Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות חולצות מכופתרות/פולו של המותגים המובילים, כמו טומי וכו"...

מחפש חולצות חלקות ללא קשקושים מיותרים (צבע אחד עם סמל קטן בצד :wink:).

אשמח לשמוע מאנשים בעלי נסיון, המלצות על מוכרים של חולצות מקוריות בלבד.

אם יש SALEים וכדומה אז זה בכלל לענין :).

נ.ב

אני האדם האחרון שיודע להבדיל בין מקורי לחיקוי ולכן עזרתכם מאוד חשובה לי,

תודה מראש.

פורסם

אני רוכש מאיביי, אבל לא ממישהו סדפציפי. בדרך, פידבק גבוהה, משלוח לארץ ומחיר משולב נמוך יגרמו לי לקנות, כמובן גם מבחר

לאחרונה מצאתי את האתר הזה http://www.yukka.co.uk אומנם לא מדובר על מתוגים סגנון דיזל/פולו ראלף לורן/ליווייס או כל פירמה סטנדרטית. מדובר על חנות שמתמחה בלבוש אורבני. אני ממליץ לראות.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
אני רוכש מאיביי, אבל לא ממישהו סדפציפי. בדרך, פידבק גבוהה, משלוח לארץ ומחיר משולב נמוך יגרמו לי לקנות, כמובן גם מבחר

לאחרונה מצאתי את האתר הזה www.yukka.co.uk אומנם לא מדובר על מתוגים סגנון דיזל/פולו ראלף לורן/ליווייס או כל פירמה סטנדרטית. מדובר על חנות שמתמחה בלבוש אורבני. אני ממליץ לראות.

כמה שאלות

המחיר שם רשום בשקלים תקן אותי אם אני טועה?

האם המחיר כולל משלוח?

זו חנות מהארץ?

פורסם

אני האדם האחרון שיודע להבדיל בין מקורי לחיקוי ולכן עזרתכם מאוד חשובה לי

אז תלך לימאים בחיפה ותקנה ארמני ב20 ש"ח. למה לשלם יותר?

משכנתא זה קל

פורסם

הנה שאלה טובה... :)

החיקוי הוא לא כמו המקורי, כפי שאתה יודע ולפי דעתי, ממש לא משתלם. עדיף לשלם פי כמה ולצאת עם חולצה מצויינת.

לצערי, הבנתי שפידבק גבוה לא מעיד בהכרח על מוצר מקורי, למרות שכך המוכרים בוחרים לציין.

תודה על ההמלצה, יש עוד? :)

פורסם

בקשר למעבר לזה, לא. אני חושב שראוי לזכור שהאמריקאים נלחמים בבזיופים בפיראטיות בחירוף נפש, מכיר לא מעט רוכשים באיביי, אף לא נפל על זיוף מאלו שהזמינו מארצות הברית ו/או אירופה

Mazda 3 Man

נכון, המחיר בשקלים.

לא, המשלוח הוא 35 ליש"ט, אלא אם רכשת המעל חמישים לירות שטרלינג (283 ש"ח, בערך) ואז יש 50% הנחה על עלות המשלוח בלבד.

החנות ממוקמת אנגליה. המשלוחים מבוצעים ע"י הרויאל מייל ו/או DHL, למעט מקרים חריגים. טוענים ל3-5 ימי עסקים.

ישנו קופון שנותן 15% הנחה על קנייה ראשונה.

המס, למעט פריטים ספציפיים (שאותם ניתן לברר בבית המכס) הוא 16%, מכיוון שאנגליה היא מדינת הסכם (כנ"ל ארה"ב).

הצלחתי לאסוף 4 חולצות T יפות, שני ג'ינסים וחולצה מכופתרת ב1038 ש"ח

Stay tuned

פורסם

מה שאתה אומר זה שעדיף להזמין הרבה פריטים ולהנות ממחיר משלוח זול

הבעיה שלי זה שאין לי מושג איזה מידה תתאים לי בול,ואני לא רוצה לאכול אותה

פורסם

לא יודע, מדיום בטישרטים תמיד טוב לי, כנ"ל מכפותרות, קצת Loose או קצת ךוחץ מכתיבים אם מה אני אלבש את החולצה ככלל

צא מנקודת הנחה שבחברות דוגמאת, lrg, marc ecko, zoo york ושאר חבר מריעהן שמיועד בעיקר וואנאבי ראפרים, וחובבי MMA וUFC, החולצה תמיד טיפה יותר גדולה מאשר מדיום רגיל. כנ"ל אם חולצה היא מחברה אמריקאית.

Stay tuned

פורסם
מאיזה איזור אתה?

אני מכיר מקום מירושלים שמוכר חולצות מקוריות במחירים נוחים.

איפה בירושלים?

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...