Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז לאחר וויכוחים רבים ובשרשור האחרון שהיה מספר אנשים אמרו שהנושא חוקי, תרשו לי לנסות לעשות קצת סדר.

היום בעת ביצוע השחרת שמשות לכל החלונות ברכב של אחד מהחברים שלי, ניתן לי הטופס הבא.

יש לשים לב לסעיפים 4 ומטה :

וגילוי נאות תקנה זו קיימת מספטמבר 2009 , אבל עיקר הטעות היא, שפשוט לא העבירו זאת בתדריכים של בוחני התנועה ושוטרי התנועה, ולמה ? זה אני לא יכול לענות לכם .

הדפיסו לכם את הקופץ הזה שמרו בתא הכפפות וסעו לשלום.

וכפי שרשום :"אין להוריד או לפסול לשימוש רכב שבו השמשה האחורית צופתה בחומר ציפוי כגון מדבקה"

מספיק ברור אני חושב.

כמו כן בסעיף מתחתיו נמסר גם, שיש להעביר תקנה זו לכל השוטרים ובוחנים וכהנה וכהנה, מה שלא בוצע.

צפו בקובץ הבא :

20100726020558.jpg

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

אפשר את המסמך הזה בקובץ וורד ולהדפיס בבית או שחייב להביא אישור ממשטרת התנועה.?

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

זאת רק הנחיה פנימית לשוטרים לא לפעול כנגד הכהיית שמשות אחוריות ברכב שיש בו ממילא 2 מראות צד חיצוניות.

גם כאן במסמך הזה מציינים שיש שתי תקנות סותרות של משרד התחבורה.

הבעייה היא מה יקרה בבדיקת רישוי שנתי (טסט) כי נראה לי שהבוחנים (רובם) במכוני הרישוי יכשילו את הרכב.

בברכה - רפי לין

פורסם

את רוב האישורים להכהיית שמשות יצתרכו בעיקר רכבים שנראים יותר ישנים, מכיוון שרוב החדשות באות גם ככה

עם חלונות/שמשה אחורית כהה (אאודי,ג'יפים שונים,סקודות חדשות ועוד שאיני מעלה על הדעת כרגע)

אז גם אם רכבך שהוא חדש (2006 וצפונה) או לפחות נראה חדש, הכל תלוי באיך הוא נראה, לא

הגיע עם שמשות ובכל זאת עשית רוב הסיכויים שלא יגידו על זה כלום.

אני גם חשבתי לעשות ברכב אצלי (323 שנת 97) והעדפתי מקום שיתן לי אישורים כמו הבחור מההודעה המקורית.

COMP: ARC AUDIO Black 6.2

AMP: GENESIS Series III Four Channel

SUB: ARC AUDIO Black 12V2 D2

פורסם

אני ייבאתי רכב מחול, שמשה אחורית מוכהת (חום בהיר). דרשו ממני להוריד את הציפוי אחרת לא אקבל רשיון.

הציפוי נעשה בחול בעלות של 300 דולר

חבל. זה היה בנובמבר 2009. עמדה 1, חולון.

לכן, אני בספק אם זה מותר.

פורסם

אני מאמין שהתקנה הזו בהחלט עושה סדר בכל עניין השחרת השמשה האחורית.

מה גם שרכבים שמכוסים כולם במדבקות הם חיזיון נפוץ

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את האשכול.

מחר אני אמור לעשות טסט, האם בעקבות המסמך המצורף, באמת יהיה ניתן לעבור את הטסט?

אם פוסלים אותי ואני אומר שיבדקו את הסעיפים האלה, יש מצב שאני אעבור? או שהם לא סופרים אף אחד?

פורסם
מקפיץ את האשכול.

מחר אני אמור לעשות טסט, האם בעקבות המסמך המצורף, באמת יהיה ניתן לעבור את הטסט?

אם פוסלים אותי ואני אומר שיבדקו את הסעיפים האלה, יש מצב שאני אעבור? או שהם לא סופרים אף אחד?

היי, לפניי חודש עברתי טסט ללא שום בעיה עם חלונות אחוריים + משולשים אחוריים מושחרים ואפילו יש וילון בשמשה האחורית.

ויש לי את המסמך הנ"ל באוטו אך לא יצא לי להציג אותו לשוטר או לכל גוף אחר כבר מעל לשנה.

למי שיש כל 4 החלונות מושחרים רוב הסיכויים שיכשל בטסט או אפילו ימצא את עצמו בויכוחים עם שוטר, הכל תלוי ברמת ההשכמה מקדימה.

מכיר רכבים עם רמת השכמה נמוכה שעברו טסט, ויש שהשכימו את כל החלונות ברמת השכמה גבוהה וביום מהימים נעצרו ע"י שוטר והוכרחו להוריד את המדבקה מקדימה + דוח.

ובכלל לדעתי זה מיותר ומסוכן להשחיר חלונות קדמיים.

פורסם

עברתי כבר פעמיים טסט עם חלונות מושחרים ברמה של 80% מאחורה כולל חלון אחורי - לא אמרו מילה וזה לא שלא שמו לב

הדבר היה בולט מאוד .

גם כשעצר אותי שוטר לביקורת רגילה של רישיונות הוא לא אמר כלום לגביי החלונות .

חלונות קדמיים גם אם היה מותר לא מומלץ זה משבש מאוד את היכולת לראות דרכם ועדיף שלא לעשות את זה .

• תוכן חדש...