Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שלושה חודשים רכשתי את האיביזה לפני המבצע ולאחר כחודשיים יצאו במבצע על ה1.6 דבר שהצניח את מחיר הרכב והכעיס אותי מאוד.

בתגובה שלחתי מכתב לצ'מפיון על המבצע החדש שפוגע בלקוחות שרכשו את אותו הרכב במחיר גבוה יותר וללא מערכת מולטימדיה או תוספות כלשהן. ראוי לציין שצ'מפיון מוטורס הגיבו על המכתב מהר ושנציג מטעם סיאט בשם אייל מהסוכנות בהרצליה התקשר אליי ודיבר בצורה עניינית לא פעם ובירר לגבי פיצוי.

פיצוי בסוף לא קיבלתי ואיפשהו אני מבין אותם, אבל יחס טוב קיבלתי ועל זה צריך לומר כל הכבוד לצ'מפיון ולנציג סיאט אייל.

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא הבנתי, אז בגלל שנציג שירות התקשר להתחנף אליך קצת אחרי שהחברה בה הוא עובד עשתה על חשבונך כמה וכמה אלפים טובים - ואפילו לא הציע לך פיצוי הולם - אתה הולך וממליץ עליו מעל גבי הפורום?

לא שאני אומר שהוא היה חייב לפצות אותך, אבל לי נראה מוזר להמליץ על מישהו שבעצם לא נתן לך שום שירות יוצא דופן...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מגיע להם מילה טובה על זה שהם החזירו לך טלפון על מכתב ששלחת? למה בדרך כלל הם לא מתייחסים בכלל למכתבים/טלפונים? :shock:

אצל כל יבואן אחר זה פשוט נקרא "שירות לקוחות/שמירת קשרי לקוחות", בצ'מפיון כנראה המחלקה לא קיימת.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

היי רוני.

האמת שפיצוי לא קיבלתי מלבד הצעה ל 50 אחוז הנחה בטיפול הראשון ( שסירבתי לקבל מתוך עיקרון כלשהו ) אבל המילה טובה היא על המענה המהיר שקיבלתי.

אני לא פוסל את האפשרות להרים טלפון שוב פעם לצ'מפיון ולשוחח איתם, נראה מה יוליד יום...

האמת היא גם שאיפשהו לא ציפיתי לכזה מענה מהיר מצ'מפיון לאור מה שנכתב עליו בשרשורים קודמים על שירות מזויע וכדומה.

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם

אם זה אותו אייל שהיה לפני עד כשנתיים בסניף חיפה, אז הוא באמת אחלה בחור.

הוא יודע לעשות הרבה יותר מלענות יפה בטלפון.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

זה אפילו יותר גרוע. אתה כל-כך מתפעל שהם אשכרה ענו לך בתור לקוח שלהם ולא נפנפו אותך מכל המדרגות כמו שציפית שיעשו, שאתה מודה להם מעל גבי הפורום? תסלח לי, אבל כל מה שהאייל הזה עשה זה להרים לך טלפון. תן את המספר שלך. אני אשמח למכור לך מוצר ברווח ענק ולהתקשר אח"כ להגיד סליחה בשביל לקבל ממך טפיחה אינטרנטית על השכם...

ואגב - כדי לאזן קצת את התמונה. אם מדובר על אייל שהוא מנהל הסניף שם, אז אין לי בעיה להגיד שהבנאדם עשה עלי רק רושם שלילי ב-5 דקות השיחה שלי איתו. יותר מזה - הוא דיבר בצורה מאוד לא ראויה על המקצועיות שלי וביזה כתוצאה את המקצוע שלו. אני ממש מקווה בשבילו שהוא לא מתייחס ככה ללקוחות, כי זה יעשה לו רק רע.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הנחות בענף הרכב הן דבר שיחסית לא מקובל, בדיוק בשל העובדה שהדבר יפגע בלקוחות הקיימים ובערך השוק של המשומשות.

אז מה שצ'מפיון בעצם עשו זה לז**ן את הלקוחות, אבל היי כל לקוח שפונה מקבל מריחת וזלין בחינם אצל אייל סוכן המכירות הנמרץ... :shock:

פורסם
לפני שלושה חודשים רכשתי את האיביזה לפני המבצע ולאחר כחודשיים יצאו במבצע על ה1.6 דבר שהצניח את מחיר הרכב והכעיס אותי מאוד.

בתגובה שלחתי מכתב לצ'מפיון על המבצע החדש שפוגע בלקוחות שרכשו את אותו הרכב במחיר גבוה יותר וללא מערכת מולטימדיה או תוספות כלשהן. ראוי לציין שצ'מפיון מוטורס הגיבו על המכתב מהר ושנציג מטעם סיאט בשם אייל מהסוכנות בהרצליה התקשר אליי ודיבר בצורה עניינית לא פעם ובירר לגבי פיצוי.

פיצוי בסוף לא קיבלתי ואיפשהו אני מבין אותם, אבל יחס טוב קיבלתי ועל זה צריך לומר כל הכבוד לצ'מפיון ולנציג סיאט אייל.

הבחור מתמוגג ובצדק, מה שקרה לו זה באמת נדיר אצלנו ויש מקום לפרסם זאת. הדבר דומה לקטע שסיפר חבר בהתלהבות שראה נהג חולף בצומת באור ירוק , קשה היה לי להאמין אבל כדי לא לקלקל, שמחתי בשמחתו.

פורסם
אייל תותח!

הוא מכר לאח שלי בשנת 2007 סיאט איביזה אף אר

ועכשיו אנחנו חוזרים אליו וקונים עוד סיאט - מהמבצע.

אז מה בעצם הופך אותו לתותח? זה שדווקא הוא מכר דווקא לאח שלך דווקא איביזה FR? איזה כיף, לקבל מחמאות כאלה על... כלום.

פורסם

לא הייתי אומר על אייל שהוא תותח, אבל ניחא... לגופו של עניין:

גם אני ציפיתי שאם פתחת שרשור אז קיבלת לפחות משהו מהם חוץ משיחת טלפון.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

לכן תמיד בקניית רכב,אפילו שהוא במבצע מוציא כמה שיותר הטבות כתנאי לרכישת הרכב.

בקניית האביזה החדשה הוצאתי הטבה של 3000 שח:) חוץ מהמתנות שהגיעו לי.

פורסם
לא הבנתי, אז בגלל שנציג שירות התקשר להתחנף אליך קצת אחרי שהחברה בה הוא עובד עשתה על חשבונך כמה וכמה אלפים טובים - ואפילו לא הציע לך פיצוי הולם - אתה הולך וממליץ עליו מעל גבי הפורום?

לא שאני אומר שהוא היה חייב לפצות אותך, אבל לי נראה מוזר להמליץ על מישהו שבעצם לא נתן לך שום שירות יוצא דופן...

רוני

רוני

אנאלוגיה, ברשותך

אחרי שנים בהם הלקוח הישראלי התרגל להדפק על ידי היבואנים באופן סדיר,

הראשון שזכה למעט סיכוך רץ לכתוב על זה בפורום.

ברכות לאנשי VAG על הפגנת יכולת אוטודידקטית מרשימה.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...