Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי אז הרכב נקנה לפני כשבוע כשהיה בו ממש קטע קטנטן שבו הבד שבגג הרכב התחיל ליפול.

הרכב עבר ניקיון של יומיים ובו הוצאו הכיסאות וכו' מהרכב וכמובן גם ריפוד הגג נשאר וניקו אותו עם חומרים וכו'.

עכשיו עקב השאיבה כנראה התחילו עוד המון חלקים ליפול ואני ממש לא יודע מה לעשות אני מפחד שזה יתפשט עוד ועוד.

מבקש ייעוץ לרפד איכותי מאיזור המרכז - רחובות, נס ציונה, ראשל"צ וכו'.

המשך יום טוב!

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם

תבדוק אפשרות לרכישה של ריפוד גג תקין מפירוק, אם אתה יודע לפרק ולהרכיב זה נשמע לי עדיף בהרבה מריפוד מחדש בעלות אסטרונומית כזו.

פורסם

לא נראה לי שזה יהיה יותר זול, וגם אני אגיע לאותו מבוי סתום, ההדבקה של הגג החדש... ככה שלא עשיתי בזה כלום.

פורסם

אין מה לקנות ריפוד אחר - יש לכולם נטייה להתפרק.

או שתעשה בעצמך כפי שהוסבר כאן או שתבדוק אצל כמה רפדים ותלך על זה.

אני ממליץ לך רון קאר בהרצליה - שם אני עשיתי את הקורות שלי ויצא מעולה.

פורסם

יש לך את רדיו רפי באזור תעשיה בבת ים , במחירים נוחים ועבודה ברמה גבוהה לדעתי אפילו יותר מדאבוש המפורסם ,

בזמנו שלחתי ג'טה לדאבוש לריפוד חדש של הגג בעקבות חור ממסך שהיה מותקן וגולף של חבר שעשתה ריפוד גג אצל רפי לדעתי הגולף יצאה הרבה יותר קרובה למקור והמחיר היה יותר זול .

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

אני גם יכול להמליץ על דאבוש במושב מזור. החלפתי את הריפוד גג (מרצדס C240 שנת 98 ) בשבוע שעבר והתוצאה נראת מצוינת. וזה עלה לי 1200 לפני מע"מ (בגלל הגג שמש), המחיר אומנם אינו זול, יכולתי לבצע זאת ב 30% פחות אבל זה נראה לי שווה מהסיבות הבאות:

-איכותי. כמו שלא אחסוך כמה שקלים על צביעה ואקבל עבודה לא טובה גם כאן נראה לי שחסכון לטווח קצר לא שווה את זה.

-מחסן בדים גדול כך שקל לבחור את הגוון/מרקם הרצוי. לאו דווקא את המקורי.

-מקום גדול מספיק שלא יעלם עוד מספר שנים ויוכל לממש אחריות במקרה הצורך.

ישנן שתי בעיות עם דאבוש. הראשונה היא שהוא עסוק מאוד. לי לקח יותר חודש עד שיכולתי לקבל טיפול ברכב (כולל ביטול של פגישה שנקבעה שבוע מראש עקב עומס). השנייה, השבוע הוא בחופש וקביעת הטיפול תדחה לך עד שהוא יחזור.

בנוסף, תתנחם, יאיר (הבעל בית) סיפר לי בסיור במחסן הבדים שלו כי כמעט כל המרצדסים וחלק מהפלוקסווגנים משנתונים אלה סובלים מהתפוררות הספוג.

פורסם

המחלה ידועה... רק שאני לא יודע אם לסמוך על דאבוש, או ללכת באותו מחיר שדאבוש מציע למישהו ברמלה שהציע לעשות עבודה מאוד איכותית אך החנות שלו נראית קטנה ומוזרה. זו בעצם ההתלבטות.

פורסם
המחלה ידועה... רק שאני לא יודע אם לסמוך על דאבוש, או ללכת באותו מחיר שדאבוש מציע למישהו ברמלה שהציע לעשות עבודה מאוד איכותית אך החנות שלו נראית קטנה ומוזרה. זו בעצם ההתלבטות.

לא מבין. קיבלת מספר המלצות על דאבוש (ושלי מגיעה מניסיון אישי) ואתה שוקל מישהו ברמלה באותו מחיר? שאלת עליוו? ראית עבודות שלו? אם כן, אז הבחירה שלך בתלות באיכות העבודה. אם לא, לך לדאבוש.

• תוכן חדש...