Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבועיים קניתי טרנספורטר נוספת.

יש לנו בביניין 2 חניות, אחת מקורה ואחת בשמש.

רציתי לדעת האם יש לכן רעיון כלשהו על מנת להצליל את החניה הנוספת? מדובר בביניין ולכן צריך שזה יהיה בצורה מסודרת על מנת שהשכנים יסכימו לכך.

מצורפות תמונות.

IMG_4639.jpg

IMG_4640.jpg

קובי

פורסם

אני חשבתי על חיבור של 2 מוטות בתוך הקיר, שהמוטות יהיו מספיק ארוכים להגיע עד לסוף החניה, ולסגור מעליהם עם איזה בד/ יריעות פלסטיק.

הבעיה היא שזה יעשה רעש לשכנים בקומה הראשונה(כשיורד גשם) ולכן זה לא אפשרי.

קובי

פורסם

אתה יכול להשתמש בבד שהוא סטייל הצלייה שמשתמשים בצבא , כשירד גשם לא ישמעו ממנו כלום ..

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם
אז אני צריך על זה אישורים מהעיריה?

השורה שנתתי בהודעה מעל היא לינק.

תלחץ עליה ותקרא בחלון שנפתח לך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לפי איך שזה ניראה השטח של החניה הוא לא שייך לך, ולכן אינך יכול לתפוס את המקום ולשלוט עליו, בטוח שיהיה את השכן הזה שיתלונן עליך כי הרכב שלו חונה בשמש ואתה תפסת את המקום ששייך לכולם.

לדעתי הפתרון הוא או לחפש מקום אחר, או לשאול את כל השכנים אם זה לא יפריע להם שתפרוס רשת הצללה זמנית לטיפול ברכב, אני חושב שהם יסכימו אם תבקש מהם יפה.

אתה לא חייב להשתמש במשהו אטום מגשם, אתה יכול להשתמש בבד רשת הזה שיהיה מצויין עבורך(רשת הצללה), רכוש כמה ברגי "ג'אמבו" קדח כמה כאלו מסביב ועל זה תתלה את הרשת, אבל שוב תקווה שיהיה לך אישור מהשכנים.

עימות עם השכנים זה הדבר הכי לא נעים.

פורסם

0231.jpg

סוכך חניה מתקפל. אאל"ט,אם אינו מעוגן באופן קבוע לאדמה או שיש לו גלגלים, אינך צריך רשיון להציבו. בדוק עם הרשות המקומית שלך וכמובן עם השכנים(!) כדי למנוע בעיות.

פורסם

פתרונות, רעיונות ובעיקר בעיות, כבר נכתבו בקישורים שרז צירף.

אם לשכנים שלך אין התנגדות (בכתב כמובן) והכוונה לא רק לשכנים שבקומה א', אלא לכל דיירי הבניין או לפחות רובו, אולי הפתרון של סוכך מתקפל כפי שקיים מעל חלונות ראווה בחנויות, הוא הפתרון המתאים לך. לדעתי סוכך שכזה פטור מרשיונות.

מדבריך, אני מבין שאתה מחפש צל בזמן שאתה עובד על הרכב, אם כך הדבר עוד יותר פשוט - תשתמש בשימשיה שניתן להשיג במגוון גדלים.

אגב, אם יש לך טרנספורטר (אומנם הוא קצת נמוך), אתה יכול להרכיב על הגג שלו סוכך דומה ויהיה לך יופי של רכב לצורך קמפינג יומי עם המשפחה.

סוכך.jpg

סוכך2.jpg

שמשיה1.jpg

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

עידן- אני לא הולך לפתוח מוסך, כמה רעש כבר אמור להיגרם מכמה טיפולים ברכב? אין שימוש בכלי אוויר וכדומה.

יקיר- אם אני מחבר את רשת ההצללה לקיר עם ג'אמבו, זה גם מצריך אישורים מהעיריה?

קשה לי להאמין שלשכנים זה יפריע, אנחנו בקשרים טובים עם כולם.

כרגע רואים את הרכב מחנה בחניה המקורה בגלל שהדיירים בידיוק עברו ויש עוד שבוע עד שהחדשים יגיעו.

אני רוצה כיסוי/צל שגם ישמור שהרכב לא יהרס בשמש.

קובי

פורסם

למיטב ידיעתי אתה צריך אישורים מהעיריה רק אם זה גג אטום כגון פח, אזבסט(כיום לא משתמשים בו), אבל לרשת הצללה לא תצטרך אישורים, אבל כדאי לברר.

במקרה הגרוע יגיע פקח שיגיד לך להסיר אותה.

בכל מקרה, כדאי שתבקש רשות מהשכנים, ברגע שהם יתנו לך רשות אף אחד לא יתלונן על רשת הצללה.

אם אתה ביחסים טובים עם השכנים, מספיק שתשאל אותם אם לא תהיה להם בעיה לרשת הצללה והכל יהיה בסדר.

כי אם תעשה את זה ללא רשות השכנים, אחד מהם בטוח יקנה בך שיש לך רשת ואתה עובד בצל, בעוד שהרכב שלו חונה בשמש, ומצבים כאלו יגררו מצבים לא נעימים הוא יכול להתלונן שאתה פתחת מוסך בחניית הבניין ובמצב כזה לא יודע איך תצא מזה.

עדיף שתזרוק להם משפט והם יענו לך "כן" ובזה נגמר הסיפור.

קדח מספר ג'אמבואים תעביר בניהם חבל דק ועל זה תקשור את הרשת ויהיה לך אחלה צל.

• תוכן חדש...