Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתנו לי כריש עכשיו איך אני מדביק אותו לאוטו שלי בלי שיפול?

וגם אם יגנבו לי אוטו שזה לא יהרוס את הצבע..

למי ששואל מה זה כריש:

GPS_am_FM_TV_GSM_Shark_Fin_Car_Antenna.jpg

פורסם

גברר נראה לי דפקו אותך זה רק הזנב שלו

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

נקרא סנפיר,עם סיליקון שקוף וקח בחשבון שאם יתלשו לך אותו אז יש מצב שישאר לך סימן או קימוט בפח.

SUZUKI JIMNY

פורסם

יש לצין שהכריש מייעל את האירודינמיקה של הרכב ומוריד מצריכת הדלק, גם שמעתי שלא יעבירו אותך טסט עם זה.

MX-5 :arrow: THANK YOU

ALFA 159 :twisted:

פורסם

פסססט... תגיד, בשביל מה זה טוב? יש בתוכו גלאי מלכודות מהירות או פיתוח חדשני של ל"א?

חוצמזה הייתי עובר אצל מתקין סלולרי לרכב - יש להם דבקים מיוחדים לאנטנות חיצוניות שיוכלו לסייע לך.

אני ממש לא חסיד של תעשיית הרכב האמריקאית, אבל במאה הקודמת הם עשו אותם יותר יפים (וגדולייייים.. אמריקה או לא?)

תראה בתמונות.

america1.jpg

america2 front.jpg

america3.jpg

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אתה יודע שצריך רישיון מיוחד בשביל זה ?

זה מצריך רישיון שיט על כביש ציבורי !

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

וגם אם יגנבו לי אוטו שזה לא יהרוס את הצבע..

אם יגנבו לך את האוטו אז אתה מודאג שיהרסו את הצבע? :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

במקרה שתולשים אותו זה משאיר סימן בצורת משולש, וזה מכוער, קרה לי ברכב הקודם, יכול להיות שפוליש מוריד אבל לך תדע עם הצבע לא יירד יחד איתו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...