Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תחנות דלק נוהגות לתת על כל תדלוק מעל סכום מסוים (נגיד 150-200 ש"ח) איזה משהו כמו עיתון, אייס-קפה, שטיפה וכו'...

הייתי מתדלק בסונול בראשון (ליד הים), בזמנו הם נתנו שטיפה ועכשיו הם לא נותנים יותר כלום!

איפה אתם מתדלקים ומה נותנים בתחנה שלכם? אם זו תחנה של סונול באיזור ראשל"צ עוד יותר טוב! (יש לי הנחה בסונול).

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מקווה שאני מקבל בנזין 95 אוקטן. מסתפק בזה...

תמורת 1 שקל מקבל עיתון ידיעות (גם בשישי) ובקבוק קטן של מי עדן.

"פז" הכפר הירוק.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני מתדלק ב10, ומקבל עיתון ידיעות חינם, בסונול אני יכול לקבל או מים או שטיפה או עוד משהו חינם בתדלוק מעל 150 ש''ח

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

בפז ראשון לציון לישנסקי : רחצה חינם

בדלק הכפר הירוק : רחצה ב5 ש"ח

בפז הכפר הירוק : ידיעות ומים כמו שנאמר , פלוס רחיצה בצבירה מסויימת

ש.י.א רשל"צ - קפה חינם, ברד חינם, רחיצה חינם, עיתון, בודי מסאג' חינם (סתם ,אבל אם הם כל כך נדיבים אולי בעתיד :))

דור/אלון שפיים - רחיצה חינם וקפה (איכותי!)

בשורה התחתונה, אלא אם כן זה עיתון בדרך כלל אני לא לוקח את החינמים.

מסתפק בדלק טוב.

בסונול אני בכלל לא מתדלק אז לא יכולתי לעזור ספציפית.

נ.ב. אני תמיד מתדלק פול טנק אז אני תמיד עובר את הרף לקבלת ההטבה, אז להערכתי רוב מה שאמרתי זה בתדלוק מעל 150-200 ש"ח.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מתדלק בפז יהונתן בראשל"צ ומעל 180 ש"ח מקבל שטיפה חינם, עיתון יומי ונדמה לי גם ברד (בעבר היה, לא בטוח לגבי ההווה). בנוסף יש מבצע מתנות לצבירת ליטרים.....

פורסם

תחנת דלק המפרש במזרח ראשון לציון (אזור טיב טעם בית דגן כזה) נותנים שטיפה חינם בתדלוק מעל 200 ש"ח עד כמה שזכור לי, וב30 ש"ח יש אופציה להפוך את השטיפה הזאת לחיצונית + פנימית

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

אני לא קונה את המבצעים האלה.

אני מעדיף לתדלק בשירות עצמי בתחנה הקבועה ליד הבית שהוכיחה את איכות הדלק ונקיונו (פירקתי את משאבת הדלק פעם או פעמיים) כבר למעלה מ 120,000 ק"מ.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כשאתם אומרים שקיבלתם מים, אתם מדברים על שישיה?! או בקבוק 1.

במפרש הם שמים לך את השישיית מים בתוך הדלק, לא תודה.

בפז ליד ראשון-שוק חילקו פעם אייס-קפה, לא יודע מה הולך שם היום.

אם יש תחנות של סונול זה יהיה עדיף בשבילי... למרות שלא מזיק לחלוק מידע גם על תחנות אחרות.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

בינינו, לא מתעניין בכל הפלוסים האלה.

1. עיתון מגיע אליי חינם כל בוקר (ישראל היום). מבחינתי כל עיתון זה היינו הך, ואם זה בחינם ובאיכות גבוהה, זה מנצח. אני לא חושב שצריך לרדוף אחרי עיתונים בתחנת דלק, ולחיות בסרט שהעיתון הוא בחינם, אחרי שחברת הדלק עשתה עליי רווח ברכישת דלק מצטברת.

2. לשישיות המים שעומדות שם בשמש אני לא מתקרב. במחקרים רבים הוכיחו שהמים שם ניזוקים מהחום הרב.

3. לרחצה אני לא מכניס את הרכב שלי. אחרי שפעם אחת הרכב של חברה שלי יצא משם עם שריטות, אני לא מתקרב לשם. רק שטיפה ידנית.

Xbox12341

פורסם
אני לא קונה את המבצעים האלה.

אני מעדיף לתדלק בשירות עצמי בתחנה הקבועה ליד הבית שהוכיחה את איכות הדלק ונקיונו (פירקתי את משאבת הדלק פעם או פעמיים) כבר למעלה מ 120,000 ק"מ.

איתמר.

המבצעים האלה תופסים גם בתדלוק עצמי, לפחות איפה שאני מתדלק.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אני מתדלק בתחנות האלו של הבזול "מבצע ליטר ב2 וחצי שקל" אז אני בעצם מקבל גם מים ושטיפה פנימית? בהומור בהומור.

באשדוד רוב התחנות בתדלוק מעל 30 ליטר או 150 שקל נותנות שטיפה חיצונית חינם, תתפלאו אבל יש תחנה שיש לה את המצבע הזה ואין לה מכונת שטיפה! אז הם שולחים אותך לאיזה חור בתעשיה שאתה כבר מוותר על השטיפה החינמית והשורטת שלהם.

האמת בדראגון באשדוד אנחנו מתדלקים את המשאית כול בוקר (100-180 ליטר) ומקבלים 2 כוסות קפה ועיתון גם בשישי, לגבי מכוניות פרטיות אין לי מושג לא יצא לי לתדלק שם.

וכמו שאמרו חכמים לפני בואו נקווה שאנחנו מקבלים רק אוקטן 95 בלי כול מיני מתנות.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

בלי לעשות פרסום אבל אם כבר שאלת. לאחרונה התחלתי לבצע קניות ברשת "יש". יש להם מבצע שאתה מזמין כרטיס אשראי של ויזה עם הלוגו של "יש" על הכרטיס ובתדלוק בתחנות פז אתה משלם 20 אגורות פחות לליטר.נכון להיום המחיר הרשמי הוא 6.39 ואני משלם 6.19 . שנה ראשונה הכרטיס חינם ואחרי השנה הראשונה אין לי מושג מה העלות שלו. אישית לא קורא עיתונים ולא שותה קפה. תנו לנו דלק איכותי וזול יותר ותשמרו לעצמכם את המתנות.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...