Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז בשעה טובה היום קניתי רנו קליאו B , ידנית שנת 2000 , 1.4 .

יד רביעית , מאישה , 92 אלף קילומטר .

הרכב טופל באיזשהו מוסך ואני צריך לקבל את הקבלות בזמן הקרוב .

לגבי הנסיעה לא הרגשתי משהו מוזר כלל , בנסיעה הביתה הופה בעיה , מעל טורים של 3.5 - 4 הרכב עושה רעש של טרקטור .

הדבר הזה ביאס לי את כל הקנייה , אני מאוד מקווה שמדובר בפילטר אוויר תקול או משהו .

הרכב נוסע אחלה מתחת לטורים האלה , הכל תקין חוץ מי זה .

השאלה שלי עכשיו האם לפי התיאור שלי אתם יכולים להעריך את עלות התיקון ? אשמח לדעת במה כנראה מדובר

אשמח בנוסף אם תפנו אותי למוסך שמתמחה ברנו ומומלץ באזור ראשל"צ .

והצעה , אם למישהו בראשל"צ (אני מאזור המרכז של ראשל"צ) מתחשק לעשות ביקור ולתת לי חוות דעת על הרכב ובעיקר על הבעיה אשמח מאוד לארח אותו

תודה ושבוע טוב

אגב למי ששואל את עצמו , הרכב לא נלקח לבדיקה כי מבדיקה חזותית לא התגלה שום דבר לא תקין (מוץ ממה שגיליתי מאוחר מדי - פאשלה רצינית) , והרכב נראה שמור מאוד חוץ מי זה , וכששאלתי את המוכרת טלפונית לאחר שהגעתי הביתה , האם הייתה לה גם את הבעיה , היא ענתה לי "כן , זה רכב עם מנוע קטן לא צריך להעלות טורים מעל 3.5"

בקיצור נפלתי כנראה נורא חזק וכואב

פורסם

כעיקרון לא בוכים על חלב שנשפך .

כולנו באיזשהוא שלב בחיים אכלנו אותה באיזה קניה של אוטו או מכשיר כזה או אחר .

המסקנה הבלתי נמנעת - תמיד אבל תמיד לקחת לבדיקה .

פורסם

טוב הבנתי , ואני מודע לטעות ..

אשמח לקבל המלצות למוסך אמין ומומלץ לרנו באזור ראשל"צ והסביבה .

אגב , קיבלתי שובר מתנה לטיפול בסיס חינם שכולל החלפת שמן , פילטר שמן ואת העבודה שכרוכה בהחלפתם D:

• ספונסר פורום
פורסם

למה אתה נבהל לדעתי הבעיה היא במערכת הפליטה

ממיר או אחד הדודים וזה לא כל כך נורא .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
אם למישהו בראשל"צ (אני מאזור המרכז של ראשל"צ) מתחשק לעשות ביקור ולתת לי חוות דעת על הרכב ובעיקר על הבעיה אשמח מאוד לארח אותו

אני לא מכונאי או מוסכניק, אבל גר באיזור. אם אתה רוצה, אני יכול לעשות סיבוב על האוטו ולנסות לתת חוות דעת על הבעיה.

היום אחרי 9:30 - 10 בערב.

פורסם

טוב נרגעתי , אחרי שביקרתי אצל אבא של חבר שבמקרה הוא מוסכניק , הבעיה היא לא בדוד ולא באגזוז (הוא חדש) .

במקדימה של המנוע , יש מין בלוק לפניו מין סוג של ברזל שהוא רותח כשהמנוע חם ועובד , אז מקור הרעש בתוכו והוא אומר שכנראה זה משהו שלא מוברג עד הסוף , איזה בורג או סוג של משהו שתקוע שם ועושה את הרעש , כי בטור 3-4 מתחיל הרעש לפעמים לפני ולפעמים אחרי , ואחרי שעוברים נגיד את טור 5 זה מפסיק , ז"א משהו לא קבוע

בקיצור נבקר מחר אצל רון (:

• תוכן חדש...