Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול אני וחברים שלי הינו במפגש של אודיו במרכז ובדרך חזרה לחיפה ביציאה מגלילות יש תחנת דלק סונול

כשהגענו לתחנה ביקשתי מהמתדלק שיתדלק לי 100 שקל באשראי ו50 מזומן דלק 95

התדלוק התחיל וחבר שלי עם הרכב שלו ניצמד אליי מהצד ימין והתחלנו לדבר דרך החלונות,

פתאום הסתובבתי למשאבה עם הראש ואני רואה שהמחיר הוא 257 שקל,

צעתקתי למתדלק והוא עצר את המשאבה יצאתי מהאוטו ואמרתי שאני חייל ולא מוכן לשלם יותר מ100שקל

מיד קראנו לאחראי משמרת שאמר "אתה כבר תידלקתה אין מה לעשות או שתחכה שעתיים למשאבה שתשאב ממך את הדלק חזרה.

אני אמרתי לו שאין לי זמן לחכות לדברים כאלה וביקשתי את המספר של מנהל התחנה ועל זה נענה לי תשובה של אין לו פלאפון

עם אתה רוצה תגיע מיום א עד ה בין השעות 08:00 - 14:00 ותדבר איתו כמובן שלא הסכמנו וביקשתי מאחרי משמרת שוב טלפון של מרכז ארצי סונול ועל זה גם נענה לי תשובה שלילית כגון "אין לי את המספר שלהם"

כמובן שאמרתי לו שאני יסיג לבד והתחלתי להיתקשר ל 144 עם חבר, עד שהתקשרנו ראיתי את הבחור הזה מדבר עם מישהו בטלפון ואז צעק לי בוא רגע כאשר הגעתי עליו הוא אמר לי כך 150 שקל מזומן תחתום על הקבלה של הויזה ותרשום מספר טלפון ואת השם שלך מאחורה.

חתמתי לו על הויזה כי זה פרוצדורה סטנדרתית בכל תחנה והבאתי להם את השם שלי ומספר הפל מאחורה.

הוא אמר שיצרו איתי קשר בימים הקרובים.

אז מה יצא בסוף שקיבלתי 150 שקל חזרה הויזה תרד לי 257 שקל ותדלקתי כרוב ל37ליטר

אבל למה רוצים ליצור איתי כשר הראי זה טעות של אוטו הבחור שתידלק אותי אני לא צריך לשלם על טעויות של אחרים

ובודאי לא לחכות שעתיים בחום בשביל שתבוא משאבה

אז מה אתם אומרים על המקרה ולמה רוצים ליצור קשר?

• תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בדרך כלל אני מתדלק בעצמי אבל היה כזה חם וגם דיברנו באוטו עם מזגן אז החלטתי לא לצאת מהאוטו

פורסם

למרות שאתה צודק, ולמרות שהמתדלק טעה, אני הייתי מרחם עליו וסופג את הטעות שלו.

את הדלק הרי קיבלת, אתה תשתמש בו, הוא לא מתקלקל.

אז נכון שחטפת הוצאה גבוהה ממה שתכננת, אבל לא הפסדת כסף.

הוא לעומת זאת מחק בטעות הזו שלו שכר של חצי יום עבודה.

ומרבית הסיכויים שהוא לא חייל בפועל כמוך אלא מבוגר ממך בשנתיים=חייל משוחרר.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

מסכים עם שי.

אם אכן בסופו של דבר המתדלק נושא בנזק הכספי, הוא זה שצריך לכתוב "מקרה לא נעים שקרה לי..."

יצאת צודק אבל "נקניק".

במקום "הוא אמר לי כך 150 שקל" היית צריך לכתוב "הוא אמר לי קח 150 שקל"

פורסם

ונגיד שאני באותו מצב מבקש מהמתדלק 100 שקל מזומן, וזה כל מה שיש עליי, ויוצא שהוא תידלק 200 שקל?

מה אז? אין לי ויזה עליי אין כלום, ביקשתי 100 שקל.

מה עושים?

פורסם

חברים המתדלק הוא לא חייל ומאמין גם שלא שירת ולא ישרת בצבא (הוא מהמיעוט)

ואני כן חייל שבגלל שירד 250 אני נשאר תקוע בלי סיגריות כל השבוע...

אז תחשבו על זה אולי יצאתי נקניק כמו שחלק אומרים אבל למה שאני יסבול ויבקש כסף מההורים לסיגריות

או לדברים אחרים עם גם ככה המשכורת הצבאית שלי היא 356.5 שקל.

ובקשר לשגיעת כתיב אני רוסי אין מה לעשות לא הכל מושלם באיך שאני כותב...

פורסם

תבקש מהתחנה להסדיר את זה בתשלומים. ללא קשר מה מוצאו של המתדלק, זה די מכוער לתדלק על חשבון משכורת יום העבודה שלו.

פורסם

אני לא בא לרדת פה על בן אדם בגלל המוצא שלו רק אלה בגלל הדיבור שלו. של "תחכה שעתיים אין מה לעשות"

או "לא משנה כבר הויזה עברה אז מה הבעיה שלך?" או "אין לי תטלפון של המנהל וגם של השרות הארצי" נו בחייט איזה תשובות זה של אחראי משמרת? ועוד בתוקפנות כולם רצו עליי שם חשבתי שיתחילו לריב איתנו עכשיו הצעקות שצעקו עליי ועל החברים שלי

אתם יודעים מה נקניק זוגלובק אני יהיה אבל שירד לו מהמשכורת ומיצידי שיפותר...

פורסם
למרות שאתה צודק, ולמרות שהמתדלק טעה, אני הייתי מרחם עליו וסופג את הטעות שלו.

את הדלק הרי קיבלת, אתה תשתמש בו, הוא לא מתקלקל.

אז נכון שחטפת הוצאה גבוהה ממה שתכננת, אבל לא הפסדת כסף.

הוא לעומת זאת מחק בטעות הזו שלו שכר של חצי יום עבודה.

ומרבית הסיכויים שהוא לא חייל בפועל כמוך אלא מבוגר ממך בשנתיים=חייל משוחרר.

שי

מסכים מילה במילה.

לפעמים מדובר גם באנשים שהם הרבה יותר מבוגרים מחייל משוחרר או אפילו מהוריו.

קרה לי גם פעם ולא היססתי לרגע. טענתי בפני המתדלק כי זהו לא הסכום שביקשתי להוציא וישר לאחר מכן, נתתי לו את מלוא הסכום ואחרי שניה, לא חשבתי על זה כלל.

הרי המתדלק לא מרווח שום אחוזים מכמות הדלק, אז אני בטוח שרוב הסיכויים, שאכן היה מדובר בטעות תמימה.

זה כבר אוף טופיק, אבל אני סמוך ובטוח שיש מספיק אנשים ממוצא רוסי שיודעים לכתוב מצויין. הכל עניין של למידה ולא מוצא.

בקשר להתנהלות אחראי המשמרת - לפי דברייך ודברייך בלבד, זו נשמעת לי התנהגות מאוד בזוייה. הקטע עם "144" היה במקום.

פורסם

פעלתה נכון.

טעות של המתדלק נטו!

אצל כל מתדלק בשירות מלא שיצא לי לתדלק ווידא 30 פעם מה הסכום הרצוי כדי שמקרים כאלו לא יקרו.

פורסם
חברים המתדלק הוא לא חייל ומאמין גם שלא שירת ולא ישרת בצבא (הוא מהמיעוט)

ואני כן חייל שבגלל שירד 250 אני נשאר תקוע בלי סיגריות כל השבוע...

אז תחשבו על זה אולי יצאתי נקניק כמו שחלק אומרים אבל למה שאני יסבול ויבקש כסף מההורים לסיגריות

או לדברים אחרים עם גם ככה המשכורת הצבאית שלי היא 356.5 שקל.

א) יצאת אחושלוקי נקניק. (תרגום לרוסית (העברית קטן והמשכנתא גדול): אחושלוקי - זה השלב הבא אחרי "ענק!"). זה שהוא מה"מגזר" אומר שאתה צריך לעשוק אותו?

ב) האוטו של ההורים? הם "קיבלו" דלק מהטעות? קח מהם את ה 150 ש"ח. הם הרי קיבלו את התמורה.

ג) העישון מזיק לבריאות ולא כלכלי בעליל.

ד) זה שאתה רוסי (עירקי, פרסי, או סתם דיסלקט) לא אומר שאתה אמור לכתוב עם שגיאות כתיב. זה שלא הקשבת בשיעורי לשון בביה"ס - לא קשור להיותך רוסי. אני מוכן להתערב שגם אם אתה יודע לכתוב ברוסית - זה מלווה בלא פחות שגיאות.

במקרה הגרוע, תיעזר בטכנולוגיה, השתמש ב speller כלשהו.

אגב, גם אני רוסי.

טל.

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

• תוכן חדש...