Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום קראתי בפורום ולא מצאתי תשובה ברור במידה ואני מתקין מתאם לדין כפול במזדה 2 2008 האם אין תצוגת מזגן ושעון ?

אם זה אכן מבטל מה צריך כדי לתקן את הבעיה ?

יש לינק למוצר?

תודה רבה

פורסם

בוקר טוב ושבוע טוב

אני מצרף תמונה לפנל תחליפי של מזדה 2

לגבי שאלתך בנושא תצוגת מזגן\שעון אין לי תשובה סופית אני בבדיקה ואעלה תשובה בעוד זמן קצר

לגבי השעון זה ממש לא בעיה כי בדרך כלל בכל מכשיר יש תצוגת שעון

שבוע טוב

דרור

מזדה2.jpg

פורסם

בכותרת רשמת מאזדה 3 ובתוכן רשמת מאזדה 2 ,

השאלה שלך היא ככול הנראה לגבי מאזדה 3 כי ב3 התצוגה היא בניפרד ממכשיר השמע לעומת ה2 שהיא חלק בילד אין , ומאזדה 2 אין תצוגת מזגן .

באמזדה 3 2008 (זה עם MP3) המסך מתחבר ישירות לצמת החוטים לעומת הדגם הקודם שהמסך היה מתחבר ישירות למכשיר השמע ושם היה צורך לעשות עבודת חשמל קטנה או להשיג מסך מדגם יותר חדש , לכן אין לך בעיה ותצוגת המזגן תישאר , מה שלא ישאר זה תצוגת הרדיו והשעון , אבל שעון יש בכל מכשיר שמע ,

מצ"ב תמונה של המסך מפורק ממכשיר השמע לצורך חיבור בניפרד .

20062010043.jpg

20062010044.jpg

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

בוקר טוב

אכן שמתי לב לאי ההתאמה בין הכותרת לבין ההודעה עצמה

לגבי מזדה 3 מצורפת תמונה לפנל תחליפי

כמו שציין ד.ר.ו.ר לפניי התצוגה נשארת ברכב גם אחרי הרכבת הפנל התחליפי

בעיית התצוגה הייתה בעיקר ברכבי מזדה תחילת שנת 2005 שהתצוגה הייתה מקבלת נתונים דרך מכשיר הרדיו

גם לזה יש פיתרון (קצת יותר מסובך) אבל במקרה שלך ממש אין בעיה

http://www.ahuvishay.co.il/aecommerce/c14209/89734.php

דרור

• תוכן חדש...