Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לרגל החלפת רכב אני צריך יעוץ קטן.

נתוני הרכב החדש:

סקודה אוקטביה, מודל 2010. מערכת 2Din סינית, איכותית ברמה של Pioneer 6050 הישן שלי (תמונות של התקנה יהיו בסוף שבוע הבא). רמקולים מקוריים עוברים אחורה, מקדימה יותקן סט של מורל טמפו, מגבר יהיה JBL CS60.4.

התקנה תהיה מקצועית עם כבלים איכותיים ואצל מתקין טוב (עדיין לא סגור מי).

סגנונות המוזיקה שאני אוהב : Jazz (Diana Kroll), מטאל גוטי (Nightwish ודומייהם), קלאסי בעיבוד עכשווי (Vanessa Mae, Bond), פסיכודאלי (Pink Floyd).

השאלה:

אני לא סגור על סוג של סאב. מאוד חשוב לי מקום בתא מתאן מצד אחד, אני מצד שני כבר מתקין מערכת אז להתקין ללא סאב זה יהיה חצי עבודה.

מה אתם ממליצים להתקין ברמת מחיר של 500-700 ₪ ושזה יהיה קומפאקטי ועדיין יישמע סביר.

פורסם

לדעתי ה C12 של קיקר נותן תמורה גבוהה למחיר שלו, אני אישית הייתי מבסוט ממנו למעלה משלוש שנים.

יתרון נוסף הוא שהוא דורש עד 150W, ומסתדר מצויין גם עם פחות.

מתחדשת*

פורסם
לדעתי ה C12 של קיקר נותן תמורה גבוהה למחיר שלו, אני אישית הייתי מבסוט ממנו למעלה משלוש שנים.

יתרון נוסף הוא שהוא דורש עד 150W, ומסתדר מצויין גם עם פחות.

אין ספק, הבעייה זה גודל התיבה. לפי נתוני יצרן הוא צריך לפחות 45 ליטר תיבה.

לדוגמא GTO804 צריך רק 8.5 ליטר.

פורסם

בוקר טוב

רומק בוקר טוב אני ממש מצטער אבל אני ממש לא רואה איך סאב "שכונה" של קיקר מתמודד עם מוזיקה בסגנון שמדובר פה בשרשור

ה-C-12 הוא סאב וורסטיליטי שנותן מענה טוב לכל סטאפ מינימלי בדרישות מינימליות (די דומה הן מבחינת המחיר והן מבחינת המבנה והמטרה לסאבים פיוניר,ג"יי בי אלי"ם פשוטים וכדומה) חבל וחבל גדול יהיה זה לפותח השרשור אם יינסה להינות מהפינק פלויד דרך סאב שעליו המלצת

בלי לרדת לרמה האישית אני חושב שלפעמים צריך לחשוב לפני שמציעים את אותו דבר הלוך ושוב ללא שום קשר לדרישת השואל

אני יכול לחשוב על לפחות שני סאבים שונים שייעבדו מושלם ומבריק עם סוג המוסיקה המדוברת ובתצורת "10 בתיבה אטומה של כ-20 ליטר (שזה מאוד קטן וקומפקטי)

ולך אלכס פותח השרשור אני חייב לפרגן לך על סגנון המוסיקה באמת אהבתי

(קצת צרם לי ששייכת את הפינק פלויד לגמרי לסגנון הפסיכודאלי אבל לא נורא)

גם קצת קשה לי עם המגבר, אבל אם כבר רכשת אותו אז זה מה יש ושיהיה בהצלחה

דרור

פורסם
בוקר טוב

רומק בוקר טוב אני ממש מצטער אבל אני ממש לא רואה איך סאב "שכונה" של קיקר מתמודד עם מוזיקה בסגנון שמדובר פה בשרשור

ה-C-12 הוא סאב וורסטיליטי שנותן מענה טוב לכל סטאפ מינימלי בדרישות מינימליות (די דומה הן מבחינת המחיר והן מבחינת המבנה והמטרה לסאבים פיוניר,ג"יי בי אלי"ם פשוטים וכדומה) חבל וחבל גדול יהיה זה לפותח השרשור אם יינסה להינות מהפינק פלויד דרך סאב שעליו המלצת

בלי לרדת לרמה האישית אני חושב שלפעמים צריך לחשוב לפני שמציעים את אותו דבר הלוך ושוב ללא שום קשר לדרישת השואל

אני יכול לחשוב על לפחות שני סאבים שונים שייעבדו מושלם ומבריק עם סוג המוסיקה המדוברת ובתצורת "10 בתיבה אטומה של כ-20 ליטר (שזה מאוד קטן וקומפקטי)

ולך אלכס פותח השרשור אני חייב לפרגן לך על סגנון המוסיקה באמת אהבתי

(קצת צרם לי ששייכת את הפינק פלויד לגמרי לסגנון הפסיכודאלי אבל לא נורא)

גם קצת קשה לי עם המגבר, אבל אם כבר רכשת אותו אז זה מה יש ושיהיה בהצלחה

דרור

דרור, תודה.

לא רכשתי כלום חוץ ממערכת.

תן דגם של סאב / מגבר / קומפוננט ואני באמת אשכול את זה.

רק תנסה להשאר בתקציב של עד 1800 ש"ח לפני ההתקנה.

פורסם

סאב "שכונה"?

אז אפשר על אותו משקל להגיד שסיויק זה רכב "שכונה", וגם שרשרת זהב באותה קטגוריה.

זה סאב בסיסי: נכון.

זול: נכון מאד.

גודל תיבה: אצלי היה ב 30 ליטר ונשמע מצויין, 45 יתאים כנראה למי שיתקין אותו בתיבה פתוחה.

והסיבה שהמלצתי עליו היא שאישית מאד נהנתי ממנו, למשך תקופה ארוכה מאד, והוא היחיד שהיה לי עד כה (אז אין לי כל כך משהו אחר להמליץ עליו מניסיון).

אלכס:

סאב 8 אינטש באמת יסתדר בתיבה קטנה יותר, אך גם תדרי הבאס שיוכל להפיק יתחילו מנקודה גבוהה יותר (הסאב לא ירד כל כך נמוך, בלשון פשוטה).

מתחדשת*

• תוכן חדש...