Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה.

יש לי תקלה מאוד מוזרה ומעצבנת באיביזה שלי.

התקלה מתחלקת ל-2 שבעצם יתכן ודבר אחד גורם לשני - מה שבד"כ קורה.

אני מכבה את הרכב בלחיצה על כפתור ההדלקה/ברר עוצמת השמע, וכשאני חוזר הרדיו פתאום דולק. וידאתי את זה גם תוך כדי נסיעה, גם אחרי הכיבוי של הרדיו תוך כדי נסיעה אני נוסע ואחרי כמה שניות הוא נדלק שוב. (לפעמים קורה ולפעמים לא)

בנוסף כשאני מעלה את הווליום בצורה מהירה ע"י אותו הברר הדלקה/עוצמת שמע, יש לעיתים קפיצה חדה מאוד של הווליום למטה.

התקלה השניה היא שלפעמים כשאני כבר נוסע ושומע רדיו, הרדיו מתחיל לקפוץ במהירות בין מצב TAPE למצב רדיו או בין תחנות רדיו, לעיתים זה בזמן שהאוטו קופץ קצת מבאמפר, או סתם בלימה חזקה או אפילו טריקת דלת כשאני יוצא/נכנס לאוטו.

זה משגע אותי פשוט. הלכתי היום ל-2 מתקינים מפורסמים בירושלים (אקסקלוסיב וסאונד מערכות) ופשוט לא היה להם מושג.

פירקתי את המכלול של הפלסטיק, ואת יחידת השליטה האלקטרונית (המסך + כפתורי השליטה), פרקתי את הבורד ובדקתי קצרים על הלוח עם רב מודד, הכל תקין! אין שום נגיעות קורוזיה בלוח ושום פגיעות פיזיות.

יש לי המון כיוונים, החל מהתקנה לקויה שעשו לי של האימובילייזר, החלפת מכלול הרדיו/טייפ עצמו או החלפת מכלול המסך שליטה, וללכת לפרוקיות ולקנות מהן ראש שליטה חדש לרדיו/טייפ.

מישהו קרה לו משהו דומה בעבר? אני יודע שיש כאן הרבה אנשים שהיו ברשותם רכבי סיאט למיניהם בשנתונים הנ"ל, ורציתי לדעת האם מישהו נתקל במשהו דומה?

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אז ככה, בשביל לעזור לכל הנואשים, הצלחתי לפתור את הבעייה.

קודם כל בשביל להסביר במה הבעייה העליתי את הסרטון הנ"ל:

http://www.youtube.com/watch?v=2jbrtKRwtZc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

הרדיו קופץ אקראית בין מצב של טייפ למצב של רדיו ולא ניתן לשמוע כלום.

פניתי לצ'מפיון מוטורס בתקווה שהם יודעים איך לטפל בבעיה, והם הציעו לי לשלם 2500 ש"ח

בעבור מערכת חדשה שכוללת יחידת בקרה, פאנל שליטה ויחידת קירור.

אמרתי להם שלום ולא תודה, והמשכתי לבדוק את הנושא.

המערכת בנויה מ-3 חלקים, הפנאל הנשלף:

89916192.jpg

יחידת הקירור (לא רלוונטית):

62938670.png

ויחידת השמע/בקרה:

87285104.jpg

ניסיתי מה שנקרא בעגה המקצועית לעשות הצלבת מכלולים מהקל את הקשה:

החלפתי את הפנל הנשלף אך התקלה נמשכה (מה שבדיעבד מוזר כי סביר להניח שקצר בפקדי

השליטה הוא שמביא לרדיו "להשתגע")

בסוף הייתי צריך להחליף רק את יחידת הבקרה הראשית, שהבאתי מפירוקיה, מה שפתר את התקלה,

וכמובן שהמחיר היה מצחיק ביחס ל2500 ש"ח שהציעו לי בצ'מפיון.

אז מה למדנו היום ילדים? להיות עצלן וללכת ליבואן עושה חור גדול גדול בכיס!

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

• תוכן חדש...