Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ראיתי אתמול אוטו מכוער בצורה נוגעת ללב (שלי לפחות), הייתי חייב לצלם אותו. האוטו הוא דייהטסו שארמאנט, ממש נראה לי שמגיע לאוטו הזה עוד לחיות.

IMG_0350.jpg

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היה לאחד אצלי בבסיס כזאת שמורה להפליא.

הייתי קורה לאוטו טנק-קאר, והמבין יבין...:)

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

כגודל המעפנות כן גודל הסליפריות..ויש אחת לפחות במשעולי ארצנו(מישהו אמר EA86 על קרבורטורים?).

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

כן, בהחלט יש כל מיני מוזרים שרואים את הגרוטאה הזאת ובעיני רוחם מדמיינים MEAN DRIFT MACHINE:twisted::lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

פותח השרשור, אני מעוניין מאוד לדעת מאיפה הרכב! אנא שלח לפרטי בבקשה!

אליה- AE86. ואכן יש כזאת בארץ כמו שאתה מתכוון, והוא אכן קרבורטורים ויעבור להזרקה אוטוטו.

באגירה, לא אהבתי את הטון דיבור שלך!!! :p

TAL- בכלל לא, זה שני מכוניות לא קשורות אחת לשניה, שרייד זה באמת דיאטסו בניגוד לזה שכל מה שדיאטסו עשו בשרמנט הוא עיצובי בלבד,

הרכב הזה מבוסס אחד לאחד על טויוטה קורולה משנת 83 עד 87,

A.R.T Performance

פורסם

תגיד, למעצבים של טויוטה ודייהטסו הייתה אובססיה לזה?

rubix-cube.jpg

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

לא ברור לי האהבה הזאת למכוניות ישנה ומצ'וקמקת.

מילא מכונית ישנה שהיא טובה באופן כלשהו, כמו פרארי אספנות או אפילו מוסטנג משנות ה80, אבל דייהטסו מעפנה?

לפח הזבל הקרוב ביותר.

Auto Emoción

פורסם

היא לא רחוקה מלהיות היורשת העתידית של הצפרדע הירוקה בישראל :roll:

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם
פעם עיצוב מרובע נחשב לחדשני, היום עיצוב מעוגל , מחר ?

משוריגול.

(לאלו אשר זוכרים מה זה :lol: )

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

צחוק צחוק אבל אפשר לעשות מהרכב הזה מכונה מהנה במיוחד.

אפשר למצוא כאלו בפרוטות כניראה כמו הרכב המוזנח בתמונה.

הרכב הוא בעל הנעה אחורית! :twisted: ויכול להתאים לכל מיני פרוייקטים החל מרכב דריפטים סליפרי במיוחד.

אפשר לשתול שם מנוע חזק, או לגדוש את הנוכחי, LSD מאחורה או ריתוך של הדיפ' לחפארים שבינינו.

ועוד כל מיני ממתקים וזה אחלה רכב דריפטים.

אופציה ב', בסיס טוב לבאגי בזכות ההנעה האחורית.

אופציה ג' סתם לקחת רכב כזה ולפרק לו את הצורה בשטח בעיקר על שבילי עפר שם ההנעה האחורית תתן הרבה מאוד פאן.

דרך אגב בקשר לצורה המרובעת, כל רכבי שנות ה-70 וה-80 היו בעלי צורה מרובעת ופנסים עגולים בד"כ.

אודי 80 , במוו ישנות, VW ועוד רבים וטובים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...