Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז עכשיו אפשר לגלות שעליזה רוי ואני היינו בצילומי פרסומת בת"א , השכמנו קום (אחרי לילה במלון) הוצאנו את עליזה מחניה תת קרקעית ובשעה 05:30 הגענו לנוה צדק - שם חיכתה לנו חניה מול הכניסה לבניין ולשם הגיע צוות ענק שכלל אנשי הפקה עוזרים ועוד המון אנשים וגם עוד אחד - גברי בנאי ....

CIMG2420.JPG

CIMG2421.JPG

CIMG2422.JPG

CIMG2423.JPG

CIMG2424.JPG

CIMG2425.JPG

CIMG2426.JPG

CIMG2427.JPG

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

אחרי שסיימו לרתום את עליזה לעגלה חיברו את כל ערכת המצלמות ויצאנו לדרך , אני אגב קיבלתי זכות לנסוע בסובארו DL 86 יד ראשונה במצב מדהים !!! של איש הסאונד .

CIMG2440.JPG

CIMG2441.JPG

CIMG2442.JPG

CIMG2443.JPG

פורסם

אחרי נסיעה של כשעה הגענו לאחד המושבים במרכז הארץ ושם צילמו את הסצנה שבה המשפחה אלחה ארוחת צהריים , ואיזה ארוחת צהריים חיכתה לנו מאחור ....

פשוט מטורף , ארוחת גורמה , מי שמכיר את המקום - פשוט מדהים ..

CIMG2444.JPG

CIMG2445.JPG

CIMG2446.JPG

CIMG2447.JPG

CIMG2449.JPG

CIMG2451.JPG

CIMG2452.JPG

פורסם

יצאנו עייפים אך מרוצים בסביבות השעה 19:30 והמראנו צפונה , היה יום מתיש אך גם חוויה מדהימה .

בסופו של דבר יצאה הפרסומת המדהימה , עבודה של הבמאי שחר סגל ושל המפיק המדהים שבתאי :

http://www.strauss-group.com/achlahebrew

שיהיה בתאבון .... אחלה ..... :wink:

פורסם

איזה מצחיק- בדיוק עכשיו ראיתי את הפרסומת הזו בטלוויזיה, אני מסתכל לפורום- ו...:-o:-D:twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
איזה מצחיק- בדיוק עכשיו ראיתי את הפרסומת הזו בטלוויזיה, אני מסתכל לפורום- ו...:-o:-D:twisted:

+1

:-D

עליזה מפורסמת ומאוד פוטוגנית למצלמה.

:wink:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...