Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:evil:

אתמול אני מקבל טלפון לעבודה, מהגן של הקטן "הילד חולה". יוצא הביתה, מביא את הילד, ומגיע הביתה מחנה את הניסאן בדיוק מאחורי הג'יפ (פאג'רו 97). נכנסים הביתה מתארגנים ופתאום שומע מבחוץ רעש של התנגשות קלה. יוצא החוצה ורואה משאית של מזרני סימונס עומדת כ 30 מטרים בהמשך הרחוב (חד סטרי), עוצרת ומייד ממשיכה לנסוע. מבט חטוף בניסאן - אני רואה את המראה מקופלת, והזכוכית על הרצפה.

אוסף את הילד, מכניס אותו לרכב, ונוסע לאתר את המשאית הנמצאת בדיוק פניה אחת מביתי בהמשך הרחוב.

אני בשיא הקריז, חושב על הנזק לניסאן, עוצר מאחורי המשאית, וניגש לנהג ולעובד שלו.

הנהג (נ.ע. שמו המלא אצלי) כמובן מכחיש. "מי מכיר אותך?" "אין לך עדים", "לך חפש מי...".

"תשמע", אני בשיא העצבים, "גם ראיתי אותך, וגם ברחת. אני מביא משטרה ומגיש נגדך תלונה על 'פגע וברח' ".

הבחור מתקשר למשרד, ושם כמובן מכחישים, אולם כשאיימתי לגשת מייד למשטרה, הורו לו למסור פרטים. מסר.

חוזר הביתה ומגלה שגם המראה של הג'יפ כוסחה.

מתחיל לבדוק נזקים - פחות נורא ממה שחשבתי. המנגנון של הניסאן עובד, למעט שבר בפלסטיק שמחזיק את הזכוכית הכל נראה תקין אחרי שהחזרתי למקום את כיסוי הפלסטיק הדקורטיבי של המראה.

את המנגנון של הג'יפ אפילו לא בדקתי. בית המראה שלם.

מתקשר לסוכן הביטוח שאומר לי שאין בעיה להגיש נגדם תביעה, אבל מנסיונו הם כמובן יכחישו, ולכן לא תהיה ברירה אלא ללכת לתביעות קטנות. אם הם יודו, הפרמיה עולה משמעותית, תנסה לסגור מולם פרטי.

מתקשר לחבר שמכיר כל מה שצריך וקשור לרכב - "לך להרקולס ברח' סלמה, יסדרו לך שם שתי מראות, בערך 80 שקל למראה".

בינתיים החלטתי לפנות להנהלת סימונס דרך מייל ולהמתין לתגובה מהם. שלחתי מייל, ואני ממתין לתשובה.

היום ניגשתי להרקולס, 120 שקלים למראה של הג'יפ, 70 שקלים למראה של הניסאן, ו 7 דקות...

לקחתי קבלה ואת ההחזר אני מתכוון לדרוש מסימונס.

למה אני כותב לכם את כל הקשקוש הזה - כי בפעם הבאה שתגלו שכיסחו לכם את הרכב, חפשו מי מהשכנים הזמין מזרן של סימונס...אולי יש קשר.

שאלה יהיו הצרות שלנו לאורך כל שנת תשע"א.

י'

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לא להתרגש מזה, יש חיות שמהתלכות בינינו.

מה היית אומר אם מול עיניך אתה רואה שאישה שמנסה להיכנס בין שני הרכבים ואחד מהם הוא שלך, מגרדת את כל הפגוש ובמקום לעצור ולתקן, ממשיכה וממשיכה עד שהצליחה לחנות?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

בינתיים החלטתי לפנות להנהלת סימונס דרך מייל ולהמתין לתגובה מהם. שלחתי מייל, ואני ממתין לתשובה.

:evil:

מעצבן לשמוע על מקרים כאלו בכל פעם מחדש, אם בורחים מזירת תאונה עם נפגעים לא מפליא אותי לקרא על בריחה כאשר מבצעים נזק לרכב אחר.

נשמח לשמוע על התגובה של של הנהלת סימונס למקרה זה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בוקר טוב,

בינתיים אין קול ואין עונה מהנהלת סימונס - ישראל, גם לא מייל לאקוני, "קיבלנו את פנייתך ואנו מבררים, נשיב לך בהקדם" שזה המינימום הבסיסי לכל טיפול בפניית לקוח". :-(:-(:-(

מה שכן - יש להם דף בפייסבוק...כל הכבוד על הפעילות במדיה חברתית. :roll:

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אז תרשום על הקיר שלהם בפייסבוק. זה בטוח יעורר את תשומת ליבם. במיוד תדגיש את העובדה שבמשרדים הורו בהתחלה לנהג לא לתת את הפרטים.

פורסם
אז תרשום על הקיר שלהם בפייסבוק. זה בטוח יעורר את תשומת ליבם. במיוד תדגיש את העובדה שבמשרדים הורו בהתחלה לנהג לא לתת את הפרטים.

לדעתי מכיון שזו תקופה של חגים הוא לא נענה עד כה.

מאמינה שיחזרו אליו בשבוע הבא.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יצאת פראייר ואתה עוד מתגאה?

אני במקומך מתקן איפה שאני מחליט,ובמקרה כזה רק במוסך מורשה עם מראה אורגינלית,מצידי שיעלה 2000 ש"ח,הרי את הכסף הם יחזירו לך חברה גדולה כמו סימונס,אז מה עשית? חסכת להם כסף ונשארת עם מראות חילופיות.:idea:

פורסם
יצאת פראייר ואתה עוד מתגאה?

אני במקומך מתקן איפה שאני מחליט,ובמקרה כזה רק במוסך מורשה עם מראה אורגינלית,מצידי שיעלה 2000 ש"ח,הרי את הכסף הם יחזירו לך חברה גדולה כמו סימונס,אז מה עשית? חסכת להם כסף ונשארת עם מראות חילופיות.:idea:

ובסוף לא היו מחזירים לו כסף והוא היה אוכל את הגזר עד הסוף..

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

לפי מה שהבנתי מהסיפור שלך הפגיעה היא רק במראות. חשבת על זה שנהג המשאית באמת לא שם לב שהוא פגע. הוא נוהג על משאית לא על פיאט 500.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
לפי מה שהבנתי מהסיפור שלך הפגיעה היא רק במראות. חשבת על זה שנהג המשאית באמת לא שם לב שהוא פגע. הוא נוהג על משאית לא על פיאט 500.

זה עדיין לא נותן לו זכות לגלח מראות ולפגוע ברכבים.

נהגי משאיות מודעים לרוחב של רכבם ולמגבלות שיש עימו, לכן אמורים לנקוט משנה זהירות בנסיעה מעבר למה שנעשה ברכב פרטי.

ל'

פורסם

אתמול בצהריים, אזור התעשיה של גבעתיים. משאית של חברת "לופו" (מאפייה) חוזרת רוורס ופוגעת בדייהטסו שרייד חונה.

הנזק לאוטו: חלון שבור ופגיעה בדלת. המכוון ראה את הנזק, צחק ובתנועות ידיים הסב את תשומת הלב של הנהג לעובדה שפגע.

המכוון עלה למשאית והם נסעו בלי להשאיר פרטים.

הספקתי לצלם את המשאית ולהשאיר את הטל' שלי על פתק ששמתי בדייהטסו.

DSC01200.jpg

• תוכן חדש...