Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני רוצה להחזיר לחבר טוב שלי על קטע שהוא עשה לי.

חשבתי, בין היתר, לשים את המספר שלו במודעה שאני אפרסם ביד2.

אז, לפי נסיונכם, מה המודעה שתעשה את העבודה בצורה הכי טובה ?

תודה:-D

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם

עשיתי דבר דומה לחבר שהוא גם שכן בבינין מול, אני יכול לראות לתוך הבית שלו.

יש אתר באינטרנט שנותן לך אפשרות של שיחת טלפון למשך דקה חינם.

רשמתי את המספר שלו, ומספר של מישהו שהם קצת "לא מסתדרים" ולחצתי חייג והלכתי לחלון.

כל שיחה ביניהם הייתה ככה:

"מה אתה רוצה?"

"מה אני רוצה? אתה התקשרת"

ועוד ועוד.

קובי

פורסם

תעלה מודעה ביד 2 על תוכי זאקו בחצי מהמחיר ההממוצע באתר,תוסיף תיאור עסיסי והנה לך מודעה עם 400 צפיות בשלוש ימים.

8)

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

גם אצלנו בח'ברה בזמנו היה את הקטע הזה.

זה התחיל בפרסום הטלפון של אחד החברים בכל מיני אתרים של הסרות שיער, מבצעים למינהם, הרשמה לחוגים וקורסים (חוזרים אלייך תוך דקה מרגע הקלדת המספר).

ועוד כל מיני מודעות מוזרות המציאות כל מיני שירותים.

הגדיל לעשות אותו חבר ופרסם באחד המקומונים בזמנו, מודעת סקס עם טלפון של אחד החברים. (לא תאמינו כמה אנשים מטלפנים למספרים האלו) , הבחור איבד שפיות די מהר.

ואם כבר אתם עוסקים במתיחות טלפוניות, זוהי אחת החזקות:

http://www.youtube.com/watch?v=JDXGc8Sa1Nk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

מניסיון אישי...

פרסם הונדה הצבאק עם כמה תוספות במחיר זול.. כמה כנפיים וכל מיני חמוצים.

והחבר שלך יצטער על הרגע שהוא קנה פלאפון.

:smilecolr:snipersmi
פורסם

כנס אחרי 23:00 לצ'אט של נענע בכינוי מחרמן משהו כגון: זורמת ....05214 או חמה לעכשיו

בצירוף מספר הטלפון ליד. זה יעשה את העבודה למשך כל הלילה...

פורסם

תנסה לפרסם להשכרה דירה בשנקין במחיר זול עם כניסה מיידית.

הטלפון לא יפסיק לצלצל במשך חודשים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

איך להציק אפשר לתת מיליון עצות, אני הייתי ממליץ לך לנסות להבליג או לפחות לא ללכת לכיוון של פרסום מודעה עם מס' סלולארי של הבחור, אל תשכח שזה יכול לחזור אליך בהפוכה עם תעוזה יותר גדולה.

פורסם

טוב אז עדכון,

פרסמתי מודעה על הונדה הצ'בק ומודעה על דירה ומודעה על אייפון דור רביעי.

כל השיחות שהוא קיבל, והוא קיבל הרבה:-D, בשלוש שעות היו בקשר לאייפון, עד שהוא התקשר ליד2 וביקש להסיר את המודעה.

תודה לכולם על הרעיונות!

איך להציק אפשר לתת מיליון עצות, אני הייתי ממליץ לך לנסות להבליג או לפחות לא ללכת לכיוון של פרסום מודעה עם מס' סלולארי של הבחור, אל תשכח שזה יכול לחזור אליך בהפוכה עם תעוזה יותר גדולה.

זה כל הכיף:wink:

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם

מצד אחד זה אולי מצחיק.

מצד שני, תחשוב על כל האנשים שנפלו קורבן בשביל שתוכל למתוח את חבר שלך.

זה כבר לא מצחיק ולא נעים.

בפעם הבאה אולי יהיה נחמד להתחשב בזולת ולעבוד על חבר שלך מבלי לערב את כל האנשים שגולשים ביד 2.

יום טוב,

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

• תוכן חדש...