Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה קטנה מאוד באייפון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה צצה לה ביום אחד בלי שום סיבה:

המכשיר הוא 3GS בגרסא 3.1.2,יום אחד נכנס ליוטיוב דרך האפליקצייה של יוטיוב ומקבל הודעה "לא ניתן להתחבר לYOUTUBE".

לעומת זאת בגלישה ישירה דרך הספארי ליוטיוב הכול עובד מצויין :shock:.

כאשר רוצים לראות סרטון בפייסבוק מועברים ישר לאפליקצייה של היוטיוב ואז בעצם שוב מקבלים שגיאה,

אני מתשמש המון ביוטיוב וזה פשוט מבאס להעתיק שמות של לינקים מהפייסבוק לספארי. :cry:

למישהו יש מושג מה הבעיה?

שאלה נוספת היא כמה זמן מחזיקה לכם הסוללה?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דבר ראשון, אני ממליץ לך לקנות סים אוניברסלי כדי שתוכל לשדרג ל 4.0.1 ולפרוץ מחדש.

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.42595

דבר שני, ניסית לאפס הגדרות רשת ?

הגדרות-כללי-אפס-אפס הגדרות רשת

דבר שלישי, תוסיף את הסורס הזה לסידיה:

http://cydia.pushfix.info

בתוכו יש YOUTUBE FIX

ובקשר לסוללה, אצלי בגרסא 4.0.1 , היא מחזיקה בערך שלושת רבעי יום, אחרי הרבה גלישה באינטרנט ומשחקים.

Stay Dirty

פורסם

עריכה:

אבף אתה ה-המלך! במידה ויחליטו בהנהלה לחלק מדליות לגולשים מצטיינים,מגיע לך אחד זהב!

אצלי בישיבה יפה על הפלאפון אני הורג סוללה בשעתיים-שלוש:-(

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

עריכה: בכיף, תהנה :)

וזה תלוי מה אתה עושה בדיוק באייפון. למשל הספיידרמן החדש טוחן את הסוללה ברמה של 10 אחוז ב-10 דקות.

Stay Dirty

פורסם

בנוסף, אפליקציית MITube, יש בה את אותה גישה כמו אפליקצייה ליוטוב הרגילה וגם יש אפשרות להוריד את הסרטון.

אם זה יעזור לך:)

זה נכון

פורסם

MITube באמת טובה, אבל לדעתי עדיף את YOURTUBE2 שהיא מתלבשת על האפליקציה המובנית של יוטיוב.

וחוץ מזה, היא מורידה ישר לספרייה של הוידאו באייפוד.

היא עולה כסף בחנות של סידיה, ואנחנו לא פראיירים, אז בסורס הזה יש אותה פרוצה:

reposource.png

Stay Dirty

פורסם

בשבילי העיקר שהיוטיוב יעבוד דרך האפליקצייה,

אסף למה אני צריך סים אוניברסלי?

פורסם

כי לפי מה שאני זוכר, האייפון שלך נעול לחברה סלולרית מחו"ל. אז ברגע שתשדרג אותו ל 4.0.1, הוא יינעל עד שתפתח אותו עם סים.

בפריצה שיש לך כרגע לא היית צריך סים, כי ככה הפריצה הזאת עובדת. היא פשוט מאקטבת את האייפון בעצמה.

אבל הפריצה החדשה לא מסוגלת לזה, ובגלל זה צריך לאקטב אותו קודם כדי שתוכל לפרוץ.

Stay Dirty

פורסם

זה לא פריצה ליוטיוב, זה פשוט תוסף ליוטיוב שנותן לך להוריד את הסרטונים למכשיר ולשמור אותם.

ואביתר צודק, מכשירים שנפרצו עם BLACKRAIN, שבעצם מאקטב אותם בצורה לא חוקית, יש להם בעיות עם ה PUSH בד"כ וגם עם היוטיוב.

האייפון שלך, מרק, נקנה בסלקום, אז גם אם תפרוץ אותו, לא תהיה לך שום בעיה.

Stay Dirty

פורסם

לגבי הסוללה - מחזיקה יומיים - 3GS בן שנה עם הרבה אינטרנט (לרוב על התשתית של אורנג') הרבה מוסיקה שמנוגנת ממנו ולפחות שעה - שעתיים מחובר לBLUE TOOTH ומשדר דרכו מוסיקה.

על 4.01 (עדיף בהרבה עם 3.13 - בכלל אחרי 4 זו קפיצת מדרגה עצומה)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

שאני החליט לפרץ את האייפון שלי אני אשלח לך אותו בדואר חבילות בכדי שתפרוץ לי אותו.

אין לי כוח להתעסק עם הפריצות.

תכונה לשליחה וקבלת פקסים עבור אייפון.

http://itunes.apple.com/il/app/scanner-fax/id355337485?mt=8

הבעיה שיש לשלם לא מעט כסף עבור כול עמוד פקס שנשלח לספק השירות.

http://www.interfax.net/he/prices

כרגע התקנתי את התוכנה ונראה מה היא שווה.

איזה כייף לי :)

פורסם

טוב הרבה זמן שאני מחוץ לענינים

יש לי 3GS בגרסה 3.1.2 אני מאוד מרוצה כמובן, מאוקטבת עם SPIRIT ו SN0W

כולם מתלהבים מגרסה 4 וגם אני רוצה ..

למה לשדרג, ממה להזהר, איך לשדרג, עם מה לפרוץ (יש לי את הסים המקורי - הוא של אורנג', אבל אני לקוח פלאפון ולכן צריך לפרוץ אותו גם ל SIM זר)

אשמח לעצות איך לא להפוך את האייפון שלי לבלאטה.

תודה

• תוכן חדש...