Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון מגיעים אליי עוד ועוד אנשים עם נורות דימונד וויזן מזויפות!

התסמינים: ריח של שרוף בעת הדלקתן, לפעמיים קצת מעשנות, הקילוף יורד מהנורה, מצהיבות עם הזמן,

ממיסות את הקונקטור של הבית פנס.

הקופסא נראת אותה קופסא, הזיופים יכולים להגיע מכל העולם.

מחירים- לפעמיים המזוייפות יכולות לעלות יותר מהמקורי, אך יש היום באינטרנט מחירים של 170-200 ש"ח לקיט,

זהו לא המחיר האמיתי שלהם. הקיט האמיתי נע באיזור 250 ש"ח.

זוהי דוגמא לזיוף מדוייק של האמיתי:

img7077r.jpg

תמונות של הנורות המזוייפות. שימו לב לקילוף הצבע:

img0301r.jpg

img0307ol.jpg

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

זה היה רק עניין של זמן.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

diamond vision חוקי? מבחינת החוק?

האם ניתןן לקנות קיט שכזה ולהתקינו על רכב חדש (רכב שנמצא חודשיים על הכביש)?

צפויות בעיות עם שוטרים?

פורסם

אני משתדל לעקוב אחרי שרשורי ה Diamond Vision למיניהם ועלתה בי השערה מסויימת.

יש כאלה שטוענים שהדיימונד שלהם מיוצר בגרמניה עם תקן E, תקן המאשר להם שימוש חוקי בכבישי אירופה. להערכתי זהו דגם מזוייף מכיוון שאין שום ידיעה באתר רשמי של פיליפס באשר לחוקיות הנורות.

אני מניח שדווקא הנורות הסיניות שאין עליהן תקן E הן הנורות המקוריות כמו כן רשום כי הן אינן חוקיות לכביש ומיועדות לשימוש רק לתאורה חיצונית ולשטח.

למרות שהנורות האלה הן כנראה זיוף רע ביותר עם ציפוי כחול שנצבע במברשת, האם רשום כי הן מיוצרות בגרמניה ובעלות תקן E?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כתוב תוצרת גרמניה, תקן E.

ממש כמו האמיתי.

ד"א

החיקוי והאמיתי מאוד מאוד דומות עם הציפויים, אתה לא תצליח להבדיל בעין אלא אם לא יגידו לך.

פורסם

אכן חיפשתי לאחרונה דיאמונד ויז'ן באיביי וראיתי קיטים כאלה במחירים נמוכים בהרבה מהאתר הרגיל שדרכו אני מזמין בד"כ, AUTOBULBSDIRECT. המחירים היו בסביבות 160 ש"ח כשבאתר המחיר הוא בסביבות 240 ש"ח. כמעט התפתיתי לרכוש ועכשיו אני מבין שמדובר בזיוף באיכות מחרידה שעוד יכול לפגום בפנס.

פורסם
כתוב תוצרת גרמניה, תקן E.

ממש כמו האמיתי.

ד"א

החיקוי והאמיתי מאוד מאוד דומות עם הציפויים, אתה לא תצליח להבדיל בעין אלא אם לא יגידו לך.

אתה בטוח? כי הדיימונד ויז'ן שלי הן בעלת ציפוי בגוון שונה לחלוטין ממה שאתה מציג כאן בתמונה.

לאחרונה כשהחלפתי את הרכב והעברתי אותן מהרכב הישן לחדש , הציפוי נותר שלם ללא רבב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני הזמנתי מהאתר : http://www.autolamps-online.com/index.htm

עלה לי קרוב ל250 שקלים.

ואכן, בזמן שניסיתי להכניס את אחת הנורות לתוך הפנס ומעט התקשתי הציפוי של הנורה נשרט ואכן ניראה כאילו הוא מקולף.

בצד השני , זה הלך יותר חלק ולכן לא התקלף.

שוב, האם יתכן כי http://www.autolamps-online.com שלחו לי מוצר מזוייף ?

Audi A3 2.0T FSI DSG 2006

פורסם

לא מחייב שהנורות שלך זיוף. גם לא מחייב שהקילוף יירד.

כיום אני בשיחות עם פיליפס העולמית, כאשר יהיו עדכונים, אעדכן פה.

• תוכן חדש...