Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשניקיתי היום בערב את הרכב, שמתי לב כי הבד בגג רופף במספר מקומות. להבנתי ישנם בעלי מקצוע שמתמחים בתיקונים כאלה ונדמה לי כי הם נקראים "רפדי גגות". האם נכון?

אשמח לקבל המלצה לרפד גגות (אם זה השם) באיזור המרכז שיוכל לעשות לי עבודה טובה.

פורסם

בעיקרון אם יש לך זוג ידים טובות אתה יכול לעשות את הטיפול הזה בעצמך.

זה לא מסובך בכלל.

איזה רכב יש לך?

אם תריץ על הנושא בחיפוש תמצא מדריכים מפורטים על כך.

קובי

פורסם

בדרך כלל רפדים לא ינסו לפתור נקודות חולשה של הבד, הם יסירו אותו ויבצעו הדבקה מחדש.

בתל אביב יש לך את "עמוס רפד רכב" שביצעתי אצלו תיקון של דיפונים, מחיר נוח ועבודה משביעת רצון.

פורסם

הרכב הוא מרצדס C240 משנת 98. נראה כאילו שהבד השתחרר מהספוג על פני כל התקרה וכעת הוא מוחזק ע"י מסגרת גג השמש וקצות התקרה בלבד. נגעתי בספוג הריפוד והוא מרגיש יבש/מתפורר. אותה תופעה מופיעה גם בגג השמש.

בעיקרון אם יש לך זוג ידים טובות אתה יכול לעשות את הטיפול הזה בעצמך.

זה לא מסובך בכלל.

אם תריץ על הנושא בחיפוש תמצא מדריכים מפורטים על כך.

הייתי שמח למצוא את הנושא בחיפוש אולם כפי שכבר אמרתי אני לא יודע איזה מילים לחפש. "ריפוד" או "רפד גגות" לא העלו שום דבר שימושי.

פורסם

נראה מדהים. אך אני חושש מהמחיר:roll:

מה שיותר מדאיג אותי הוא שספוג הריפוד יבש/מתפורר. האם למישהו זה קרה?

לא נראה לי כי ניתן להדביק אותו עם דבק מגע, כפי שקראתי שבוצע ע"י מספר אנשים, אלא כנראה יש לפרק את כל התקרה, לנקות ולהדביק בלחץ כדי שהתופעה לא תחזור שוב תוך מספר שנים.

פורסם

דיברתי עם רפד שאת שמו קיבלתי בהמלצה והוא טוען כי יש לבצע את הדברים הבאים: -פירוק תיקרה. -ניקוי והסרת ספוג הריפוד הישן -הדבקת ספוג ריפוד חדש -הדבקת בד חדש (הוא טוען כי לא ניתן להשתמש בבד הישן) -הרכבת תיקרה. המחיר הוא כ 1000 ש"ח וזמן העבודה הוא כ 3-5 שעות. 1. האם המחיר סביר או שניתן למצוא מחיר זול יותר לעבודה המתוארת? 2. האם הפעולות שתוארו נכונות? 3. מה עם הדבקה בלחץ כדי שהתופעה לא תחזור שוב תוך מספר שנים?

פורסם

אין לי בעייה עם החלפת הספןג, אני חושש כי הבד החדש לא יהיה זהה למקורי מבחינת צבע/מרקם. שוב. -האם המחיר סביר או שניתן למצוא מחיר זול יותר? -מה עם הדבקה בלחץ, צריך או לא?

פורסם

צניחת ריפוד התקרה זו תופעה נפוצה בלנד רובר דיסקברי.

התארגנה קבוצה לקבלת הצעות מחיר מכמה רפדים.

המחיר שסוכם (לפני כשנתיים כמדומני) היה 750 ש"ח לדיסקברי 'רגיל' ו 950 ש"ח למפואר - כולל 2 חלונות בגג ולכן מורכב יותר לעבודה.

מנגד בדיסקברי קל להוציא את הגג דרך הדלת האחורית, ברכב משפחתי כמו ה C קלאס אולי נדרש פירוק מושבים.

בכל מקרה - אתה באיזור המחיר הנכון. חשובה יותר התרשמותך מבעל המקצוע מאשר +/-200 ש"ח.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

• תוכן חדש...