Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת רקע: מנוע 1400 סמ"ק קרבורטור כפול של וובר, מאוד חזקה, מי שמחפש רכב שיסחוב לו את כל פרויד עד לטכניון או רכב לנסוע בו נסיעות ארוכות בביעירוני הרכב הזה בשבילו.

לצערי אני מוכר את הפיאסטה שלי, מושקעת מכל הלב (והכיס), רכב מאוד מתאים לסטודנטים\צעירים, זול מאוד לאחזקה, אגרה זולה, חלפים בשפע ובזול, צריכת דלק של 1-16 מחוץ לעיר\1-13 בתוך העיר, ביטוח נורא זול, רכב אמין בקושי ורואה מוסך, אחרי יישור קו רציני מאוד באלפי שקלים, רק להשים דלק ולנסוע.

מי שמכיר אותי יודע כמה ששמרתי על האוטו!

מכני:מנוע חדש לפני 6 שנים (מאושר ברישיון) עשה רק 65 אלף ק"מ.

ראש מנוע לפני 3 חודש

ב3 חודשים האחרונים שהוא אצלי עבר:ציריות, משולשים, כיוון פרונט.

השבוע עבר ניקוי וכיוון קרבורטור

סטרטר ומצבר

הרכב אחרי טיימינג וטיפול 10 אלף

הרכב עבר החלפה של כל מערכת הקירור: רדיאטור חדש (לא משומש)+כל צנרת המים חדשה+החלפת נוזל קירור+משאבת מים חדשה. הרכב לא מתחמם במעלה אחת גם בימים הכי חמים ותחת עומס.

אגזוז חדש (על הדרך הוחלף ל2 אינץ' כדי לתת רעש נחמד לאוזן)

4 צמיגים חדשים r14\55\185 תוצרת יוקוהמה, רחבים מאוד מספקים הרבה אחיזה גם בכביש רטוב.

(מאושרים ברישיון)

מיזוג:

חימום עובד (נדיר בפיאסטות)

מזגן קירור חדש!! (מדחס+צנרת+מעבה) לפני שנה.

קוסמטי:

חיצוני: נצבע כולו לפני 6 שנים, תמיד מכוסה\חונה בצל.

לא עבר מעולם פחחות, וגם לא צריך לעבור, מעולם לא עבר תאונה חוץ מכמה מכות חנייה קטנות.

ג'נט 14 עם ברגי נעילה (מאושר ברישיון)

ספויילר כפול מקורי של xr3

נורות פיליפס לבנות+לד חנייה כחול

פנסים מושחרים מאחורה

באגז' מוחלק מסמלים

פנימי: השבוע פירקתי את כל פנים הרכב כולל ריפוד הגג, הכל חודש נשטף הוברק והוחזר, הרכב נראה כמו חדש מבפנים (וגם מריח כך), בלי סדקים או שברים בדשבורד.

סלון עור אמיתי מלא שחור-אדום, כולל דיפוני דלתות והגה, עבר חידוש מלא השבוע.

רצפת ניקל כסופה בהזמנה אישית

לד אדום בריצפת הרכב+כחול בתא כפפות

כל הכפתורים והמתגים ברכב פועלים, כל הנורות תקינות, אין משהו שלא פועל.

תוספות מקוריות:

אזעקה עם נ"מ+2 שלטים

מד סל"ד (לא הגיעה בפיאסטות 1.3)

אודיו:

קומפוננט קידמי של hertz

מגבר של concord

סאבוופר של pioneer בתוך תיבה של explosion

המחיר: 5000 ש"ח

הרכב שווה כל שקל, לא למי שמחפש רכב במחיר של גריטה.

הרכב נמצא בחיפה, ליצירת קשר 0524705962 דניאל.

תמונות (לפני החידוש פנים, הבקליות המושחרות, והסמל שהדבקתי מקדימה)

dwmynjdbmnzc.jpg

aguzj4jztzzr.jpg

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

המחיר ירד ל4500 שקל, אל תשכחו, יש לכם את האופציה לגרוט את הרכב תמורת 3000 שקל, ואת הג'אנט ושאר התוספות למכור ולהחזיר את ההשקעה, ואם אתם אנשי מכירות טוב אפילו להרוויח מכל העניין, אני לא עושה את זה כי אני יודע שהרכב ישרוד בקלות עוד כמה שנים טובות על הכביש אחרי הטיפולים שהשקעתי בו.

• תוכן חדש...