Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מה שקורה לשוטר שמנסה לעצור גנב רכב.

אחרי פסק דין כזה תוצרת בית המשפט העליון במדינה שלנו, האחרונים שאצפה מהם לפעול נגד גנבי רכב הם המשטרה.

לצערי, במקום לגבות את השוטר הזה התירו את דמו.

הוא ניסה לתפוס גנב רכב בעת שהאחרון ניסה לפגוע בו, ירה בו, הרג אותו, ובתמורה הוא עכשיו ילך לכלא, כשהמסר לשוטרים הוא "אל תנסו לעצור גנבים, תנו להם להתרחק עם הרכוש של האזרח אחרת אתם תהיו אלה שמשלמים מחיר אישי תמורת ביצוע העבודה שלכם"

אז סיכום קצר של מצב הפסד"ים במדינה:

1. הפקרת פצוע בתאונה שהפך בעקבות כך לצמח - עבודות שירות.

2. זריקת נעל על שופט - 3 שנים בפנים.

3. הריגת גנב רכב תוך פעולת הגנה עצמית - 3 שנים בפנים.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בושה וחרפה, אין מלים לומר כמה זה מרגיז , מרתיח, מעצבן מקומם וכל שאר המלים הנרדפות.

לדעתי שוטר כזה צריך לקבל צל"ש, לא להיות בתוך הכלא.

שופטי השמאל הרחמנים והמנותקים נותנים לערבים , תוך הסתתרות מאחורי "זכויות אדם" , לעשות מה שהם רוצים ,איך שהם רוצים ומתי שהם רוצים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מה אני יגיד לכם, לא שהיה לי עד היום אמון גדול מידי במע' המשפט,

אבל לאחרונה אני פשוט מאבד כל קמצוץ של אמון שעוד נשאר כלפיה.

זה פשוט בזיון שמטילים עונש כזה על שוטר, שפושע שכזה פרץ לרכב,

גנב אותו, ניסה לפגוע בשוטר, ואחרי כל זה, עוד מאשימים את השוטר.

עד לאן נגיע?

ואין קשר למוצאו של הגנב. גם אם הוא היה יהודי/נוצרי או כל דת אחרת,

אני חושב שתגובת השוטר היה ראויה.

פורסם

בשביל מה נותנים לשוטרים אקדחים?

שיתנו להם אקדחים עם כדורי צבע כמו של לוחמי השייטת עם הספינה הטורקית.

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מצטער להשבית את העליהום הנחמד פה, אך אם אכן נסיבות המקרה היו אלה:

"המנוח דחף את מזרחי, התיישב במושב הנהג וסגר את הדלת בניסיון להימלט מהמקום. השוטר שלף את האקדח, ניפץ באמצעותו את שמשת דלת הנהג ובניסיון למנוע מהמנוח להימלט מהמקום ירה לכיוונו יריה אחת. כתוצאה מכך חדר קליע לראשו של המנוח וגרם למותו".

אז הייתה שם הוצאה להורג, מטווח אפס, בכדור בודד לראש. ניתן אפילו לומר שהשוטר יצא בזול.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

עם כל הכבוד,

הפושע צריך לדעת שיש סיכון לחייו בעת ביצוע פשע. יש מחיר למעשים שלו.

אני לא חושב שהשוטר החליט לירות ע"מ להרוג באותו האירוע ואם כבר, זה מזכיר לי מאוד את מקרה חוק דרומי.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

זה אפילו לא קרוב לחוק דרומי. הפושע אכן צריך לדעת שיש מחיר. לכן, אם היה נפגע בירי ברגע של סכנת חיים, לא היה לו על מה להלין. אבל פה הוציאו אותו להורג. כשאתה יורה מטווח אפס בראש - מאד קשה לטעון שזו הגנה עצמית.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מלבד העניין של ההוצאה להורג, לפי הבנתי, (עו"ד של המשפחה אומרים שצריך לשחרר את הרכב...), הרכב בו הוא נהב, לא היה רכב גנוב.

אין ספק שהוא היה בדרך לגנוב רכב, אבל אי אפשר להגיד שהשוטר חזה את העתיד...

גם אני חושב שלא נורא שעוד גנב פגש את בוראו, אבל צריך לדעת מה האמת לפני שאנחנו מחליטים שהשופטים טעו במקרה הזה. (בוודאי שיש מיקרים אחרים והרבה מהם בזמן האחרון שהם טועים...)

פורסם
מצטער להשבית את העליהום הנחמד פה, אך אם אכן נסיבות המקרה היו אלה:

"המנוח דחף את מזרחי, התיישב במושב הנהג וסגר את הדלת בניסיון להימלט מהמקום. השוטר שלף את האקדח, ניפץ באמצעותו את שמשת דלת הנהג ובניסיון למנוע מהמנוח להימלט מהמקום ירה לכיוונו יריה אחת. כתוצאה מכך חדר קליע לראשו של המנוח וגרם למותו".

אז הייתה שם הוצאה להורג, מטווח אפס, בכדור בודד לראש. ניתן אפילו לומר שהשוטר יצא בזול.

סליחה, אבל אם שוטר מורה לך לעצור בעת ביצוע פשע ואתה לא עוצר מה בדיוק אתה מצפה שהשוטר יעשה? ינופף לך לשלום?

אגב, אני בעד לירות בראש לכל גנבי הרכב, ללא שום קשר אם היורה שוטר או לא.

פורסם

אני בעד להפעיל כוח פרופורציונלי. אותו שוטר שירה לו בראש (ולמען הסר ספק, אין לי הרבה חמלה על הגנב) יירה לי בראש מחר כשאני אנסה להסביר לו שהדו"ח שהוא מתכוון לרשום לי לא מוצדק.

שיובן, אני לא דואג לגנב או שכמותו, אני דואג לי לעצמי ולכך שלא כל מי שיש לו אקדח יראה בו גם רשיון להרוג.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לפי דעתי העונש לא מוגזם בכלל. אם ממטר וחצי השוטר הזה ירה לו בראש (והוא ניסה רק לפגוע בו שיעצור) אז אין לו שום זכות להסתובב עם אקדח

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

רומן, הערה קצרה מפי חכמים - .Never judge a man till you've walked a mile in his shoes

"הוצאה להורג" היא דמגוגיה ותו לא.

השוטר לא ירה באיש כדי להעניש אותו על שהתכוון לגנוב רכב, ולא אתה ולא אני קראנו את הפס"ד. לא ברור אם חשב השוטר שיש סכנה ממשית לחיי אדם, אם נפלט לו כדור או השד יודע מה.

מה שכן ברור הוא ההד הציבורי והמשמעויות של הפס"ד - החלשת ההרתעה של מוסדות האכיפה בארץ, החלשה של תדמית המוסדות האלה בעיני הציבור ועוד כהנה וכהנה.

עם או בלי קשר, לפי מה שאני רואה "הציבור" אכן לא מבין את החלטות בתי המשפט וחושב שהן מנותקות מהמציאות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אז בואו נקים גרדומים ונעשה ענישות פומביות - כריתת איברים, תלייה, סקילה, אולי כיתת יורים - זה בוודאי ירצה את הציבור, לא?

תפקידו של בית המשפט הוא לא לרצות את הציבור, אלא לפסוק בהתאם לחוק ולפסיקה הקיימת.

לגופו - גם אני לא מניח שהוא ירה לו בראש על מנת להענישו על גניבת הרכב, אבל ירי ממטר וחצי לראש (במקרה הטוב, הוא הרי שבר את השמשה וירה) אין הרבה סיכוי להצדיק, לא בנסיבות שתוארו. אם נפלט לו הכדור, אגב, זה חמור שבעתיים.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אני בעד להפעיל כוח פרופורציונלי. אותו שוטר שירה לו בראש (ולמען הסר ספק, אין לי הרבה חמלה על הגנב) יירה לי בראש מחר כשאני אנסה להסביר לו שהדו"ח שהוא מתכוון לרשום לי לא מוצדק..

מקרה כזה יכול להתרחש רק אם שוטר ייגש לתת לך דו"ח באקדח שלוף.

הסיכוי שכזה דבר יקרה הוא אפסי, קלוש, מופרך - ואני חושב שכאדם בוגר זה אמור להיות ברור לך

מצד שני, כששוטר מזהה גנב רכב מתפרץ לכלי רכב, הגיוני שהוא ייגש אליו באקדח שלוף, מכיוון ששווי חיי השוטרים נמצא בשחיקה מתמדת.

בנוסף אתה שוכח שהשוטר פועל בתוך סיטואציה, והסיטואציה היא שוטר שמנסה לעצור גנב רכב (אתה קולט בכלל מה זה אומר? גנב רכב, הוא לא עוצר גננת שמחלקת סוכריות לילדים) והגנב מבחינתו מנסה לתקוף את השוטר ולהתחיל בנסיעה ברכב \ לדרוס את השוטר.

בתוך כל הסבך הזה, אתה מציע שהשוטר יעצור, ינסה לחשוב על ההשלכות, אולי יפנה בנימוס לאותו בחור שכרגע מנסה לתקוף אותו, כי אולי יש סיכוי שישנה את דעתו אחרי שהשוטר יפנה אליו בנימוס?

אז השוטר חש מאויים, הוא יורה, ולמצער, הכדור פוגע לגנב בראש.

אני משוכנע שאם השוטר היה יכול לשנות את הסיטואציה ולדפוק לו כדור בגב \ בכתף \ בצוואר \ בזרוע - הוא היה מעדיף, אבל רצה הגורל ותוך כדי הסיטואציה הלא נעימה הזו הכדור פגע לגנב בראש.

אז על סמך זה - מבחינתך השוטר יכול להנמק בכלא עכשיו?

מבחינתי לא.

אני מעדיף מאה גנבים מתים, ומאה משפחות גנבים אבלות, על שוטר שמבלה יום אחד בכלא כי מילא את תפקידו.

רון.

-ואם לרגע זה הצטייר אחרת, לא מענין אותי אם הגנב הוא ערבי או יהודי או מדת ההינדו-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

איך אתם מצדיקים את השופטים?

השוטר עשה את מה שאתם מצפים מהמשטרה לעשות, לעצור פושעים, ואם הפושעים נתפסים בשעת מעשה ועוד תוקפים שוטרים, שיעשו להם משפט שדה במקום.

• תוכן חדש...