Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קנינו טויוטה קורולה, 2001 לבנה GLX, עם 23 אלף קילומטר מיד ראשונה.

האוטו לא מאובזר ויש שם טייפ מובנה. השאלה שלי היא האם ניתן להחליף את הטייפ

המובנה, בCD PLAYER מובנה של טויוטה, או ברדיו דיסק רגיל?

הבעיה היא שלטייפ יש בקרת שליטה מובנת ברכב, ושם רשום TAPE-CD מה שאומר שבטוח יש אפשרות להחליף.

טוב, אני אחכה לתגובות, תודה לכולכם :-)

דרך אגב אשמח אם תציינו מחירים ודגמים של רדיו דיסק שאפשר להרכיב ברכב הנ"ל,

וגם אשמח למגבר ורמקולים שייכנסו לתקציב של 2000 ש"ח בערך (אם זה מעט אני מוכן להעלות את התקציב).

****עריכה****

אולי כדאי ללכת על צ'יינג'ר?

פורסם
הבעיה היא שלטייפ יש בקרת שליטה מובנת ברכב, ושם רשום TAPE-CD מה שאומר שבטוח יש אפשרות להחליף.

הכוונה בכפתור הזה הוא העברה בין הטייפ(כלומר נגן קלטות) לנגן דיסקים...

יש אפשרות לשים את שניהם ותהעביר בינהם...

הבהרה:

למי שלא מכיר, בטויטה יש את היחידה המרכזית, עם התצוגה וכל הכפתורים, ולמטה יותר, ישנם שני מקומות: אחד לטייפ, והשני לנגן דיסקים, הכוונה רק "לכונן" עצמו, כלומר לא לעוד הד יוניוט...

מצורפת תמונה: מתחת לבוררי מיזוג האוויר נמצאים שני המקומות ל"כוננים"

corolla-2000-int.jpg

פורסם

אז אני חייב לקנות קורא דיסקים מקורי של טויוטה? איפה אפשר לקנות רק את "הכונן" עצמו,

וכמה יעלה התענוג?

*****עריכה*****

איך האיכות של כונן כזה?

פורסם

על איכותו וטיבו של הכונן איני יכול להעיד שכן בבעלותינו הדגם הלא מאובזר, עם הטייפ בלבד...

אני מאמין שניתן להשיג את הכונן אצל יבואן טויטה, רק צפה למחיר דיי גבוה..

אם תרצה עוד פרטים עיין בספר הרכב(במידה ויש לך) ושם ישנם עוד פרטים בנוגע לעניין...

פורסם

חבל לך לחפש "כונן"מקורי משתי סיבות אחת כמו שאמר micronot המחיר שלו יהיה די גבוה והסיבה השניה איכות.בוא נאמר שברכב הזה יחסית בקלות אפשר לחלוץ את הטייפ עצמו ולהכניס מכשיר שיתאים לדרישות שלך, חבל לנסות לחפש כל מינ חלופות אחרות.

פורסם

תראה, אני שאלתי מה הדרך הכי יעילה ומשתלמת להכניס קורא דיסקים לרכב.

אתה אומר שניתן לפרק את הטייפ ולהכניס לשם רדיו דיסק עצאמי לחלוטין, אך מה תיהיה עם בקרת השליטה המובנית?

והאם אני יכול לחבר ציינג'ר לרכב ולשלוט עליו מבקרת השליטה של הרכב?

בעקרון אני מאוד מעדיף צ'יינג'ר אבל השאלה היא אם זה אפשרי כי צריך הריי בקרת שליטה והחלפת דיסקים וכו'...

אוקיי, מחכה לשמוע את תגובתכם :?

דרך אגב אני מעוניין באיכות, ולא בסתם קורא דיסקים זול.

פורסם
תראה מה אפשר למצוא בחיפוש:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=34554&highlight=%F7%E5%F8%E5%EC%E4

במקרה זכרתי את השרשור הזה

מקווה שזה יעזור.

שים לב שהדבר בוצע על קורולה מהדגם הבא, כלומר החדש, אז יתכנו שינויים במורכבות הפירוק שצריך לקחת בחשבון..

אבל מה שכן ראיתי בת'רד ההוא שאייל שלאביו קורולה זהה, ביצע פרויקט דומה ותוכל להעזר בו...

פורסם
תראה, אני שאלתי מה הדרך הכי יעילה ומשתלמת להכניס קורא דיסקים לרכב.

אתה אומר שניתן לפרק את הטייפ ולהכניס לשם רדיו דיסק עצאמי לחלוטין, אך מה תיהיה עם בקרת השליטה המובנית?

והאם אני יכול לחבר ציינג'ר לרכב ולשלוט עליו מבקרת השליטה של הרכב?

בעקרון אני מאוד מעדיף צ'יינג'ר אבל השאלה היא אם זה אפשרי כי צריך הריי בקרת שליטה והחלפת דיסקים וכו'...

אוקיי, מחכה לשמוע את תגובתכם :?

דרך אגב אני מעוניין באיכות, ולא בסתם קורא דיסקים זול.

בקרת השליטה המובנת נשארת כפי שהיא אתה פשוט לא משתמש בה(אני לא מבין למה אתה מתעקש לשלוט ממנה?). אם אתה מחפש איכות אתה חייב להכניס HUשלא קשור למערכת המקורית.דרך אגב לא הבנתי מה הקשר בין הטויוטה החדשה לישנה?
פורסם
דרך אגב לא הבנתי מה הקשר בין הטויוטה החדשה לישנה?

הקשר הוא שבלינק שעמנואל הביא, מדובר על קורולה מהדגם החדש בעוד ששואל השאלה מתייחס בשאלתו לדגם הלפני אחרון, ומשום כך הבאתי לצומת ליבו את ההבדלים היכולים לנבוע בפירוק ההד יוניט בשני הדגמים.

פורסם

אני בכלל לא מתעקש לשלוט על המערכת מבקרת השליטה.

אמא שלי הלכה למוסך טויוטה ושם אמרו לה שאי אפשר לחבר רדיו דיסק רגיל,

והאפשרות היחידה זה או לקנות מקורי מיבואן טויוטה או לשים צ'יינג'ר.

אני מעדיף ומעוניין לשים צ'יינג'ר אבל השאלה היא איך שולטים עליו? איך אני מעביר בין דיסקים? על איזה צ'יינג'ר אתם ממליצים בטווח של 1000 ש"ח (המחיר גמיש, אין לי מושג מה הטווח מחירים), הדגש הוא על איכות, ודרך אגב כמה עולה להתקין דבר כזה?

האם אני צריך מגבר? וכמה עולים רמקולים סבירים +?

טוב, יש הרבה שאלות כי אני דיי מבולבל בעניין, אז נראה אם תוכלו לעשות לי קצת

סדר בראש :)

פורסם

אפשר גם אפשר..

פשוט טויוטה לא עושים זאת...בעיקר מסיבות כלכליות...

אם אינך בקיא מספיק אז גש למתקין פרטי אשר יבצע את העבודה עבורך...

אני שוב אמליץ לך לפנות לאייל(זהו שם המשתמש גם) בהודעה פרטית, ולשאול אותו פרטים על החלפת ההד יוניט שביצע.

פורסם

פשוט בחיים שלי לא ביצעתי התקנת רדיו דיסק ברכב, וגם לא צ'יינג'ר ככה שאין לי שום מושג

איך עובד העסק, יש לי ידע בסיסי בהרכבת מערכות קולנוע ביתי שזה לא כל כך אותו דבר.

• תוכן חדש...