Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

בבעלותי מאזדה 6 2003 בעלת HU oem.

אחרי חשיבה על אופציות כמו מתאמי פלסטיקה ,HU במקומות נסתרים,פרוססורים הגעתי למסקנה שCAR PC יתן לי את התמורה הכי טובה לכסף.

אני רוצה להתחיל פרוייקט CAR PC ורציתי לדעת מה הרכיבים שאני יזדקק להם במהלך הפרוייקט.

תודה רבה.

בשיפוצים...

• תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ספק מתאים, מסך מגע טוב, כבלים באורך מתאים (תלוי במרחק הרכיבים ובמיקום ההתקנה), כרטיס קול- במידה והסטנדרטי לא מספיק לך. כל זה מצטרף כמובן לאיזה מחשב באריזה קטנה (לוח אם, דיסק, זיכרון ומעבד)..יש לך גם המון תוספות אפשריות כמו מצלמת רוורס, GPS, BT, WIFI, מצלמת אינטרנט, שלט הגה, מקלדת קטנה, TV ועוד המון.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה צודק..

פשוט הבנתי שאתה רוצה לדעת לאיזה רכיבים אתה תזדקק.

מחירים זה בדרך כלל לפי מה שתיקח. אני אישית לקחתי לוח אם של ג'יגבייט עם מעבד ATOM מובנה ודיסק קשיח של מחשב נייד וספק M4. אבל הרבה ימליצן לך לא לקחת לוח מובנה, אלה לקנות לוח אם קטן ומעבד בנפרד ככה תקבל מחשב חזק יותר.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

פורסם

מעבד אטום 330 קטן עם דיסק 2.5" יעשה עבודה מעולה.

כמובן עם ספק M4 שמותאם לרכב.

מסך מגע טוב-לילפוט או בנפרד.

זכרונות 2GB יעשו עבודה טובה

פורסם

המלצה שלי - קודם כל תחליט מה אתה רוצה להריץ במחשב העתידי שלך - זה ישפיע על כח העיבוד שאתה תצטרך.

תזכור - מחשב חזק יותר - רכיבים יקרים יותר, זולל יותר חשמל, כנראה קירור חזק יותר - גורר מארז גדול יותר ואולי רועש יותר.

אחרי שתחליט פחות או יותר, תחשוב איפה אתה תמקם את המארז באוטו - תוכל להבין איזה מארז ולוח אם אתה יכול להכניס - כמה שיותר קטן - יותר יקר.

אתה מוזמן להעיף מבט בשרשור ההתקנה שלי לדוגמא של רכיבים.

ובסוף אל תשכח שצריך לחבר את הכל לרמקולים - מגבר או המערכת המובנת (האם יש אפשרות חיבור נורמלית) וכו'.

בכל מקרה ברוך הבא למועדון :)

פורסם

הגעתי לסטאפ הזה מה אומרים?

לוח אם:ג'יגבייט G31

מעבד:אינטל E5400 או E6500

זיכרון ראם:1 או 2 G של קינגסטון

Scorpio 160GB 5400RPM :HD(של לפטופ)

כרטיס מסך:ג'יגבייט HD 4350 (ב180 שקל מה איכפת לי לקנות כרטיס HD)

מארז כנראה יהיה בנייה עצמית שישב פיקס בבגז'

מאווררים:כנראה זלמן או איקול

ספק:ATX M4

http://cgi.ebay.com/M4-ATX-WI-Intelligent-Power-Supply-Car-Cable-Kit-Auto-/310210454901?cmd=ViewItem&pt=PCA_UPS&hash=item4839fbe575

הכל יוצא פחות מאלפיים שקל.

בשיפוצים...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי כרטיס מסך לא מובנה, מגדיל את גודל המחשב בצורה די משמעותית. השאלה אם אתה צריך כזה.

ולא כ"כ הבנתי למה משמש הכבל הנוסף הזה שמגיע עם ה- M4 שנתת בלינק..

יש לי את הספק הזה ואין לי כבל כזה.

מכוסה בצד:

נוסעת כל  יום:

פורסם
הגעתי לסטאפ הזה מה אומרים?

לוח אם:ג'יגבייט G31

מעבד:אינטל E5400 או E6500

זיכרון ראם:1 או 2 G של קינגסטון

Scorpio 160GB 5400RPM :HD(של לפטופ)

כרטיס מסך:ג'יגבייט HD 4350 (ב180 שקל מה איכפת לי לקנות כרטיסHD)

מארז כנראה יהיה בנייה עצמית שישב פיקס בבגז'

מאווררים:כנראה זלמן או איקול

ספק:ATX M4

http://cgi.ebay.com/M4-ATX-WI-Intelligent-Power-Supply-Car-Cable-Kit-Auto-/310210454901?cmd=ViewItem&pt=PCA_UPS&hash=item4839fbe575

הכל יוצא פחות מאלפיים שקל.

E6500 -65w

HD4350 - 25w

הרד דיסק הספק קטן מאוד של 2.5W

מה עם כרטיס קול?

M4 מספק 250W

ככה שנראה לי שאתה דיי מסודר מבחינת הספק

למרות שאם תרכוש מעבד חלש יותר תיהיה לך אפשרות לעבוד עם קירור פסיבי

אבל זה כבר החלטה שלך.

עוד דבר אתה יכול לקנות כבל מעריך לחיבור של הכרטיס מסך ולהשכיב אותו במארז ובכך לחסוך מקום

בהצלחה בפרוייקט

8)
פורסם

כרטיס קול ON BORD הבנתי מאנשים פה בפורום(lanosforce) יספק אותי(אם לא נוסיף כרטיס חיצוני).

בחרתי בכוונה מעבד חזק יחסית בכדי לחסוך בפרוססור.

בשיפוצים...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גיל, מבחינת עיבוד צלילים אני לא יכול להגיד כי אצלי יש כרטיס קול מובנה של הלוח.

אבל אני מתאר לעצמי שזה ייתן לך שינוי לטובה ועוד הרבה אפשרויות לכיוונים.

מכוסה בצד:

נוסעת כל  יום:

פורסם

אם אתה ממקם את המחשב בבגז' תחשוב טוב איך אתה מעביר את הכבל למסך והUSB לתוך הרכב, אני במקומך הייתי חושה על HUB אקטיבי עם מייצב 12V פשוט שיזין אותו.

• תוכן חדש...