Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי אימפרזה LX שנת 2000 אוטומטית,

בידית ההילוכים יש כפתור קטן שאני לוחץ עליו נדלקת נורית בלוח השעונים ורשום power ,

זה מושך את ההילוך עד 5 אלף סלד בערך.

יש לי גם כפתור HOLD וזה נותן אותו אפקט בערך רציתי לדעת מה ההבדל בינהם?

תודה לעונים.

פורסם

POWER זה מושך קצת את ההילוכים, נגיד אם תסע בD בהילוך2 בלי POWER ותתן חצי גז אז הגיר ימשוך עד 3סל"ד ויעלה הילוך אבל אם תלחץ אותה לחיצה באתו הילוך עם POWER אז הגיר ימשוך עד 5 ויעלה הילוך.

אבל ב2 המצבים עם או בלי POWER אם אתה לוחץ גז עד הסוף הגיר ימשוך עד מנתק ההצתה ויעלה הילוך.

(המספרים למעלה הם לדוגמה ולא במדויק).

אבל כפתר HOLD מיועד לשימוש כאשר יש שלג או קרח על הכביש ואם אתה עומד ומתחיל לנסוע ולחצתה על HOLD אז הגיר יתחיל נסיעה מהילוך 2 ולא מ1 וכך הוא ימנע החלקה על הכביש, אם תנסה את זה עכשיו אתה תרגיש בתחילת הנסיעה שהרכב כאילו חנוק או חלש.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

לגבי הHOLD: זה כפתור שנועל את התיבה על הילוך שלישי- מאפשר תאוצה לעקיפה (בלי שהטורים יפלו בגלל מעבר לרביעי) או בלימה בירידה.

לגבי הPOWER: אם אני לא טועה זה משנה את התערובת דלק כדי לתת למנוע יותר כוח, אבל אני אשמח אם מישהו שסגור על העניין יתן תשובה סופית.

פורסם

לגבי הPOWER זה לא משנה תערובת ולא כלום רק מוסיף קצת סל"ד בכל הילוך . וזה בדוק וסגור.

גם לגבי ה HOLD הוא מתחיל נסיעה מהילוך 2 ולא נועל על3 .

אבל נמתין למומחים שיתנו תשובה חותכת ל HOLD.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

HOLD מבטל הילוך 1 והרכב מתחיל נסיעה בהילוך 2 ומעלה עד 4.

POWER נותן קצת יותר סל''ד בכל אחד מההילוכים 1,2 ו-3.

תסתכל בסרטון שצילמתי ותבין את היתרון של HOLD. בשנייה 19 הרכב מאיץ בהילוך 1, בשנייה 38 הרכב מאיץ בהילוך 2 עם HOLD.

http://www.youtube.com/watch?v=rDR4DZhQIvI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...