Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקרה שקרה לי השבוע גרם לי קצת לחשוב.

ביום שלישי האחרון קיבלתי sms מהמפעיל הסלולרי שלי ובו נאמר:שעד התאריך 09/09/2010 אני נהנה מהתוכנית התעריפים הנוכחית שלי ולאחריה אחזור לתעריף מלא ,ולגשת למרכז שירות\טלפוני בכדי לעבור תוכנית תעריפים.

היום בבוקר כבר נוכחתי לדעת שאין לי תא קולי ,שיחה מזוהה או כל שירות אחר.

קצת פרטים:

הקו שיש לי הוא קיים כשבע שנים על אותה תוכנית תעריפים,לא בוצעו שידורגים מאז,כלומר לאחר ה 3 שנים הראשונות לא היתה לי שום התחייבות כלפיהם.

לפני כשנה רכשתי "ברזל" ממשווק כדי לא להתחייב לאף אחד ונשארתי עם אותה תוכנית תעריפים.

השאלה הנשאלת,האם לחברת הסלולאר מותר להעביר אותך תוכנית תעריפים שונה ממה שקיימת כרגע ולחייב אותי ל18 חודשים מחדש?

נראה לי קצת מוזר שהם מכריחים אדם להתחייב מחדש,במיוחד שהתוכנית קיימת אצלי שנים רבות ומעולם לא היתה בעיית תשלום או כל בעיה אחרת שתגרום להם לנתק אותי.

אשמח לעזרה בנושא,ואם למישהו יש מושג משפטי במקרים האלה אשמח להכוונה.

תודה חברים וחג שמח,אורון.

פורסם

מניסיון אישי הם כן יכולים

ברגע שאתה לא התחייבת להם, גם הם לא אליך ולכן מותר להם להעלות תעריפים. והם עושים את העליות האלה כדי לדחוף אותך לקחת חבילה בהתחייבות.

בהתחלה בסלקום היה לי תעריף מסויים, בשנה אחת הם העלו תעריפים פעמיים לרמה שהחשבונית הכפילה את עצמה עבור אותו זמן דיבור. ואז הם אמרו לי עדיף לך לקחת כבר חבילה כזאת וכזאת, וככה יצא שהתחייבתי לחבילה לשנה וחצי.

אם עדיין לא התחייבת אליהם, פנה למוקד ותסביר להם שאם הם לא מחזירים את המצב לקדמותו אתה עובר לחברה אחרת. כל עוד לא התחייבת הכוח בידיים שלך 100 אחוז.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני גם מעוניין לדעת את התשובה (ולדעתי היא טמונה איפשהו באותיות הקטנות בחוזה ההצטרפות).

מירס עושים לי קטע מסריח וחצי שנה לפני סוף התחייבות של 36 חודש הם מעלים לי תעריפים בשיעור חד מאוד (יותר מ 30%!), ואז כדי לחזור לתעריפים נורמליים צריך לעבור חבילה ולהתחייב למינימום עוד חצי שנה.

כמובן שאני לא אעשה זאת, והתרגיל המסריח הזה יגרום למעבר של כל המנויים שלנו בעסק לחברה אחרת, אבל אני חושש שגם שם זה יקרה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

רוב הפעולות של הקוברות האלה הם בהתאם להסכם שחתמת איתם בן 25 עמודים באותיות קטנטנות .

אצלך זה לפי סעיף 74 (א) 5 סעיף קטנטן ז':-o

אתה כצרכן צריך לפעמים גם לצרוח כדי להוריד אותם מכך. איום כי תעבור לקוברה אחרת עוזר במקרים רבים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מדובר באורנג' במקרה ? כי גם אצלנו שנגמרה תכנית התעריפים ה"מוזלת" (עאלק) יום למחרת לא היה תא קולי, שיחה מזוהה וכו'.

לטענתם זה בשביל לגרום לך להתקשר אליהם וכי "אין להם אישור ממשרד התקשורת להמשיך לתת לך שירותים כאלה ללא אישור שלך".

הקטע המצחיק הוא שהתקשרתי אליהם הם לא דרשו כלום בכתב מעבר לזה שאומר בקולי "אני מסכים שתחזירו לי שיחה מזוהה ותא קולי". בשביל הקטע (והפרנציפ, כי ידעתי שאני עוזב אותם) אמרתי לנציגה שאני לא מוכן להסכים לזה בטלפון וזהו. היא היתה קצת המומה אבל התאוששה אחרי כמה זמן (כנראה :lol:).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אכן איציק מדובר באורנג'.

כל השירותים כמו תא קולי שיחה מזוהה וכו' נותקו.

אני לא מדבר על עליית תעריפים שאחת לכמה חודשים כל החברות מבצעות,עם זה אין לי בעיה.

מה שהם בעצם רוצים לעשות זה לשנות לי מסלול אחר לגמרי,לדוג' כרגע יש לי מבצע של מסלול סטודנטים/חיילים הם מבחינתם "מוציאים" אותי מהתכנית ומכריחים אותי לעבור לתוכנית אחרת עם תעריפים גבוהים יותר וכמובן גם בהתחייבות.

הקטע הכי מעצבן שכל זה קרה לי בערב חג ואין לי עם מי לדבר מזל שיש לי עוד נייד מהעבודה.

• תוכן חדש...