Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה חיכו ליום הזה שהPS3 יפרץ - ואכן הוא הגיע:lol:

פריצה באמצעות USB ולא צ'יפים וחמוצים. משמעות שהאחריות לא מתבטלת.

סוף סוף:twisted:

אפשר להציץ פה

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הגיע הזמן !

בטח עכשיו יצא 4 :lol:

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

למיטב הבנתי זו לא פריצה המאפשרת קריאת דיסקים צרובים אלא התקנת משחקים לכונן קשיח ושימוש בהם ללא דיסק.

תקנו אותי אם אני טועה?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

^^

אכן, זה מה שהפריצה הזאת עושה.

יחד עם זאת יש כמה דברים שצריך לקחת בחשבון גם אחרי הפריצה, דבר ראשון צריך לעשות ריפ למשחקים (להעתיק אותם לדיסק הקשיח), וכאשר משחקים שוקלים 50GB זה יכול לקחת הרבה זמן.

דבר שני, כאמור רוב המשחקים לקונסולה שוקלים 50GB או קרוב לזה, לכן יש צורך בכונן אחסון חיצוני בנפח גדול שזה עוד השקעה של כמה מאות שקלים.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

כשמשחק חדש עולה 400 ש"ח, שווה להשקיע אפילו אלפייה בדיסק קשיח ענק ולא לעשות יותר חשבון...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

העובדה שעם הפריצה לא ממש תוכלו לנצל את היכולת לשחק ברשת מהפחד שסוני פתאום יעלו על כולם ויחסמו להם את המכשיר, ועצם העובדה שכל משחק כמעט קיים למחשב, ויותר קל לשחק בו במחשב, ועוד עובדה שהפלייסטיישן הזה הוא מכשיר יקר, דיי מורידה לי את ההתלהבות מכל העניין :lol: אני אוהב גאדג'טים אבל הקונסולות הנוכחיות פשוט נראות לי רעיון רע ומיותרות כמעט כמו סטרימרים.

בתקופה של פלייסטיישן 2 לפחות היו יותר משחקים בלעדיים וסוני לא היתה יכולה לעלות על הפריצה מרחוק, אז זה היה יותר מושך.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

the one23

איך משחק שוקל 50 ג'יגה?

משחקים לאקסבוקס שוקלים בין 6-8 ג'יגה למשחק. איך בפלייסטיישן זה שונה? מדובר באותו משחק

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
the one23

איך משחק שוקל 50 ג'יגה?

משחקים לאקסבוקס שוקלים בין 6-8 ג'יגה למשחק. איך בפלייסטיישן זה שונה? מדובר באותו משחק

בבלו-ריי אפשר לאחסן יותר מידע...לדעתי עדיין לא מדובר על 50 ג'יגה.

בכל אופן מישהו כבר הזמין ונתן התנסות ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אני מצטער אם התגובה שלי תיתפס פה כלא במקום או מתחסדת - אין כוונה לפגוע או לעצבן ,

אבל אני לא מבין את כל התפיסה הישראלית הזו של לפרוץ XBOX360 או פלייסטיישן 2 (ועכשיו נראה שגם 3) ,

או כל האנשים שלא קונים דיסקים מקוריים וכד' :

קניתם קונסולה ? תקנו לה משחקים , יקר ? אל תקנו קונסולה, או שתזמינו את המשחקים מאי-ביי או מאתרים בחו"ל שהם זולים משמעותית, הורדתם דיסק והוא מצא חן בעיניכם ? למה לא ללכת ולקנות אותו ? מה קרה ? תהנו מאיכות טובה יותר וחוברת ואריזה ותתרמו להמשך היצירתיות ..

לא מבין מדוע בישראל (למרות שגם במזרח אבל אני גר פה עדיין) מחפשים לעבוד על כולם, לקנות כל דבר פרוץ וחינם ושטויות.. למה בארה"ב מי שקונה פלייסטיישן 3 או XBOX360 יכול לקנות משחקים כמו בן-אדם ובארץ כל מה שאני שומע זה "אי אפשר לפרוץ ? לא קונה" או אנשים שמתלוננים שלקנות משחק מחשב ב150 שקל זה יקר.

אני כנראה פראייר גדול כי יש לי ווינדוס 7 אולטימייט (גרסה מלאה) ברישיון מלא, אנטיוירוס ברישיון חוקי, ואופיס מקורי, אני גם קונה דיסקים מקוריים דיי הרבה.

אני לא מתחסד , אני מוריד סרטים בHD והמון מוסיקה אבל, דואג לקנות דיסקים שאני אוהב (וזה לא מעט) וקונה דיסקים של סרטי בלו-ריי מקוריים בחו"ל לכל סרט שאני אוהב ויש לו גרסת בלו-ריי משובחת וזה כולל אפילו סרטי אופניים (למי שמכיר את תחום סרטי הפרי-רייד והדאון היל, סטייל הקולקטיב).

סתם חבל לי שיש בארץ חיזוק של תפיסה שהפירטיות הזו - היא הדרך להתנהג ואני רואה את זה במקום עבודתי מידי משמרת - כמה וכמה פעמים.

זהו , אני אפסיק לזבל לכם את הת'רד ואת השכל, אבל בעיני זו נקודה למחשבה.:idea:

המשך יום \ לילה טוב לכולם.

:-)

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אני מסכים איתך אך לא לגמרי.

לפי הסמלון שלי אולי תוכלו לזהות מאיזה רקע אני מגיע.

ישנם דברים שאני כן ארכוש מקוריים והאמת הם דיי דומים לאלו שציינת בהודעתך, אך לא מאותם טעמים.

ישנם שלל משחקים אשר סתם בא לי להעביר את הזמן ותאמת, מבחינתי הם לא היו שווים את הכסף, לכן מורידים.

משחקים שכן יגרמו לי להוציא כסף, אלו משחקים שלטעמי באמת שווים את זה וביחוד עם נגיד ורכשת את המשחק המקורי

אתה מקבל אופציות שבמשחק פרוץ לא יתאפשרו (ברוב המקרים)

לדוגמא רוב הDLC (תוספות שמורידים ובדרך כלל דיי בעייתי לעקוב אחרי הפרוצים ולהוריד הכל ולדאוג לקראקים טריים)

לכן לפעמים אין לי כוח להיתעסק כל הזמן בתוכנה פרוצה ובא לי, שהכל יעבוד כמו שהוא אמור לעבוד.

זו אחת הסיבות שיש לי חשבון בSTEAM עם לא מעט משחקים באוסף.

עידכונים,תמיכה תכנית וכו'...

מיותר לציין שברוב המקרים תוכנה מקורית תפעל יותר טוב מתוכנה שניפרצה.

"פריצה" למשחק לדוגמא, איכותה נמדדת בעיקר על פשטות וכמה שפחות לגעת בקוד התוכנה.

COMP: ARC AUDIO Black 6.2

AMP: GENESIS Series III Four Channel

SUB: ARC AUDIO Black 12V2 D2

פורסם

כמו שנאמר - ה"פריצה" (בא נקרא לילד בשמו - גנבו קוד מקורי של סוני שמשמש לDEBUG - לא פיתחו פה כלום) - מאפשרת כולה להעתיק מדיסק מקומי לדיסק הקשיח - לא הורדה מהאינטרנט או כל מני קומבינו כאלו.

מה שאומר שחייבים להגדיל את הדיסק המקומי - משחקים הם בסביבות ה10-20 גיגה לרוב (בגלל הבלו ריי - וידאו וקול הרבה פחות מכווצים) אך יש בהחלט כאלו שמגיעים ל50 גיגה.

לגבי הכמה עולים משחקים - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=333030

בחיים לא שילמתי על משחק 400 ש"ח , גם לא קרוב , גם לא כשקניתי בארץ משחקים חדשים.

גם תיהיו מוכנים לגל BAN שתקבלו בעידכון הבא להנאת סוני.

סתם דוגמאות למה קורה עם פריצות ועידכונים בדור הנוכחי של הקונסולות:

נינטנדו - המכשיר יכול להגיע למצב של BRICK מלא שדורש החלפת לוח אם

מייקרוסופט - לפני כשנה - נעילת הדיסק הקשיח להתקנות , חסימת הקונסולה ממשחקי רשת , ביטול אופציה התקנה על כונן קשיח , ביטול אופציה לקבלת עידכונים ותוספות של משחקים או של הקונסולה.

מייקרוסופט כרגע לרגל יציאת HALO REACH - חסימת חשבונות תמידית של משתמשי LIVE שהורידו את המשחק.

הדונגל הזה משאיר עקבות וסוני בלי בעיה יכולים בעידכון או בכל חיבור הקונסולה לרשת לגלות שימוש שלו כנראה... צפו פגיעה.

עוד כמה פרטים "קטנוניים":

כרגע - אף גורם חיצוני רציני לא אימת את פעולת הפריצה - כל הסרטים הם בערך מ2 מקורות או לינקים ותירגומים לאותם 2 מקורות.

העלות - 170$ , לא בארץ. לזה תוסיפו עוד כ300-400 ש"ח לדיסק קשיח חצי טרה פנימי שיספיק למשחקים בצורה סבירה, ועדיין תצתרכו לחשוב מאיפה להביא את המשחקים - כי תצתרכו משהו אחד שכן יקנה.

בהצלחה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני מצטער אם התגובה שלי תיתפס פה כלא במקום או מתחסדת - אין כוונה לפגוע או לעצבן ,

אבל אני לא מבין את כל התפיסה הישראלית הזו של לפרוץ XBOX360 או פלייסטיישן 2 (ועכשיו נראה שגם 3) ,

או כל האנשים שלא קונים דיסקים מקוריים וכד' :

קניתם קונסולה ? תקנו לה משחקים , יקר ? אל תקנו קונסולה, או שתזמינו את המשחקים מאי-ביי או מאתרים בחו"ל שהם זולים משמעותית, הורדתם דיסק והוא מצא חן בעיניכם ? למה לא ללכת ולקנות אותו ? מה קרה ? תהנו מאיכות טובה יותר וחוברת ואריזה ותתרמו להמשך היצירתיות ..

לא מבין מדוע בישראל (למרות שגם במזרח אבל אני גר פה עדיין) מחפשים לעבוד על כולם, לקנות כל דבר פרוץ וחינם ושטויות.. למה בארה"ב מי שקונה פלייסטיישן 3 או XBOX360 יכול לקנות משחקים כמו בן-אדם ובארץ כל מה שאני שומע זה "אי אפשר לפרוץ ? לא קונה" או אנשים שמתלוננים שלקנות משחק מחשב ב150 שקל זה יקר.

אני כנראה פראייר גדול כי יש לי ווינדוס 7 אולטימייט (גרסה מלאה) ברישיון מלא, אנטיוירוס ברישיון חוקי, ואופיס מקורי, אני גם קונה דיסקים מקוריים דיי הרבה.

אני לא מתחסד , אני מוריד סרטים בHD והמון מוסיקה אבל, דואג לקנות דיסקים שאני אוהב (וזה לא מעט) וקונה דיסקים של סרטי בלו-ריי מקוריים בחו"ל לכל סרט שאני אוהב ויש לו גרסת בלו-ריי משובחת וזה כולל אפילו סרטי אופניים (למי שמכיר את תחום סרטי הפרי-רייד והדאון היל, סטייל הקולקטיב).

סתם חבל לי שיש בארץ חיזוק של תפיסה שהפירטיות הזו - היא הדרך להתנהג ואני רואה את זה במקום עבודתי מידי משמרת - כמה וכמה פעמים.

זהו , אני אפסיק לזבל לכם את הת'רד ואת השכל, אבל בעיני זו נקודה למחשבה.

:idea:

המשך יום \ לילה טוב לכולם.

:-)

למה? כי הם הגנבים, זה למה.

אני בקושי משחק במחשב, ולמען האמת המשחק היחידי שהיה לי עד לא מזמן היה GTA4 (קיבלתי מתנה מקורי).

יום אחד היה שילוב נדיר ביותר של חופש וקצת שעמום וחבר שחפר לי על איזה משחק מחשב מדהים, מודרן וורפר2 משהו כזה, והייתי בבאג, ראיתי, עלה לא מעט, נראה לי 329 או איזה סכום הזוי כזה ואמרתי, יאללה - פעם בחמש שנים אני משחק, נתפנק, קניתי.

ותבין, אני לא אחד שחורש, אלא משחק ממש בקטנה שיש לו זמן פנוי ואין לי זמן פנוי.

בקיצר, אחרי יומיים בערך (אולי אולי אולי 5-6 שעות משחק) נגמר. THE END.

הייתי בשוק. המשחק החזיק פחות זמן ממה שלוקח לי לעבוד ולהרוויח את הכסף לקנות אותו.

רציתי ללכת לחברה שמוכרת את הביזיון הזה ולהעיף את זה למנכ"ל בפרצוף (לא משתלם כלכלית, טיסה לחו"ל וזה...)

לי אין משחקים פרוצים, אבל גם מקורי אני יחשוב 7000 פעמים לפני שאני אקנה שוב.

אם ימכרו משחק ב-69/79/99 ש"ח אז סבבה, אבל במחירים ההזוים שהם רוצים - מבחינתי כבוד לכל מי שמוריד מזוייף - זהו המרד הצרכני שלנו נגד התאגידים החזירים האלו.

תאמין לי שאם יורידו בצורה דרסטית את מחירי המשחקים ב-70% אז כמות האנשים שיקנו תעלה והרווח הכולל לדעתי יהיה גדול יותר, אבל מה לעשות, חזירות. כל אחד דוחף את היד לצלחת, המפיץ, הספק, המוכר, מי לא. ולא תגיד שכל אחד לוקח חתיכה קטנה, כל אחד מנסה לתפוס כמה שיותר... אז שייחנקו.

פורסם
למה? כי הם הגנבים, זה למה.

לי אין משחקים פרוצים, אבל גם מקורי אני יחשוב 7000 פעמים לפני שאני אקנה שוב.

אם ימכרו משחק ב-69/79/99 ש"ח אז סבבה, אבל במחירים ההזוים שהם רוצים - מבחינתי כבוד לכל מי שמוריד מזוייף - זהו המרד הצרכני שלנו נגד התאגידים החזירים האלו.

תאמין לי שאם יורידו בצורה דרסטית את מחירי המשחקים ב-70% אז כמות האנשים שיקנו תעלה והרווח הכולל לדעתי יהיה גדול יותר, אבל מה לעשות, חזירות. כל אחד דוחף את היד לצלחת, המפיץ, הספק, המוכר, מי לא. ולא תגיד שכל אחד לוקח חתיכה קטנה, כל אחד מנסה לתפוס כמה שיותר... אז שייחנקו.

מודרן וורפר היה בהחלט אחד הקצרים בסדרה, אבל משחק האון-ליין שלו הוא מהטובים שאי פעם היו, אנשים משחקים שעות שם באון ליין מכל העולם, אני אישית לא משחק בו אבל מכיר מספר רב של שחקני קונסולות ומחשב שמכורים עד עכשיו.

ישנם מקומות שמהם ניתן להזמין משחקים זולים יותר, כמו לקונסולות אני בטוח שגם למחשב, כך כולם מרוויחים -- משחקים במחיר סביר ומקוריים.

התאגידים יישארו כאלה, כך זה מקדונלדס ונייקי וכל אחת מהחברות שעושות כיום מוצר שמשווק ברחבי העולם ומצליח מאוד, אז מה ? תלך עם נעלי "גלי" כי נעליי נייק אייר ג'ורדן הם דבר יקר ? גם מנכ"ל "גלי" עושה משכורת מטורפת בחודש, אנחנו בחברה קפיטליסטית - זה המחיר שיש לשלם, להשתמש בפיראטיות בצורה מוגזמת לא יעזור פה.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...