Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שפגעו ,ברחו ושיקרו,

הם יוצאים בשלוש שנות מאסר, איפה הצדק פה ?

מי שזרק על בייניש נעל קיבל בדיוק את אותו העונש !

ושלא תגידו לי שהשופטים במדינה הזאת מורמים מהעם,

מרתיח לי את הדם לחשוב מה הייתי עושה להם ומעדיף לשבת שלוש שנים בכלא אם הם היו פוגעים ככה בילדים שלי.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3918429,00.html

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

יש לחלק את הדיון לשניים

התאונה אירעה שלא באשמתם אלא באשמת הילד.

אשמתם שברחו מהמקום.

גם אם לא היו בורחים מצבו הרפואי החמור של הילד לא היה משתנה. עצוב אבל אלה הן העובדות.

על הבריחה ועל הניסיון להסתיר את את מעורבותם בתאונה הם נשפטו וקיבלו 3 שנות מאסר. הוסיפו לזה את העונש המצפוני של הדריסה עצמה, שלא קל לחיות עם זה גם כן.

אילו היו נשארים במקום התאונה היו יוצאים זכים כשלג.

ואין קשר בין זורק הנעל על ראש המערכת המשפטית במדינה שקיבל במקרה את אותו העונש 3 שנים.

וכולנו מכירים את הדיון על חומרת או קולת הענישה של יגאל עמיר רוצחו של ראש הממשלה רבין ז"ל לבין סתם רצח אחר.

האם דם נרצח אחד סמוק מדמו של נרצח אחר?

והתשובה היא כן כיוון שרבין נרצח בממלאו תפקיד ציבורי ורק בגלל זה. כך גם בנושא בייניש.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מילא היו בורחים מהמקום,זאת תגובה שעוד ניתן להבין,אבל שטפו את האוטו כדי להעלים ראיות?!

פסק דין בזיון,היו צריכים לקבל עונש הרבה יותר חמור.

פורסם

תראה לגבי אשמים או לא בעניין הדריסה אני יכול להבין,

אבל על זה שברחו ממקום התאונה וניסו להעלים ראיות,

לא סולח

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

גם בית המשפט לא סלח

קרא את גזר הדין ותראה את רמת הענישה שנהוגה , ותראה כי קיבלו את הרף העליון של הענישה במקרים דומים לשלהם.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

הדורס של שניאור חשין גם יקבל 3 שנים כי זה מעל רף הענישה העליון?

אני מסופק.

לדעתי השופט הקטין ראש במקרה הזה,במקום לתת עונש שהולם את המעשה הוא בחר לתת עונש קצת יותר חמור מה"מקובל" כדי לצאת בסדר.

פורסם

אני מציע לכולם שיקראו ראשית את גזר הדין כפי שצירפתי אותו בהודעה קודמת ואז יביעו דעה .

התביעה דרשה עונש של שלוש שנים והשופט נעתר לבקשתה.

ב"כ הנאשמים דרש עונש מאסר קצר שירוצה בעבודות שירות

במקרה של עיסקת טיעון ( שלא הייתה כאן ) רשאי השופט שלא לכבדה ולהטיל עונש כבד יותר , והשופט שקל אפשרות זאת לפי אמות המידה הללו והגיע למסקנה שהעונש הוא הולם מכל הנימוקים המפורטים בגזר הדין.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

הדורס של שניאור חשין גם יקבל 3 שנים כי זה מעל רף הענישה העליון?

אני מסופק.

לדעתי השופט הקטין ראש במקרה הזה,במקום לתת עונש שהולם את המעשה הוא בחר לתת עונש קצת יותר חמור מה"מקובל" כדי לצאת בסדר.

יקבל הרבה יותר 6-9 שנים אבל לא בגלל שהנדרס הוא בנו של השופט העליון לשעבר אלא...

בגלל נסיבות התאונה , אשמתו, שכרות, סמים מסוכנים, נהיגה בלי רישיון בתוקף וללא בטוח , ועליהם יבואו אותם נסיבות כמו בתאונה כאן.

והבדל ההבדלים במקרה של הילד כאן האשמה בתאונה היא רק של הילד עם כל הצער והכאב לתוצאה הטרגית של התאונה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה,

עם כל הכבוד,תזכר קצת ביומיים הראשונים שלאחר דריסתו של שניאור חשין ז"ל.

עיקר הסערה הייתה סביב הפקרתו ושיבוש הראיות של הדורס טל מור,רק לאחר יומיים-שלושה התקבלו התוצאות של בדיקות הסמים.

אבל אתה צודק,המקרים אינם דומים.

לדעתי רף הענישה במקרים אלו חייב לעלות,התביעה במקרה הזה יצאה מפגרת גם.

איך קשורים גירושיהם של הורי הנאשמת לעובדה שהיא הפקירה ילד קטן ונסעה לשטוף את הרכב?

העובדה שהיא תלותית בבן זוגה? שניהם חראות ואת שניהם צריך להרחיק מהחברה ליותר מ3 שנים.

מה גם שהוא עוד נהג כשאין לו רשיון והוא בקושי רואה,יש לו תעודת עיוור!

מהרושם שקיבלתי מתגובותיך אתה מאשים את הילד בגרימת התאונה ואילו הפוגעים הם בעצם הקורבן.

בפועל הם אולי לא אשמים בתאונה,אבל האשמה המוסרית שלהם בהפקרת הילד היא גרועה הרבה יותר,אם היו מזעיקים מד"א לפחות או מספקים לו ע"ר בסיסית במקום,אולי לא היה בתרדמת. הוא רק ילד אחרי הכל.

פורסם

ישה , אני מסכים איתך שהתאונה קרתה באשמת הילד ובמקרה שהדורסים היו נשארים במקום ומקבלים את הדין הדין איתם אמור היה להיות קל יותר,

אבל הם ברחו מהמקום , ברחו ואני אחזור על זה שוב ברחו והפקירו את הילד בצד הדרך,

תחשוב מה היה גורל הילד אם היו לוקחים אותו לבית חולים מיידית ללא שהות ? אולי הוא לא היה היום במצב של צמח .

אני באמת מקווה שיעלו את רף הענישה לאלו שבורחים מזירות של תאונה כי המצב היום הוא שאו שאתה מצליח לברוח ואף אחד לא ראה \ תפס אותך או שבמקרה הרע תקבל כמה שנים ותחזור לחייך הנורמאלים.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

יכול ליהיות שהעונש כן מספק במקרה הזה אבל!! אחרי שאתה רואה שזורק הנעל על בייניש קיבל 3 שנים בפנים !! אתה מתחיל לתהות האם בייניש(או שאר השופטים) מורמים מהעם?

:fadein:
פורסם

על הפקרת פצוע צריך לקבוע בחוק מאסר עולם, אולי זה קצת ירתיע יותר את האנשים. במקרה הזה אומנם הילד לא היה בר הצלה, אבל אם כן היתה אפשרות להציל? הם פשוט ברחו בלי לבדוק מה המצב שלו! זה כבר לא משנה אם הילד אשם ואם היה ניתן להציל אותו או לא, משנה שהם ברחו בלי להניד עפעף בכלל ועוד העלימו ראיות, זה ממש התנהגות של רוצח.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בקצרה והמשך לדברין הממצאים של ישה,

פס"ד קובע שאין זדון באירוע ההפגיעה ולכן הדבר היחיד שנותר להוכיח הוא רשלנות (דם התביעה הבינה את זה ולכן הלכה על הקו הנ"ל).

חובת ההצלה קובעת שיש להגיש סיוע, מה שהם לא עשו ולכן קיבלו את עונש המקסימום בחוק שהינו 3 שנים.

אם תשאלו אותי, פסיקה מצויינת.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...