Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שידרוג האוטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני בן 20, אבי העביר אליי את מכוניתו, (לאחר שהוא קנה מאזדה 6), המכונית הינה שברולט מאליבו 1999 , 2.4 ל'.

האוטו די זולל דלק, אני עם האוטו כבר שבוע ומתרשם שההגה רך כמו מרגירנה משומנת... בסך הכל אין תלונות על האוטו.

בקיצור, ברצוני "לשפר" את האוטו, לא במובן הטכני (האצה, מהירות וכיו"ב), אלא לגרום לאוטו להיראות יותר טוב מבפנים ומבחוץ, אני רוצה לשדרג את האוטו אסתטית על מנת שהאוטו לא ייראה כמו גרוטאה בת 11....

אילו רעיונות יש לכם להציע על מנת באמת להפוך את האוטו למקום יותר נעים לשהות בו? החל מהדברים הקטנים ביותר כדוגמת כיסוי הגה, ריפודים....

משהו שני, האוטו מעולם לא נצבע, הצבע לא מתקלף אך עם זאת נראה כי יש אבק תמידי על האוטו, גם אחרי ששוטפים אותו, 15 דק' האוטו נראה יפה, חצי שעה לאחר מכן רואים שהצבע לא נקי, מה אפשר לעשות בנידון?

תודה רבה,

פורסם

ממה שעולה לי בראש -

ג'אנטים, אנג'ל אייז, פנסי ערפל, כיסוי להגה + ריפודים יפים כמו שאמרת,

תאורת פנים שונה. הכל תלוי בטעם שלך אם אתה אוהב או לא.

בהצלחה :-)

90 קמ"ש זו רק המלצה (:roll:)

פורסם

כיסויים למיניהם תמיד יראו זול ופטתי לדעתי.

הדבר שהכי ישנה את המראה של הרכב זה צבע ופחחות, אבל זה עסק די יקר, השאלה היא כמה אתה רוצה להשקיע.

ג'נטים זה שיפור מראה גדול מאוד, תנסה להשיג משהו מקורי של שברולט ולא משהו מצועצע.

דיטייל פנימי לרכב יעלה כמה מאות שקלים ויחדש לך את הריפודים והפלסטיקה ברמה גבוהה, אם הכל מלוכלך ודהוי מבפנים כדאי.

Auto Emoción

פורסם

כיסוי להגה

לא מומלץ לשים כיסוי הגה. תעשו חיפוש ותיראו למה (למשל שירשור שפתחתי על אלפא 164). דבר הראשון שאני עושה כאשר מקבל רכב לנהוג בו - זה להוריד כיסוי הגה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא קראתי עדיין את הנושא, אבל אני יכול להבין למה, הגה מחליק?

בנוסף אתה יכול להוסיף אולי לדים כחולים באזור הרגליים שלך ושל הנוסע לידך.

(פתחו על זה שרשור, אחד עם פונטו יצא מאוד יפה)

90 קמ"ש זו רק המלצה (:roll:)

פורסם

כיסוי הגה עלול להחליק על ההגה, בפועל עלול להווצר שאתה מסובב כיסוי הגה ולא את ההגה עצמו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
לא קראתי עדיין את הנושא, אבל אני יכול להבין למה, הגה מחליק?

בנוסף אתה יכול להוסיף אולי לדים כחולים באזור הרגליים שלך ושל הנוסע לידך.

(פתחו על זה שרשור, אחד עם פונטו יצא מאוד יפה)

יש לך אולי עוד כמה המלצות איך לצעצע את הרכב?

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

מה דעתך להוסיף לנו תמונות של הרכב? ככה נוכל להחליט יותר טוב (מקסימום- תסתיר מספר) :wink:

הרעיון של לדים כחולים- זה יכול להראות מצועצע אבל יכול להראות יפה. אני הייתי בודק בקשר ללדים לבנים (השירשור עם הסמארט), לדעתי יותר יפה.

עם אתה רוצה כיסוי טוב להגה אני ממליץ על ללכת לרפד שיוסיף שכבה של ריפוד שלא יחליק (אני זוכר שירשור של אלעד, מנהל הפורום).

הכל תלוי בכמה אתה מוכן להשקיע.

שיהיה בהצלחה.

עריכה- שכחתי לציין שווקס טוב יכול לעשות לפעמים פלאים.

פורסם

בדוק מתי הוחלפו בולמי הזעזועים, אם בכלל, ותקינותם.

בדוק מה מצב הצמיגים.

עשה "יישור קו" טכני לרכב.

אם נשאר לך כסף ספייר - עשה קורס נהיגה.

לגבי הוספת תאורה לרכב, חפש במנוע החיפוש ותגלה שאינה חוקית.

רעיונות לגבי הדבקת נוצות אדומות על הגג, תאורה כחולה בגלגלים וחוליו אלסיאס מה#%$ תקבל בפורומים אחרים.

בהצלחה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...