Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שא-לום :-D

אוי - מה קורה פה? היתכן? חבר פורום אחד, ת'רד אחד, ומוצרים משני ספונסרים שונים? הכיצד :-D

חברים יקרים - מזה זמן רב שאני נוסע ללא מערכת כלל ברכב הפרטי והגיע הזמן סוף סוף להתכונן להתקנה האחרונה ברכב הזה שתלווה אותו עד יום המכירה יהיה מתי אשר יהיה.

או קיי אז קודם כל ניגש לרכיבים ולסיבת הבחירה בהם:

נתחיל במגבר sundown audio sax-50.4

הסיבה לבחור במגבר הזה היא פשוטה מאוד - תמורה גבוהה ביותר לעלות, נסיון עם מונובלוק של היצרן שאני סופר מרוצה ממנו, הספק מתאים למה שאני מחפש.

נעבור לאימאג'ין מבית HAT

וובכן - לסט הזה חיכיתי, חיכיתי הרבה זמן ומסיבות מאוד ברורות - מדובר בסט חדש ומהפכני בגישה שלו לרמקול קואקסיאלי שיכול להפוך בקלות לסט קומפוננט שני חלקים עם מידבאס פייס פלאג שמרבית הנתונים שלו מאוד מאוד קרובים לסט המוכר יותר - הקלארוס.

אפשר להתקין את הסט הזה כרמקול קואקסיאלי בדלתות, אפשר לפרק ממנו את הטוויטרים ולהתקין פייז פלאג ולהשאיר את החיבור דרך ה"קרוס" הפסיבי על המידבאס, אפשר לחבר אותו כסט אקטיבי שני חלקים נפרדים לחלוטין ולטוויטר יש שלושה בתי התקנה שונים שמכסים פחות או יותר כמעט כל מצב אפשרי.

וורסטיליות? כן!

איכות צליל? - בטוח שכן ומדובר בסדרת כניסה.

חדשנות? - ללא ספק.

נקודת החיתוך לסט הזה נשמרת ב5.5K הרץ - כאן יש לי רעיונות מסויימים אותם אני אהיה חייב לברר אם אליקו לגבי נקודות החיתוך.

אני שוקל לעשות נקודות חיתוך עם תחומים חופפים בכדי לחזק קצת את אזור המיד היות ומדובר בסט שני חלקים ובעצם לתת למיד יותר נופח ולגרום לו להשמע יותר כמו סט שלושה חלקים אבל זה תלוי אם זה אפשרי לביצוע או לא וגם לא בהכרח זה ישמע טוב, אפילו עם תיקוני איקולייזר - זה יהיה משהו שאני אבדוק והוא בשלב הרעיון בלבד כרגע.

ועכשיו אני אגש לבחירה של הסאב ומה היו השיקולים שהביאו אותי לבחור דווקא בסאב הזה.

SEAS SW300

וובכן - חיפשתי סאב SQ בדירוג אודיופילי מאוד גבוה אבל תוך כדי שמירה על צריכת אנרגיה נמוכה מאוד.

הסאבים שנבחנו היו בעיקר סאבים שעוד אני מנוע מלדבר עליהם בעקבות סיבות שווקיות - אבל שתדעו, הולכות להיות כמה הפתעות בחודשים הקרובים ולא רק מיבואן אחד או ספונסר אחד... 8)

הSEAS יהיה מיועד לרכב ליסינג בעוד האאורה יעבור לרכב הישן ובמידה ואני אראה שאופי הצליל של האאורה מתאים יותר ללגטיה - אני אתקין את הSEAS ברכב הפרטי.

מה שאהבתי בסיז זה שהוא מוצהר על הספק מגוחך של 180 וואט RMA בעוד מדובר בסאב וופר רובאסטי לחלוטין שמקבל ביקורות משבחות ומהללות מכל כוון אפשרי, התדהמה והרעש מסביב לסאב הזה הם לא קטנים וכנראה שגם מסיבות מאוד נכונות.

צריכת אנרגיה נמוכה, דירוג SQ מאוד גבוה הם הסיבה הטכנית לבחור בסאב.

אבל עדיין לא שמעתי אותו וכמו שזה היה הימור מושכל לרכוש את האאורה זה גם הימור מושכל לרכוש את הסאב הנ"ל.

אבל

היתה סיבה נוספת... סיבה נוספת ומאוד חשובה מבחינתי לבחור בסאב הזה והיא הנטייה של חברי פורום רבים כולל שלי לבצע שיקולי רכישה שנובעים מהסיבות הלא נכונות - ומדובר כאן על "מלחמת הספונסרים" שבאמת לאחרונה נרגעה מאוד אבל ברור שהיא קיימת.

יצא לי להיות בכמה מפגשים ובהם יצא לי לדבר עם חברי פורום שונים כאשר מכל אחד מהם שמעתי סיפורי כוויות על ספונסר X מחבר פורום אחד וסיפורי כוויות על ספונסר Y מחבר פורום אחר וכל פעם זה היה בחדרי חדרים, בשולי המפגש.

יוצא לנו לראות לא פעם ולא פעמיים שחבר פורום אחד דוחף באופן נחרץ דעות על ציוד של ספונסר מסויים ולפעמים אפילו דחיקה של מוצרים של יבואן שהוא לא ספונסר או יבואן שהוא כן ספונסר אחר...

אני חושב שהגיע הזמן להפסיק עם זה ולהתבגר קצת ולהבין שהמפגשים, הפורום אמורים להיות חוויה נעימה וטובה לכולנו, מקצועית וחברית הן כאחד ולא ההפך.

את החוויות הטובות שלנו אנחנו יכולים להעלות ולשתף, את החוויות הרעות שלנו - רצוי לפתור באופן אישי קודם כל ורק אם אין ברירה - לשתף.

בחירת הציוד שלנו וההמלצות שלנו צריכות להיות מקצועיות והדדיות כאחד לגבי כל דבר שאנחנו עושים.

אני חושב שזה מועיל ל"תחרות" היות והיא תחרות בונה ולא הורסת, אני חושב שזה מועיל לאווירה ואני חושב שזה יועיל לנו כקהילת אודיו לרכב.

אפרופו - אני מת על תחום הבאס והמיד של סיז, הדבר היחידי שאני לא מתחבר בו בסיז זה בדרך כלל הטוויטרים ולכן לא חששתי לרכוש סאב וופר של סיז על הימור מושכל.

מי יהיה המתקין - זה כבר נקבע לפני כמה חודשים בעקרון עכשיו רק נשאר לסגור את זה סופית.

להתראות בתמונות ההתקנה בעוד מספר שבועות :wink:

עד אז - בבקשה חישבו על כל מה שכתבתי - בואו נתחיל תקופה חדשה ויפה יותר, חברים.

DSC_0549.JPG

DSC_0556.JPG

DSC_0557.JPG

DSC_0558.JPG

DSC_0559.JPG

DSC_0560.JPG

DSC_0561.JPG

DSC_0562.JPG

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

והתמונה החסרה -

אפרופו הפאנל שאתם רואים זה שיפוצון קטן שעשיתי לקונסולה שלי היות והיא היתה כבר שבורה לגמרי - זה רק תיקון קטן היות ואני לא מתכוון לשפץ אותה לגמרי - ההתקנה לא הולכת להיות אסטתית בכלל, היא הולכת להיות פרקטית.

וההתקנה הולכת להיות סט שני חלקים כאשר הטוויטרים בקיק פאנל... מרחק... מרחק מהראש, נקודות חיתוך נכונות ואני מאמין שזה יהיה סט שני חלקים שישמע פשוט פצצה.

DSC_0563.JPG

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תגיד אדי,אישתך זרקה אותך מהמיטה?:lol:

שיהיה בהצלחה עם ההתקנה.סומך עליך שלא תפספס ותעלים מאיתנו פרט ותמונה.

סומך את שתי ידיי על שורותיך בכל הקשור לאופי ודרך ההתנהלות הרצויה.

מוצרים חדשים,התקנה חדשה,כאבי ראש חדשים,ודרך חדשה.אמן!

בהצלחה ולך לישון! 8)

ליאור

פורסם

אל תדאג - ההתקנה - מה שאני לא הולך לעשות בעצמי זה רק בידוד לדלתות והתקנה של טבעות עץ - כל השאר - במו ידיי.

Pioneer TS-X150

פורסם

הסט של אימג'ין מגיע עם קרוס אובר כחלק מהסט?

בתמונות שנמצאות בפורום ספונסרים לא רואים קרוס.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

יש קרוס - קבל... קבל שמולחם על הרגליים של המידבאס שיוצאות לכוון הטוויטר... כמו שאמרתי זה קרוס רק לטוויטר - המידבאס מנגן עד תדר הרול אוף שלו...

ההגברה של הסט אצלי תהיה אקטיבית ולא קשורה לחלוטין לקבל הזה.

Pioneer TS-X150

פורסם

שאלות לפותח השרשור:

האם שקלת ציוד אחר ממה שבחרת?

הרי בעצם השוק מוצף בהמון מוצרים שחלקם כבר הוכיחו את עצמם באותם סידרי גודל של מכירים.

אני אשמח אם תוכל לשתף אותנו בהתלבטויות שלך.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם
שא-לום :-D

אוי - מה קורה פה? היתכן? חבר פורום אחד, ת'רד אחד, ומוצרים משני ספונסרים שונים? הכיצד :-D

.

באמת קבל ח"ח על הגיוון..

לא רואים כל יום [=

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

אדי,

אתה לא מרפה לרגע, ממשיך להתחדש מהתקנה להתקנה.

מתחדש בקצב האור, והופך בכל פעם את הקערה על פיה.

אני מעריך אותך מאוד על כך, ועל השיתוף והשיקוף המלא בכל מה שאתה עושה בתחום.

אני עדיין לא מסכים איתך לגבי 90% ממה שקשור לאודיו :)

איזה HU מנצח על התזמורת ? יש עוד הפתעות ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אדי המון בהצלחה, מחכים ומצפים לתמונות ועדכונים מההתקנה שלך!

ובאמת קבל ממני ח"ח על הפעילות שלך בפורום. משתף,ומתעד כל צעד בהתקנה\פרוייקט שלך. כן יירבו!

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

אדי,

תתחדש, אכן מותגים ברמה ואני די בטוח שישמעו כך.

תהנה, ומקווה לשמוע בהדמנות.

אחלה יום

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

• תוכן חדש...