Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ גיר. פג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי פיג'ו 206 XT שנת 2005 אוטומטית (טיפטרוניק?)

לאחרונה התחלתי להרגיש בעיות עם הגיר - לאחר נסיעה ארוכה במהירות גבוהה בכביש בינעירוני, כשאני נכנס לעיר ומוריד מהירות הוא מתחיל למשוך את ההילוכים בטירוף לפני שהוא מעביר אותם. והדבר חוזר על עצמו בקביעות בכל פעם שאני מסיים נסיעה בינעירוניץ כזו. בנוסף המעבר מהילוך ראשון לשני הרבה פעמים לא מרגיש לי "חלק" ואני מרגיש מכה כזו במעבר.

המוסכניק (במוסך מורשה של פיג'ו) אמר לי שיש צורך בשיפוץ הגיר כי הגיר מחליק.

עלות השיפוץ אצלהם במוסך המורשה - בסביבות 7000ש"ח (לפני עבודה!!)

שאלתי - האם ללכת על שיפוץ במוסך מורשה או לפנות למכון גירים אחר?

ועל איזה מכון גירים טוב אתם ממליצים באיזור ת"א והסביבה ?

תודה מראש!

פורסם

עצה שלי, תברר בעוד מקומות, המוסכים של פיג'ו נוטים להיות יקרים מאוד!

חכה שימליצו לך על מקומות מהמרכז.

פורסם

העלויות גבוהות יותר במורשה מאחר והם בעצמם מטפלים בתיבות ההילוכים במכוני גירים בלבד. וכאן אתה צריך לשלם גם להם וגם למכון.

מאיזה אזור אתה ונאמר לך לאן לגשת...

כמוכן, כמה ק"מ עבר הרכב?

Golf 2008 MK5

פורסם

אני שיפצתי את הגיר לפני למעלה משנה אצל ספי בסגולה המחיר היה הרבה יותר נמוך שירות מעולה ובנתיים טפו טפו נראה שהעבודה גם טובה.

ממליץ בחום

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

ישלך גם את

מוסך גבע בת"א

ממולצים מאוד

רוב רכבי מועדון PSI מטפלים שם

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

אהלן...

יש לי את אותו דגם רכב כמו שלך אותה שנה

וגם לי יש את הבעיות האלה והאוטו עבר גם 116 אלף.

לגבי הגיר גם אם היית הולך למורשה שנתיים קודם היו אומרים לך לשפץ אותו.

אבל בגדול זה לא בעיות

זאת התיבה. היא תמיד הייתה ותמדי תהיה "משוגעת" פעם מקפיצה פעם מושכת פעם דפיקות.. גיר מעפן מהיסוד.

ואם כבר שיפוץ אז למה עכשיו כל עוד זה נוסע ולא עושה את זה על בסיס קבוע את הבעיות תמסוך איתה עוד קצת

ב306 שלי לשעבר היו אותם בעיות אמרו לי לשפץ אני התעקשתי שיחליפו לי רק שמן גיר וכאלה.. והכל נגמר.. \

נסה את זה :)

PEUGEOT 206CC 2006:arrow:

אם המצנח לא נפתח, לפחות תהנה מהנוף.

• תוכן חדש...