Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי אימפרזה 1600 ידני שנת 96

אתמול שמתי לב שאחת לכמה התנעות הסל"ד גבוה עומד על 200O בערך לאחת נסיעה קצרה הסל"ד מתאזן.האם משהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

שאלות נוספות -לאחר שקראתי בפורום ראיתי שהבעיה דיי שכיחה

רציתי לדעת מיקומם (אולי למישהו יש תמונה) של חיישני אויר וקראנק-אולי נעביר להן ניקוי קצר:|.

כמו כן אולי תפנו אותי להסברים שיעזרו לי בניקוי עצמי שלהמצערת (לצערי בעלי מקצוע יקרים לי כרגע:cry:)

תודה

גל

פורסם

יש חימום לבית המצערת. צינור נכנס לבית המצערת, וצינור יוצא ממנו. בתוך בית המצערת בין הצינורות, המעבר נסתם עד כמעט לחלוטין ויש לנקותו למעבר נוזל קירור בקלות.

על הדרך, כדאי לנקות את בית המצערת ומע ייצוב הסיבובים. יתכנו תקלות מצטרפות.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה תודה על תגובתך

אני אבדוק את הצינור:wink:

עברתי קצת על הקבלות היום וראיתי שהבעלים הקודמים של הרכב (קניתי אותו שבוע שעבר)ביצע ניקוי מצערת +אינפוזיה במוסך מורשה סוברו גיל ברעננה לפני 4 חודשיםץ

תודה

גל

פורסם

מגבר הטורים באימפרזה הוא לא חשמלי. (קרי מנוע צעדים) אלא מכני ומופעל ע"י בוכנה ישירות .הפיקוד של הבוכנה זה ע"י מים. כשעובר מים חמים הבוכנה יורדת. תבדוק אם הבעיה היא סתימה או בוכנה תקולה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

גמר חתימה טובה לכולם

ניקיתי את הצינור המוביל נוזל קירור ע"י לחץ אויר (בדקתי שגם בכניסה וגם ביציאה הצינור חם) כולל הניקוי והתזה של חומר לניקוי קרבורטרים להסרת ליכלוך מהאיזור.אך לצערי הבעיה לא נפתרה

בעצתו של החבר מלמעלה אני אנקה גם את המחבר החום.

מה תפקידו של המחבר החום והאם בפירוק והרכבה צריך להיזהר בדברים מסויימים

תודה

• תוכן חדש...