Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

מפגש אודיו דרום הקרוב יתקיים ביום שישי, ה 23.7.10 החל מהשעה 13:00 במקום הקבוע ביער המלאכים שליד קריית גת.

כרגיל, גם המפגש הזה יהיה מפגש על האש ולכן נא להתפקד ברשימה מסודרת בצירוף מי מביא מה.

שיהיה מפגש מהנה ומוצלח!

* אם מישהו יוכל להשאיר את הטלפון שלו כאן כדי לתת הוראות הגעה לחבר'ה שמגיעים פעם ראשונה זה יהיה יפה.

גת1.jpg

gat2.jpg

shahriyamap.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מקווה מאוד שאגיע אני משתחרר ש"וש,במידה ואגיע אביא איתי בשר ושתיה.

1. מיכאל-בשר ושתיה.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

איזה באסה שאני לא אוכל להגיע.. אני לא אהיה בארץ.

לא נורא...אני אגיע מפגש הבא! תהנוו חברים =]

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

1. מיכאל- בשר ושתיה.

2. BMW_525_89- אוהד- מגיע!

3. srool- ישראל- חומוס ופיתות.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אני מקרית גת, האם אני קשור למפגש?

אין ברשותי רכב שיש בו מערכות שמע מסויימות, או פרוייקטים שאפשר להתלהב עליהם.

יש רכב, שהכל מקורי שם, חח ***חחח היא לא מילה תקנית ובטח שלא מוסיפה לנראות הפורום. קרא את הכללים***

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

כל אחד מוזמן להגיע למפגש.

אם אתה מגיע- יש רשימה מסודרת של מה כל אחד מביא- עושים על האש במפגש, תביא איתך איזה משהו.

אני מבטיח לך שלא תתאכזב, כי במפגשים ( ובמיוחד בפגשי סאונד של הפורום ) יש באמת אחלה אנשים, ובטח שאחלה ציוד לשמיעה :lol:.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

1. מיכאל- בשר ושתיה.

4.-מוטי- מגיע בעז"ה, אביא בשר ושתיה\פיתות לפי מה שיצטרך. ולוקח מספר להשמעה ברכב של ישראל (שרול)

פורסם
אני מקרית גת, האם אני קשור למפגש?

אין ברשותי רכב שיש בו מערכות שמע מסויימות, או פרוייקטים שאפשר להתלהב עליהם.

יש רכב, שהכל מקורי שם, חח ***חחח היא לא מילה תקנית ובטח שלא מוסיפה לנראות הפורום. קרא את הכללים***

מאיפה אתה בקרית גת? איך קוראים לך? גם אני קרית גתי.. ולי דווקא יש מה להציג ..רק שבמפגש הקרוב אני לא אהיה.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

1. מיכאל- בשר ושתיה.

4.-מוטי- מגיע בעז"ה, אביא בשר ושתיה\פיתות לפי מה שיצטרך. ולוקח מספר להשמעה ברכב של ישראל (שרול)

5. מנואל - מגיע

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

1. מיכאל- בשר ושתיה.

5. מנואל - מגיע

6. מתן - מגיע בע"ה עם אורי (שכחתי את הכינוי שלו כאן) מביאים 2 נרגילות + טבק וגחלים היום

7. dannyg - דני, משתדל מאוד להגיע, אם כן אביא בשר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...