Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום אנשים,

רציתי לשאול את מי שעשה רישיון 125 סמ"ק - A2:

1. האם המורה נהיגה שלכם עשה לכם שיעורים רק במגרש? או גם על הכביש?

דיברתי עם מורה מסויים היום, והוא אמר לי שהוא לא עושה שיעורים על הכביש, רק במגרש, אם אני רוצה כביש אז אחרי שיהיה לי רישיון. והוא גם ביקש 80 ש"ח לשיעור (זה המחירים?)

2. כמה שיעורים בערך לקחתם עד שעשיתם המבחן שליטה? זה כמו טסט לרכב? יש המתנה? או שעושים כמה שיעורים ויאללה טסט מחר. (יש מקומות ששמעתי על רישיון תוך יום.

3. מורה סבלני ורציני בראשל"צ - יש המלצה?

פורסם

1. שיעורים רק במגרש, שם גם הטסט יתבצע.

2. לקחתי 2 שיעורים ועברתי טסט, לקח לי 4 ימים, יום ראשון: מילוי הטופס ירוק, שני: שיעור כפול, שלישי: טסט, רביעי: קבלת רישיון.

3. אני לא מראשל"צ, ולגבי סבלני, לא בדיוק הסבירו איך לרכב, הראו לי את הגז והברקס, וישר שמיניות.

שילמתי 100 ש"ח לשעה, שילמתי לשעתיים, והתאמנתי 3 שעות.

ולא רכבתי לפני כן על קטנוע.

הוצאתי רישיון לפני שנתיים, יכול להיות שהחוקים ישתנו.

בהצלחה

זה נכון

פורסם

תודה.

בעיקרון קיבלתי די הרבה מידע, רק מחפש המלצה למורה נהיגה לקטנוע בראשל"צ.

אם מישהו מכיר מישהו מומלץ.

שמעתי על יענקלה הרבה - אבל גם לא מעט דברים לא טובים, אז אני די נרתע.

איך חיים לנדאו מבית ספר נועם?

פורסם

מתעלק על השרשור,גם אני מעוניין להוציא רישיון לקטנוע עד 125 סמ"ק ואני בעל רישיון נהיגה לרכב פרטי B

10 שנים. איזה טפסים צריך להוציא בשביל להתחיל ללמוד? זה נכון שצריך לעשות גם בדיקת ראייה?

תודה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

על זה אני יכול לענות לך :-D.

אז ככה:

1. אתה הולך לאחת מתחנות הצילום של משרד התחבורה - יש רשימה באתר שלהם, מצטלם ומוציא טופס ירוק לבקשה לרישיון - לא עולה כסף.

2. אתה הולך לאופטימטריסט ועושה בדיקת ראיה.

3. הולך לרופא משפחה שיחתום לך.

4. הולך למשרד הרישוי שיחתמו לך על פטור מתיאוריה.

5. הולך ללמוד.

מאיפה אתה בארץ?

אולי נארגן קבוצה נשיג קצת הנחה.

פורסם

תודה יניב :-P אני מבת-ים. יש תחנת שירות לפי מה שזכור לי בחולון בתוך המרכז המסחרי שהוא גם חנות אופטיקה במקרה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תוכן חדש...