Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לחבר שלי יש סיאט איביזה קופרה 08,והלך לו המצבר ואין לו מושג כמה אמפר המצבר.יש למישהו מושג מה האמפרג' הנדרש לרכב זה.?

תודה לכולם

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

PSYRAX נראה לי שאתה טועה , אצלי לא ממזמן החלפתי את המקורי - 55 אמפר של ורטה - באחד זהה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לבןדוד שלי יש עסק למצברים

שלח ל הודעה בפרטי עם הפרטים אני אתן לך את הטלפון שלו הוא גם זול מאוד+אחריות יצרן.

אם ההודעה לא במקום סליחה מראש.

פורסם

אני לא אתווכח כי אני לא בטוח בזה,החשמלאי שלי אמר לי שהמקורי הוא היה בעל קיבולת גדולה יותר,של חברה גרמנית ניראה לי.

החדש הוא 55 אמפר של וולטה שהוא טיפה יותר זול ואמר שזה גם יתאים אז לקחתי.

העיקר פתר לי את בעית ההנעה כי המצבר הקודם פשוט התפגר תוך יומיים.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

מה שחשוב זה עד כמה האלטרנטור תומך. לבדוק שלא חורגים מזה.

שמעתי ממספר גורמים שיצרני הרכב ממליצים בארץ בגלל האקלים לשים מצבר דרגה אחת למעלה , למשל אם הגיע ברכב 55 - לשים 60 בהחלפה. לא יודע כמה מדעי העניין ואם זה נכון או לא אבל יש בזה מעט מן ההגיון.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אצלי ברכב יש וורטה 60A - ע"פ מה שרון אומר הוא מקורי שהגיע עם הרכב...

גם אצלי מגלה סימים לא טובים בשבועיים האחרונים (כבר לא נוסע עם מערכת נכון לשבוע האחרון

אחרת ההתנעה קשה מאוד).

כנראה אני הולך על מה שהמליצו לי שנפ 60A

אגב למישהו יש מושג ירוק - מה המפרט של האלטרנטור שבאיביזה?

לי יש FR 2005

איך אני יודע שהאלטנרטור נכון להיום מסוגל לספק את "הסחורה" במידה ויש לי מערכת חזקה...אורות דולקים

והפעלתי מזגן, ווישרים וההגה גם ככה חצי חשמלי...?

• תוכן חדש...