Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,אני לפני רכישה של אייפון משומש וההצעות שיש לי הם

אייפון 3g ואייפון 3gs.

מה ההבדל מבין השניים?

מי מהם יותר טוב יותר מומלץ?

ולמה יש הפרשי מחירים גבוהים בין זה לזה?

אני פשוט מבולבל ורוצה לרכוש אחד טוב ולא ליפול איתו!

דרך אגב איזה גירסת הפעלה הכי מומלצת היום?

תודה לכולם בלעדכם אני לא מבין כלום.

חג שמח.

imprza new age

פורסם

ממש נעלבתי :( כבר הסברתי לך באשכול הקודם הכל על ההבדל ביניהם, וגם נתתי לך שתי מכירות מיד 2.

גבי, לפי מה הסקת שהוא בחורה?

Stay Dirty

פורסם

בכ"א - RUNDOWN קצר:

סוללה טובה יותר

מעבד יותר חזק (משמעותית)

זיכרון כפול (256 במקום 128 - סופר משמעותי - במיוחד בגירסאות חדשות)

מסך טיפה יותר טוב

מצלמה יותר טובה

כרטיס מסך הרבה יותר טוב (זהה לנוכחי באייפון 4 ובאייפד)

יש עוד תוספות שהן הבדלים בתוכנה כמו מולטיטסקינג , צילום וידאו.

אני אגיד לך גם בפועל - ההבדל בשימוש היומיומי במכשירים - גדול מאוד.

ה3GS מרגיש קליל ומהיר משמעותית מה3G - במיוחד אחרי שמעמיסים עליו תוכנות והזיכרון אט אט מתנדף ב3G

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מחזק את ליביו. ה-3GS זה פשוט עולם אחר.

הנה אחד ב-1500 שקל. הבחורה שמוכרת אותו בטח שיכורה, תתקשר מהר לפני שהיא מתחרטת, רק אל תשכח לשאול מה הגרסא שלו:

zzxuct1idgoz.png

Stay Dirty

פורסם

שלום לכולם,ניסיתי להיתקשר הטלפון לא זמין חבל.

שוב תודה לכולם מה שכן אני כרגע אלך רק לכיוון של האייפון 3gs.

יש לי חבר שמוכר בקרוב אחד כזה חדש חדש ב1700 שח פרוץ אים המון מישחקים ותוכנות.

אחרי הכל אני מנסה להבין אים יש חיסרונות למכשיר הזה?

imprza new age

פורסם

חסרונות? כאחד שיש לו את המכשיר אני ימנה כמה:

מצלמה לא מספקת בכלל, איכות גרועה, ואני משווה את זה לנוקיה n73 שהייתה לי עם אותו מספר מגה פיקסלים.

סוללה שנגמרת מהר, ממש מהר עם אתה משתמש הרבה בגלישה ומשחקים.

תלות נורא מעצבנת בתוכנת האייטונס, ואפילו שמתרגלים זה עדיין מעצבן.

אי אפשר להרחיב זיכרון.

רמקול חיצוני חלש ממש וגרוע, הכוונה בהשמעת מוזיקה.

להגיד לך משהו? היה לי נוקיה n73, היה לו רמקול ממש חזק, רמקול כפול ממש חזק אחד עליון ואחד תחתון, העברת השירים נעשתה בקלות ובלי סירבול, הרחבת זיכרון הייתה קיימת (עד 4gb אבל אז זה היה די סטנדרט, מצלמה איכותית ולא זבל כמו באייפון ושאני אומר זבל אני יודע על מה אני מדבר, סוללה החזיקה לי המון זמן גם בשימוש אינטנסיבי, ועם תיקח מכשיר יותר מודרני למשל הn95 8g אז יש לו מצלמה יותר טובה מהאייפון, רמקול הרבה יותר חזק מהאייפון, יש wi-fi, יש מספיק זיכרון, סוללה חזקה.

תשמע בנתונים האייפון נשמע מכשיר מעפן, מכשיר מולטימדיה עם סירבול בהעברת מדיה מצלמה גרועה רמקול חלש וסוללה שלא מחזיקה הרבה, אה ושכחתי בלי בלוטוס, נשמע כמו מכשיר גרוע לגמרי.

אני לא יודע מה הדרישות שלך למכשיר, אבל אני פתחתי מספר שירשורים בנוגע לקניית מכשיר ב1500 שקל, על אף מצלמות ה8 מגה והרמקולים העוצמתיים שמספקות הנוקיה, ועל אף השיכלולים החדשים שמציעים המכשירים של גוגל, ועל אף שיש לא מעט מכשירים שטובים בהרבה ממנו בתחומים שציינתי, קניתי אחד אחרי המון שיטוט ברשת ואפילו חרגתי ל1800 בשבילו, ואני יגיד לך משהו? אני מרוצה עד הגג וממליץ גם לך, המכשיר הכי טוב שהשתמשתי בו עד היום, ושווה לגמרי את הכסף.

מספיק לחפש השוואות שלו באינטרנט כדי לראות שרוב ההשוואות מתחילות במשפט "האם ה***** החדש של נוקיה\סמסונג\ואט אבר הוא מתמודד ראוי לאייפון?"

כולם מנסים להיות טובים ממנו, הוא המטרה שכל חברת שמייצרת פלאפונים מנסה לעקוף, והרעש סביבו ממש לא קטן, ראית פעם שהראו בחדשות שהn95 החדש נמכר בחנויות? כי אני דווקא זוכר ששבוע שעבר הייתה כתבה על האייפון, אומנם דור 4, אבל עדיין.

בקיצור אל תקנה שום דבר אחר, הוא המכשיר הכי טוב שלדעתי יש כיום בשוק וזה אני אומר מאלפי סקירות והשוואות שקראתי עליו, וזאת על אף החסרונות שלו.

פורסם

רוב האייפונים דור 3GS שנמכרו דרך חברות הסלולאר הם בעלי נפח 16GB.

האמת שאינני יודע למה צריך יותר מ-8G.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק - תלוי כמה כבד אתה משתמש.

ביחד עם מוסיקה , פודקאסטים , PDFים והמון תוכנות - אני קבוע על סביבות ה14 - 15 גיגה תפוסים במכשיר.

(וזה אחרי שאני לא משתמש בו כנקודת WIFI וכSTORAGE נייד)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...