Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

גיליתי תופעה מוזרה ברכבי (הוא אצלי כחודש).

לאחר תדלוק הרכב (למכל מלא) האוטו מתקשה להניע. היה צורך ב 2 נסיונות.

זו הפעם השניה שזה קורה (בפעם שעברה תליתי את הבעיה במשהו אחר). (ראה לינקhttp://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2634894)

צביקה המליץ לי להחליף מסנן דלק אבל לא הספקתי עדיין.

זה קורה רק לאחר תדלוק! אח"כ המנוע מניע בנגיעה.

האוטו צרך 9 ק"מ לליטר (גבוהה לא?)

כמו כן במהלך אותו תדלוק כשנסעתי הביתה שמתי לב שהמנוע התחמם (לא היה על האדום אבל איפה שהוא באמצע הדרך לשם).

כיביתי את המזגן והוא התקרר תוך דקה (נסיעה בכביש מהיר). הדלקתי שוב את המזגן ושוב התחמם המנוע. יש לציין שלא חסר מים ושני המאווררים עובדים. במבהלך השבוע האחרון האוטו עבד ללא שום בעיות. ופתאום 2 עורבים במכה אחת. עודף מים יכול לגרום לזה? (היתה נזילה בדוד העליון ברדיאטור, סתמתי אותה עם דבק אפוקסי (פלסטלינה))

רדיאטור סתום? משאבת מים? רעיונות?

פורסם

יש לי רכב כמו שלך, ואף פעם לא הייתה לי בעיה כזו, אבל באותה נשימה אני יכול להגיד תנסה לבדוק רצועות,

שני הרצועות מצד שמאל של המנוע אם הן מתוחות ולא יבשות.

ותיכנס לבעל מקצוע בקשר לרדיאטור שיריץ בדיקה, אולי הנזק יותר גדול מסתם לסתום איזה חור עם אפוקסי.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

הרכב מניע קשה רק לאחר תדלוק. המנוע לאחר תדלוק מן הסתם עדיין חם.

כל השבועיים האחרונים האוטו מניע פיקס בנגיעה. הבעיה רק אחרי תדלוק בהנעה הראשונה.

בקשר להתחממות היה סדק שראיתי שבורח ממנו מים. אני סתמתי את הסדק. אני אבדוק אם יש סתימה ברדיאטור.

פורסם

טוב כמה שאלות ...

1. כשאתה ממלא אתה נמצא על מיכל ריק ?

ניסית למלא כשאתה על חצי מיכל ולראות מה קורה ?

כשאת הולך למלא דלק יש רעש של פריקת לחץ מהמיכל כשאתה פותח אותו ?

2. אמרת שפתאום הרכב עבד בלי בעיות במהלך השבוע האחרון זה כשהמזגן עבד ?

והאים זה היה אחרי ש"תיקנת" את הנזילה ?

עכשיו הכי חשוב זה מתי הוא מתחמם תוך כדי נסיעה (בין עירונית רצופה ! בלי פקקים) ?

או כשאתה עומד ברמזור או נוסע לאט לאט בעוד פקק שגרתי שכול נוסעי הפחיות נתקעים בהם ?

פורסם
טוב כמה שאלות ...

1. כשאתה ממלא אתה נמצא על מיכל ריק ?

ניסית למלא כשאתה על חצי מיכל ולראות מה קורה ?

כשאת הולך למלא דלק יש רעש של פריקת לחץ מהמיכל כשאתה פותח אותו ?

2. אמרת שפתאום הרכב עבד בלי בעיות במהלך השבוע האחרון זה כשהמזגן עבד ?

והאים זה היה אחרי ש"תיקנת" את הנזילה ?

עכשיו הכי חשוב זה מתי הוא מתחמם תוך כדי נסיעה (בין עירונית רצופה ! בלי פקקים) ?

או כשאתה עומד ברמזור או נוסע לאט לאט בעוד פקק שגרתי שכול נוסעי הפחיות נתקעים בהם ?

1. גם על מיכל ריק וגם על מיכל עם כחמישית טנק. על חצי מיכל לא ניסיתי. כשפותחים אני לא שומע פריקת לחץ (אבל אולי לא הקשבתי מספיק, בטויוטה שלי אני זוכר שיש).

2. הרכב עבד כמו שצריך גם לאחר תיקון הנזילה וגם לפני. לא התחמם. מה שכן לפני החלפת כבלי הצתה הרכב התחמם טיפה (עלה מעט מעל החצי בנסיעה מאומצת בכביש מהיר אחרי החלפת הכבלים התופעה לא חזרה). אחרי התדלוק הרכב התחמם והיה באמצע בין המקסימום לחצי (כשלושת רבעי סקאלה). וזה קרה בנסיעה מחוץ לעיר במהירות של כ 110. הבעיה המשיכה (גם אם פחות חמור) גם כשנכנסתי לעיר.

יש לציין שאתמול לא היו בעיות כלל. ונסעתי בתוך העיר בעומס סטנדרטי של בוקר (עם מזגן כמובן).

יש מצב שיש לילוך בתא הדלק שהומס על ידי התוסף שגורם למנוע לבעירה לא תקינה ועקב כך להתחממות?

פורסם

לא סביר שקצת ליכלוך יגרום לזה בגלל שגם אם היה הוא כבר עבר ונגמר ואתה אומר שיש עדין בעיות.

לגבי ההתחממות יש מצב שזה רדיאטור סתום או משאבת מים חלשה

ולגבי קושי בהתנעה צריך לראות את זה ממש קורה ואז לבדוק למה הוא לא מניע בגלל הצתה או דלק !

• תוכן חדש...