Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודש מישהי מעבודה רכשה טויוטה קורולה 2007 ופנתה אליי כדי שאעזור לה להרכיב מערכת מולטימדיה שתכלול GPS, BT, USB ושלל הצעצועים. לא היו לה דרישות מיוחדות חוץ מנוחות שימוש ואמינות טובה.

כרגיל פניתי לידידה שלי בסין ולהפתעתי היא הציע לי מערכת זהה לחלוטין לשאר המערכות שהם מייצרים רק מותאמת לקורולה ישנה.

הזמנתי מערכת, מאוד חששתי שזה לא יתאים, אבל הנה התוצאה:

P1040303.JPG

P1040310.JPG

P1040315.JPG

P1040313.JPG

P1040316.JPG

P1040314.JPG

פורסם

עבודה טובה, יש לי קורולה 2005 ובאמת קשה להתאים שם דאבל דין ( יש לי מסך נשלף). יותר יפה מאצלי :-(

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לטויוטה דגמים 2003 עד 2007 אפשר לרכוש מתאם של METRA כמו שאני רכשתי אבל גם הוא לא מתאים ב100 אחוז וצריך לעשות לפאנל הקדמי שלו התאמה בעזרת שיופים...

המתאם אמור להכנס מהחלק האחורי של התושבת של פתחי המזגן ולהסגר בעזרת קליקים - רק שבדגמים של הקורולת שיש בארץ אין שום מקום למתאם הזה להתפס בו...

אבל עדיין אפשר להגיע לתוצאות טובות למי שיש זוג ידיים טובות.

-----

המערכת הזו נראית ממש כמו רכיב מקורי שטויוטה היתה יכול להתקין בעצמה - מאוד מרשים!

אם אפשר לשאול איך אפשר להזמין מערכת שכזו ומה העלות שלה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה מחיר ממש טוב ליחידת דאבל דין שמתאימה לHOUSING מקורי של רכב.

אתה יודע אם מדובר ביחידת ראש איכותית או שמדובר במוצר סיני זול בכל מובן?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
זה מחיר ממש טוב ליחידת דאבל דין שמתאימה לHOUSING מקורי של רכב.

אתה יודע אם מדובר ביחידת ראש איכותית או שמדובר במוצר סיני זול בכל מובן?

זה מתחלק לשתיים:

מבחינת איכות שמיעה היא בסדר, אתה מוזמן לשמוע אותה ברכב שלי (אומנם בפלאסטיקה של פולקסווגן).

מבחינת תקלות, אז סטטיסטית אני כבר עזרתי לכ- 30 איש והיו 3 מקרים של שרות בשלוש שנים.

עד כמה זה טוב, אין לי מושג. מצד שני תמיד קיבלתי תשובה מהמפעל, תמיד חלקי חילוף עלו כסף (במסגרת אשרות $). לא יודע, לי זה נוח, לחברים אני ממליץ. יכול להיות כי לא ראיתי הרבה אחרים.

אני לא רוצה לרדת על מישהו וזה גם עניין של טעם, כך שבסיס להשוואה אצל כול אחד שונה.

פורסם

10 אחוז של תקלות למוצר שלא נמכר הרבה זה נתון סטטיסטי זוועתי לדעתי.

אבל אין ספק שאם אתה רוצה לשמור על המראה המקורי של הרכב ולקבל תוצר שהוא PNP זה שווה את הכסף.

יפה ונחמד - אבל NOT MY CUP OF TEA :wink:

Pioneer TS-X150

• חודש מאוחר יותר...
  • שנה מאוחר יותר...
פורסם

קניתי מערכת הנ״ל, ויש לי runx 2003, הפאנל נראה בדיוק אותו דבר אבל זה לא מותאם, יש למישהו רעיון? חשבתי כבר להחליף את כל הפאנל מחלקי חילוף מרוב יאוש, הצילו...

[email protected]

• תוכן חדש...