Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה לקטול את הרובר ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים , אני לא מבין את הבעיה .

עשיתי בפורום חיפוש על רובר 214/216 , אין דבר טוב אחד שמצאתי פה על המכונית הזאת . אתם משווים אותה לקורקינט על מנוע .

אני נסעתי אתמול ברובר 214 שנת 97 שחורה 2 דלתות : אוטו חמוד מאוד , זריז , נוח מאוד , יושבת על הכביש , מבחוץ ומבפנים נראית יפה מאוד .

תאמינו לי , שאני מת לקנות את האוטו , אבל רק בגלל התגובות בפורום אני לא קונה אותו , אני מאמין שמי שחבר בפורום מבין במכוניות , ואם כולכם קוטלים את האוטו אז יש פה משהו מסריח , בגלל זה אני מפחד ... אבל עדיין אחרי הסיבוב אתמול לא מבין את הבעיה.

תעזרו לי בבקשה , ג'וקר.

פורסם

למה לפתוח שרשור חדש?

בכל זאת, אני אענה לך, כי נהגתי על רובר 214. האוטו באמת חמוד, זריז (אחלה מנוע!), מאובזר יחסית, נוחות הנסיעה סבירה ובכלליות - רכב ממוצע.

א-ב-ל הסחירות שלו נוראית וקשה מאוד להפטר ממנו, וגם אם נפטרים ממנו - זה באלפים רבים מתחת למחירון.

האמינות אצל רבים איננה טובה במיוחד, והחלפים יקרים יחסית.

בגדול, יש הרבה מכוניות שיעשו את העבודה טוב יותר, ויקנו לך שקט נפשי, אבל אולי לא במחיר הזה. קנה את הרובר רק אם אתה מוכן לאמינות וסחירות נמוכות. (ואצל רבים - זה גם שיקול)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש לי חבר שיש לו רובר 214 שנת 99 כבר שנה היא אצלו , עוד לא הייתה במוסך פעם אחת !! איך אתה מסביר את זה ?

ובקטע של המכירה , מה אני לא אצליח למכור ? בסוף אני אצליח . אז אני אפסיד 5,000 ש"ח . אין מה לעשות בשביל איכות אתה משלם .

אין עוד רכב יוקרה במחיר כזה ..

איך מישהו אמר לי על רובר 200 "טיל קטן ארוז בבגדי בית המלוכה"

פורסם
יש לי חבר שיש לו רובר 214 שנת 99 כבר שנה היא אצלו , עוד לא הייתה במוסך פעם אחת !! איך אתה מסביר את זה ?

ובקטע של המכירה , מה אני לא אצליח למכור ? בסוף אני אצליח . אז אני אפסיד 5,000 ש"ח . אין מה לעשות בשביל איכות אתה משלם .

איך מישהו אמר לי על רובר 200 "טיל קטן ארוז בבגדי בית המלוכה"

כשתגיע לגשר, אז נדבר :wink:

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

1. אוסיף לדברי רוני שהמוסכים של שלה בארץ הם לא ממש מצטיינים (לפחות כך היה עד לפני מספר שנים. נכון להיום אינני יודע).

2. שנת 99' זה עדין יחסית חדש...

3. בדרך כלל ההפסד המדובר הוא יותר מ5K.

4. הנזק של הזמן שיקח לך למכור אותה בדרך כלל יגרום לך למכור אותה במחיר הפסד שיעבור את ה5K.

5. רובר היא לא חב' של רכבי יוקרה (אם כי ה75 יוקרתית) אך המחיר שלהן בארץ יחסית יקר :?

6. כפי שרוני אמר (אם כי אומר זאת במילים שלי), במידה ואתה מוכן לקבל את היתרונות של רובר במחיר של החסרונות אזי שתהיה בריא.

פורסם

הבעייה העיקרית של הרוברים בארץ היתה התמורה.בשנת 98 למשל,הרובר 416 עלתה 20,000 שקל יותר מההונדה סיוויק,שכמעט זהה לה מיכנית.ברור שבמצב עיניינים זה,ירידת ההערך תהייה גבוהה.חלק לא מבוטל ביצירת שם רע למותג יש לזקוף לחברת המזרח,שפשוט הפכה הריסת מותגים למסורת-אוסטין,ווקסהול,גיאו(הגירסה האמריקאית לקורולה-זוכרים?)אולדסמוביל ועוד.הוספת פסי עץ בלוח המחוונים וריפודי קטיפה,עדיין לא הופכות הונדה סיוויק(רובר 416)ליגואר,וגם השם מעורר הגעגועים MG לא יכול להציל אותה מבינוניות.הבעייה של ה216,היתה בגודלה.לגבי סופר מיני,היא היתה פשוט יקרה מידי,וכקומפקטית היא היתה קטנה מידי,בוודאי ביחס למחירה.שער הסטרלינג הגבוא"דאג"למחירים מופקעים בעליל,בעיות גימור רבות(כמו שצריך באוטו אנגלי...)ושרות גרוע של היבואן,דאגו לחסל כליל את מחירי השוק שלהן,די חבל,כי ה216 1.4 ידנית הוא אוטו נחמד מאד(103 כ"ס)עם מנוע מעולה וביצועים מצויינים,וגם ההתנהגות די טובה.סך הכל למחירה המגוחך היא תמורה טובה,ואם תקנה בזול,גם תמכור בזול,כך שההפסד לא יכול להיות גדול.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

(1)הרכב עדיין חדיש.

(2)הישראלי הממוצע אינו מתקן את הרכב אלא כאשר הוא נתקע.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אני הבנתי שלרובר יש סטיגמה כזאת שהיא נכנסת למוסכים כל שני וחמישי , כמו האלפא רומאו , וזה לא ככה באמת ...

וזה רק עיניין של סטיגמה..

פורסם

זה לא באמת ככה ולפי מה אתה אומר מקרה אחד או שניים?

אני אחסוך לך , לחבר טוב יש רובר במשפחה 216 ידנית , וכמה שהאוטו זריז ו"מהודר" ( עינין של טעם ולמה אתה רגיל כמובן ) אמינה היא לא , עם המון בעיות חשמל קטנות ומעצבנות , מוסכים ברמה נמוכה , בעיית מנוע או שתיים שהיו לו ( סה"כ נתקעו עם הרכב 3 או 4 פעמים בשלוש שנים שיש להם אותו ... והרכב שנת 98 כמדומני ... ) וכשחשבו למכור אותו ואף אחד לא התקשר כמעט חוץ מכאלה שהציעו מכירי בדיחה החליטו בלית ברירה להשאר איתו.

ליביו.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אם אתה רוצה לקבל חוות דעת, ממי שנוסע ברובר כבר למעלה משלוש שנים, פנה לאלון מזרחי, מלך השערים של כל הזמנים. אני רציני לחלוטין.

אני גם נסעתי ברובר למעלה משלוש שנים, אין שום טעם לפנות לאלון מזרחי - חוצמזה שאני הרבה יותר נגיש ממנו.

פורסם

הרכב אמין בצורה סבירה לא יותר מזה...

אני ממליץ שאם תקנה אותו תתלה עוד באותו היום שלט למכירה, ככה תוך 3-4 שנים,

אנשים בטוח יתקשרו...

ובקשר ל : "יושב על הכביש"... למה הכוונה??????? :shock:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אם אתה רוצה לקבל חוות דעת, ממי שנוסע ברובר כבר למעלה משלוש שנים, פנה לאלון מזרחי, מלך השערים של כל הזמנים. אני רציני לחלוטין.

אני גם נסעתי ברובר למעלה משלוש שנים, אין שום טעם לפנות לאלון מזרחי - חוצמזה שאני הרבה יותר נגיש ממנו.

הרובר עוד אצלך?

פורסם

הרובר עוד אצלך?

כבר לא.

פורסם

הרובר עוד אצלך?

כבר לא.

איך נפטרת ממנה?

• תוכן חדש...