים, חמישי בעוד שנתיים, העליות של חיפה) ואני מסתפק במשפחתיות "רגילות" שעושות את עבוה היטב.

לגבי מימון - כדאי לבדוק גם את הבנק, יש מצבים בהם המימון בבנק יותר זול. אישית לקחתי לאחרונה הלואה לרכב בבנק, קיבלתי ריבית טובה, משכנתי נכסים בבנק ולא את הרכב (כך שאין בעיה של הסרת משכון) יש לי אופציה להחזר מוקדם של ההלואה (ניצליתי את חלקה עם מכירהת הרכב הקודם), ומה שחשוב מאוד מבחינתך - תוכלי לקבל את ההלואה לכל רכב שהוא, אינך תלויה ביבואן.

שאלה נוספת - עם ריבוי הנהגים: האם כדאי להשקיע את כל התקציב ברכב אחד או שכדאי להשקיע בשני כלים יותר קטנים וזולים? זה כבר תלוי בתנאי וצרכי המשפחה.

לגבי המימון - הציעו לנו במיצובישי מימון ללא ריבית.

לגבי מה עדיף, רכב אחד או שניים, אז אולי בעתיד נקנה עוד רכב קטן וזול יותר שישמש כרכב שני.

פורסם
לגבי המימון - הציעו לנו במיצובישי מימון ללא ריבית.

לגבי מה עדיף, רכב אחד או שניים, אז אולי בעתיד נקנה עוד רכב קטן וזול יותר שישמש כרכב שני.

האם הציעו לך הנחת מזומן? אם כן - זוהי, למעשה, עלות המימון. האם היא עדיפה או נופלת מימון ממקור אחר (כגון הבנק)? זאת עליך לברר, שכן תנאי המימון בבנק תלויים מאוד במצבך כלקוח, וכן בתנאים הנקבעים יחד אתך, למשל משך החזר ההלואה (הלואה שתוחזר על פני תקופה יותר ארוכה תהיה יותר נוחה בהחזר החודשי אך עלותה הכוללת תהיה יותר גבוהה).

עניין נוסף שחשוב לבדוק הוא תנאי ההצמידה שכן כיום הריבית במשק יחסית נמוכה, אולם אם ריבית הפריים תעלה עלות הלואה צמודת פריים תעלה גם היא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
האם הציעו לך הנחת מזומן? אם כן - זוהי, למעשה, עלות המימון. האם היא עדיפה או נופלת מימון ממקור אחר (כגון הבנק)? זאת עליך לברר, שכן תנאי המימון בבנק תלויים מאוד במצבך כלקוח, וכן בתנאים הנקבעים יחד אתך, למשל משך החזר ההלואה (הלואה שתוחזר על פני תקופה יותר ארוכה תהיה יותר נוחה בהחזר החודשי אך עלותה הכוללת תהיה יותר גבוהה).

עניין נוסף שחשוב לבדוק הוא תנאי ההצמידה שכן כיום הריבית במשק יחסית נמוכה, אולם אם ריבית הפריים תעלה עלות הלואה צמודת פריים תעלה גם היא.

במזומן ניתן לקבל את האזעקה + חישני רוורס בחינם.

בכל מקרה, אבדוק את הנושא, תודה!

אשמח לקבל המלצות על הרכבים ועל רכבים נוספים בקטגוריה ובטווח המחירים שציינתי.

תודה!

פורסם

אני ממליץ לבדוק את הונדה CRV. רכב מאוד מרווח וביחס לג'יפונים גם דיי חסכוני.

מצד שני, תוכלו לרכוש סקודה סופרב שהיא מכונית סאלון במחיר של משפחתית גדולה פלוס. בדגם המפואר האיבזור עשיר והמרווח הפנימי חסר תחרות. בימי חול המועד מקיימים בצ'מפיון מוטורס יבואנית סקודה מרתון מכירות בתנאים מיוחדים, שווה לכם לבדוק.

אם הכיוון הוא יפני אז אני ממליץ לבדוק את סובארו B4 החדשה. מאוד גדולה ומרווחת ובתקציבכם יכול להיכנס דגם ה-2.5 ליטר הפחות מאובזר. סובארו מציעה כרגע מבצע ללקוחות חבר ואני בטוח שגם לקוחות רגילים שיכנסו לסוכנויות יהנו מהנחות נאות על מבחר הדגמים.

בהצלחה וחג שמח.

פורסם
אני ממליץ לבדוק את הונדה CRV. רכב מאוד מרווח וביחס לג'יפונים גם דיי חסכוני.

מצד שני, תוכלו לרכוש סקודה סופרב שהיא מכונית סאלון במחיר של משפחתית גדולה פלוס. בדגם המפואר האיבזור עשיר והמרווח הפנימי חסר תחרות. בימי חול המועד מקיימים בצ'מפיון מוטורס יבואנית סקודה מרתון מכירות בתנאים מיוחדים, שווה לכם לבדוק.

אם הכיוון הוא יפני אז אני ממליץ לבדוק את סובארו B4 החדשה. מאוד גדולה ומרווחת ובתקציבכם יכול להיכנס דגם ה-2.5 ליטר הפחות מאובזר. סובארו מציעה כרגע מבצע ללקוחות חבר ואני בטוח שגם לקוחות רגילים שיכנסו לסוכנויות יהנו מהנחות נאות על מבחר הדגמים.

בהצלחה וחג שמח.

הונדה CRV חורגת מהתקציב שלנו.

נבדוק את האפשרות של סקודה. הבנתי שהמרתון מכירות שלהם מתקיים ב-6 עד ה-8 באוקטובר (לא בחול המועד).

היינו בסובארו והתעניינו ב-B4 ובפורסטר. הציעו לנו הנחה של 7,000 ש"ח במידה ומשלמים במזומן על ה-B4.

איך הפורסטר בהשוואה לאאוטלאנדר?

ובכללי, יש למישהו ניסיון או חוות דעת על האאוטלאנדר והספורטבק?

תודה על העזרה וחג שמח!

פורסם

כמה יוצא לכם לנסוע ברכב כשהוא עמוס? כלומר כל המשפחה.

האאוטלנדר מרווח משמעותית עם תא מטען גדול מאוד, מה שאין בספורטבק...

לעומת זאת, הוא יקר משמעותית כי הוא ג'יפון.

איזה רכב יש לכם היום ואיך והם הוא עונה על הדרישות שלכם מבחינת כח ומרחב פנים?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הפורסטר מעט פשוט וקטן יותר מהאאוטלנדר. אבל בפני עצמו מדובר ברכב מרווח, בעל תא נוסעים נעים והוא מציע חווית נהיגה מעט שונה משאר הג'יפונים, משהו קטן והדוק יותר.

אבל אני חושב שה-B4 מציעה תמורה טובה יותר לכסף וגם מתאימה יותר לצרכים שלכם.

בנוגע ל-CRV, ביקור בסוכנות יבשר לכם שהוא דיי קרוב לתקציבכם ומחיר המחירון שלו הוא בגדר המלצה. במיוחד עכשיו כשמתקרבים למבצעי סוף העונה.

פורסם
כמה יוצא לכם לנסוע ברכב כשהוא עמוס? כלומר כל המשפחה.

האאוטלנדר מרווח משמעותית עם תא מטען גדול מאוד, מה שאין בספורטבק...

לעומת זאת, הוא יקר משמעותית כי הוא ג'יפון.

איזה רכב יש לכם היום ואיך והם הוא עונה על הדרישות שלכם מבחינת כח ומרחב פנים?

האמת שבקושי יוצא לנו לנסוע כל המשפחה ביחד (כולם כבר יחסית גדולים). בעיקר יוצא לנסוע 2-3 באוטו אבל כמובן שיש נסיעות של כל המשפחה וגם נסיעות שהאוטו מלא ב-5 מבוגרים.

כיום אנחנו נוסעים במאזדה לאנטיס. רכב ששירת אותנו בצורה מעולה בעבר.

היום הרכב די קטן לנו.

הפורסטר מעט פשוט וקטן יותר מהאאוטלנדר. אבל בפני עצמו מדובר ברכב מרווח, בעל תא נוסעים נעים והוא מציע חווית נהיגה מעט שונה משאר הג'יפונים, משהו קטן והדוק יותר.

אבל אני חושב שה-B4 מציעה תמורה טובה יותר לכסף וגם מתאימה יותר לצרכים שלכם.

בנוגע ל-CRV, ביקור בסוכנות יבשר לכם שהוא דיי קרוב לתקציבכם ומחיר המחירון שלו הוא בגדר המלצה. במיוחד עכשיו כשמתקרבים למבצעי סוף העונה.

ההנחה היחידה שנתנו לנו על ה-CRV היא במזומן (דבר בעייתי בשבילנו בשלב זה). עם מימון זה מותח מאוד את התקציב.

ה-B4 גם נכלל כאופציה. אנחנו צריכים לבדוק איך ניתן לקבל שם תנאי מימון טובים.

יש לי תחושה שאנשים בפורום ובכללי מתרחקים ממיצובישי.

יש משהו בחברה הזאת או בדגמים הספציפים שאני לא יודע וכדאי שאדע?

שוב תודה לכולם!

פורסם

בנוגע ללאנסר, לדעתי המתחרות פשוט מציעות תמורה עדיפה. ב-145 אלף שקלים שזה המחיר של הדגם הבכיר של הלאנסר, אפשר לרכוש אוקטביה TSI 1.8 ליטר עם 160 כ"ס בדגם האלגנס המאובזר יותר. מספיק רק למשש את תאי הנוסעים בכדי להבין את ההבדל בין המכוניות. הלאנסר מאוד פשוטה בפנים, חומרים דקיקים ולא מאוד איכותיים, עיצוב משמים והרגשה דיי ענייה בתא הנוסעים.

המרווח שהאוקטביה מציעה לא פחות טוב משל הלאנסר והביצועים וצריכת הדלק יהיו טובים פי כמה.

בנוגע לאאוטלנדר, תא הנוסעים אמנם קיבל השראה משל הלאנסר אבל החומרים עדיפים, לא ברמה של הונדה CRV, לא ממש מתקרב לסקודה סופרב והאמת נופל גם מה-B4.

פורסם
בנוגע ללאנסר, לדעתי המתחרות פשוט מציעות תמורה עדיפה. ב-145 אלף שקלים שזה המחיר של הדגם הבכיר של הלאנסר, אפשר לרכוש אוקטביה TSI 1.8 ליטר עם 160 כ"ס בדגם האלגנס המאובזר יותר. מספיק רק למשש את תאי הנוסעים בכדי להבין את ההבדל בין המכוניות. הלאנסר מאוד פשוטה בפנים, חומרים דקיקים ולא מאוד איכותיים, עיצוב משמים והרגשה דיי ענייה בתא הנוסעים.

המרווח שהאוקטביה מציעה לא פחות טוב משל הלאנסר והביצועים וצריכת הדלק יהיו טובים פי כמה.

בנוגע לאאוטלנדר, תא הנוסעים אמנם קיבל השראה משל הלאנסר אבל החומרים עדיפים, לא ברמה של הונדה CRV, לא ממש מתקרב לסקודה סופרב והאמת נופל גם מה-B4.

נקודה טובה למחשבה בקשר ללאנסר.

בקשר לאאוטלנדר, איזה ג'יפונים עדיפים על האאוטלנדר בטווח מחירים הזה?

פורסם

הפורסטר דיי דומה לדעתי, הקשקאי קטן יותר, כך גם IX35 של יונדאי והיטי של סקודה, ההונדה יקר מדי וזה בעצם סוגר את המתחרים בתקציב הזה. אף אחת לא באמת עדיפה, זה תלוי בטעם אישי וצרכים.

אני אישית חושב שהעדיפות הן המשפחתיות הגדולות - סובארו B4 או הסקודה סופרב ובמקרה הזה הסופרב עדיפה.

פורסם
הפורסטר דיי דומה לדעתי, הקשקאי קטן יותר, כך גם IX35 של יונדאי והיטי של סקודה, ההונדה יקר מדי וזה בעצם סוגר את המתחרים בתקציב הזה. אף אחת לא באמת עדיפה, זה תלוי בטעם אישי וצרכים.

אני אישית חושב שהעדיפות הן המשפחתיות הגדולות - סובארו B4 או הסקודה סופרב ובמקרה הזה הסופרב עדיפה.

על הקשקאי הם לא מוכנים להוריד שקל (לא במזומן ולא במימון).

התעניינו ביונדאי IX35 ונאמר לנו שהאוטו יהיה במלאי רק עוד חצי שנה! הזוי לגמרי!

בקשר ל-Yeti של סקודה, אנחנו חוששים שהמנוע שלה (1.2 עם 102 כ"ס) לא יספיק לרכב הזה, במיוחד לא באיזור שלנו.

מה אתם אומרים?

פורסם

לנסר ב- 145K מגיעה עם ריפודי עוד, סאן רוף, חימום במושבים, חלונות כהים, BT מקורי ומערכת של רוקפורד פוסגייט עם מגבר 710W ו- 9 רמקולים (כולל סאב). את כל אלו אין לך באוקטביה אלגנס (אולי יש סאן רוף). אתה יכול באותה מידה לדבר על לנסר בדגם הסטנדרטי והיא עולה 128K. אני מסכים שהפלסטיקה של הלנסר לא מרשימה במיוחד, אבל תתפלא שרוב האנשים לא ממזמזים את הדשבורד כל יום וזה פחות חשוב להם...חשוב להם יותר שהרכב לא יקרקש אחרי שנה.

לפותח השרשור,

לא כל כך השתכנעתי שיש לכם צורך אמיתי בג'יפון, יכול להיות שאתם רוצים אחד כזה אבל מבחינת צורך לא זיהיתי אותו מהדברים שכתבת ולכן לא יודע אם יש טעם לרכוש ג'יפון ב- 180K כשיש משפחתיות טובות ומאובזרות ב- 140K.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...