Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב, סיבה נפוצה לבעיות דומות בפיאט אונו מהדגם הזה היא בקר הצתה, שנקרא digiplex. או הקונקטור שלו. ניתנו בעבר הבסרים מפורטים

פורסם

חנן, אני כבר לא כל כך זוכר, איך המערכת הזאת עובדת, כי מכרתי את הפיאט שלי לפני כמה שנים. אם יש לך זמן, תריץ חיפוש בפורום על דיגיפלקס בהודעות של רפי לין.

לעצם השאלה שלך - אצלי באוטו, כשהוא לא היה מניע , הייתי נותן פלום ישר מהמצבר לכויל לשבריר שניה, לפני הפעלת הסטרטר, לאחר מכן האטו היה מניע ונוסע רגיל. הבעיה אצלי הייתה במגעים לא טובים במחבר של הדיגיפלקס. גיליתי מאוחר יותר, שניענוע הצמה גורם לכיבוי המנוע.

אבל באופן כללי הסימפטומים היו אחרים, כלומר הרכב סירב להנע לא רק אחרי עצירה ברמזורים, אלא באופן ראנדומאלי

פורסם

בטח..

לאונו יש מערכת הצתה והזרקה, מערכת ההצתה היא דיגי'פלקס ובדר"כ היא הבעייתית באונו.

לפי הבעיה שכתבת יכול להיות שהיא קשורה לדיגי'פלקס, או לצינורית ואקום שמתחברת לדיגי'פלקס או לצינורית ואקום אחרת.

פורסם

צינורית ואקום שמתחברת לדיגיפלקס זה לקידום הצתה, ואני לא ממש מבין איך היא יכולה לגרום לחוסר הנעה.

פורסם

מחשב ההצתה, "דיג'יפלקס" שולט על אות המינוס לסליל ההצתה.

פלוס לסליל ההצתה מגיע ישירות ממתג ההצתה (פין 15/54) בחוט בצבע כתום.

אולי התקינו בין מתג ההצתה לסילי ההצתה ניתוק אזעקה או קודנית או אימובילייזר שגורמים לבעיה או שמתג ההצתה פגום.

אם תרצה את השרטוט המקורי של פיאט, מפוענח ומצורגם על ידי, רשום (כאן או בה"פ) כתובת דוא"ל ואסרוק ואשלח לך השרטוט.

בברכה - רפי לין

• תוכן חדש...