Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פשוט תענוג לקרוא כל הגרוטאות היפניות סובארו מיצובישי דייהטסו סוזוקי.

גרוטאות שגם כשהיו חדשות היו זבל.

באמת הגיע הזמן להוריד את כל הגרוטאות האלה מהכביש וגם יהיו יותר מקומות חנייה שיתפנו.

הלוואי שיעלו לכמות כפולה ומשולשת.

פורסם

אתה אמיתי אתה?!:roll::?

בנוסף, חברה, למי, שעוד לא הבין, או קשה-הבנה: מאיפה, לדעתכם, מגיע הכסף הזה? -הרי אנחנו גם אלה, שמשלמים אותו, עם המסים שלנו, והכל! לא היה עדיף, שהיה הולך לבריאות, למשל, לתרופות מצילות חיים?:roll: 15 מיליון שקל עד עכשיו- וזה רק מה, ששילמו לאזרחים- ובמדינת חלם שלנו אני ממש לא אופתע, אם גם הקבלנים מקבלים כסף על ל גריטה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אני רציני לגמרי :-P

לחזור הביתה ולמצוא חנייה במקום שתעמוד שם איזה בית שימושי לנסר שנת 90 זה דבר מעולה.

חוץ מזה שלעומת כל הבזבוזים במדינה שלנו מדובר בכסף קטן שגם מועיל מאוד מבחינת זיהום אויר ורכבים לא בטיחותיים ומוזנחים.

אני בעד .

תחשוב שלעומת בזבוז הכספים בכל המשרדים והחברות הממשלתיות מבחינת משכורות,פנסיות,תנאים וכו' שמבזבזים מיליארדים של שקלים זה ממש כסף קטן.

תסתכל על חברת חשמל,מקורות,מכון התקנים,משרדי ממשלה אז אתה מדבר על 15 מיליון שקל לעומת מיליארדים?

כמה כסף עולים השרים וחברי הכנסת שמקבלים על כל קדנציה מסכנה פנסיה לכל החיים+לשכה ורכב ואני לא יודע מה?

וכמה כסף סוחטים החרדים כל שנה?

זה קשה להאמין שסוף סוף יש לממשלה יוזמה לעשות גם משהו טוב במדינה וכל הכבוד להם.

למי אתה מעדיף שיתנו את ה15 מיליון האלה ? לחרדים? לחברת חשמל הגנבים?

פורסם

אני רוצה לחזור הביתה, ולמצוא אצלי בחניה מיצובישי לנסר שנת 90, בעוד 10 שנים, ועם המספר "רכב אספנות"- אז מה? :roll: ואני רוצה, שהיום תהיה לי אפשרות ליקנות אחת בסכום ריאלי, שהיא שווה- וזה לא יותר מ-1000 ש"ח, ולא +3 אלף בגלל איזה אידיוט, שעשה בהחלטה הטיפשית שלו "מחיר מינימום" לכל גרוטאה!!!!!!!

וחוץ מזה- מה אכפת לי, כמה כסף הולך לשרים- אני מדבר איתך על הסכום הריאלי, שפשוט בוזבז- על קבלני משנה וקומבינטורים למיניהם, שכן חלק לא מבוטל של הרכבים שנגרטו וייגרטו- כלל לא היו נוסעים, ולא זהמו אוויר כבר שנים, ואני לא מדבר כבר על רכבי האספנות הנדירים, שנגרטו וייגרטו גם כן! תאמין לי, שאני יודע מצויין, על מה אני מדבר!!! אז,אין לי משהו טוב להגיד על ה"תכנית המהוללת", מלבד שתי מילים: מדינת חלם! ומילה שלישית- כרגיל...:?:x:-(:cry:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

באמת הגיע הזמן להוריד את כל הגרוטאות האלה מהכביש וגם יהיו יותר מקומות חנייה שיתפנו.

יחד עם הגרוטאות היפניות נגרטו גם מלא "גרוטאות אירופיות" כגון פיאסטות דור1 בכמויות,פיג'ו 305, BX, חיפושיות, קדטים,B.M.W, פיאטים ועוד ועד

היו הרבה מכוניות שהגיעו לשם שהם במצב חדש והבחלט שווים שימור.

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

בבקשה: יש לי חבר, שהולך לגרוט את הרנו 5 שלו שנת 73 אספנות במצב טוב. יש לי חבר, שהולך לגרוט: אופל קדט B קופה, מוריס מרינה, ופורד קורטינה (MK1), ואולי עוד משהו- הכל אספנות, במצב נסיעה לפני שיפוץ. למה? -כי לא יתנו להם יותר מ-3 אלף ויהיה להם בלבול שכל עד ש(אם בכלל) יצליחו למכור אותם גם בסכום הזה- וככה יקבלו כסף ישר- והם צריכים אותו! אז הם עשה את השיקולים שלהם! וארור יהיה מי, שנתן את האופציה הזו- ללא זה כל זה היה נשמר! אפילו אני הייתי אולי קונה את זה, אבל לא ב-3 אלף כ"א!!!!! וזו רק אחת מהדוגמאות!:x:evil:

וחוץ מזה: גם ל"גרוטאות יפניות" יש זכות קיום בתור רכב אספנות, המייצג את התקופה- בדיוק כפי, שיש את אותו הזכות לפורד אסקורט שנת 70 ולוולוו ולחיפושית- אין כל הבדל ביניהם, מלבד שנת הייצור! אותי, למשל- הרבה יותר מעניין לנסר שנת 89, מוולוו שנת 73- אז מה? -זה הטעם שלי, וזה מה, שאני רוצה שיהיה לי באוסף- ולמה, לכל הרוחות, מישהו מחליט לי פתאום, שרכב מסויים לא יגיע לגיל האספנות, כי יכחידו אותו "בכח" הרבה לפני, שהיה נכחד לפי ה"בחירה הטבעית"?!?:evil::x

אה, ועוד דבר, ל-chebu: נו, באמת! למה, שתחזור הביתה, ותמצא חניה ריקה, במקום לנסר 90', שהלך לגריטה? -אתה תמצא באותה החניה מזדה 3, או יונדאי- אני מבין, שתהנה יותר לראות יונדאי אלנטרה שם, נכון?

פורסם

למה אנחנו מתלהמים ? בכל העולם גורסים..

המרינה שמוזכרת על ידי גלוק הוכתרה על ידי וויקפדיה

כ " This made it officially the most-scrapped car to have been sold in Britain over the previous 30 years "

אז למה אנחנו צריכים להיות שונים ?

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

+1, לגבי הגרוטאות היפניות, אבל הסוויפט 85 שנגרט מהרחוב שלי לא שווה את ה-205 שנת 87, הרנו 5 שנת 83 שהיה במצב חדש ואת ה309 88 שנגרטו. 

:twisted:Peugeot 205 GR 1994:twisted:

:lol:קליאו RSI למכירה - 0533349930 :oops:

פורסם
למה אנחנו מתלהמים ? בכל העולם גורסים..

המרינה שמוזכרת על ידי גלוק הוכתרה על ידי וויקפדיה

כ " This made it officially the most-scrapped car to have been sold in Britain over the previous 30 years "

אז למה אנחנו צריכים להיות שונים ?

למה? -אולי כי להבדיל מאנגליה- בארץ שרדו בודדות כאלה גם ככה, סתם לדוגמה? :roll: אתה משווה את הכמויות הרכבים שהיו ועדיין ישנם במדינות, שבהן נוצרו- למדינתינו, שבה חלקם אפילו לא הובא באופן סדיר?:roll:

1.jpg

cortina-lotus-ouverture.jpg

Morris_marina_arp_750pix.jpg

opel_kadett_coupe_4.jpg

פורסם
+1, לגבי הגרוטאות היפניות, אבל הסוויפט 85 שנגרט מהרחוב שלי לא שווה את ה-205 שנת 87, הרנו 5 שנת 83 שהיה במצב חדש ואת ה309 88 שנגרטו.

בתור מכור לפיג'ו סיטרואן ברור שכואב לי הלב לראות פיג'ו נגרטת אבל אם בתמורה לזה יעלמו כל היפניות הישנות אני בעד.

בארץ אין כמעט אף אחד שמעריך רכב צרפתי וכל הזמן רק מדברים על זה שאין להם שוק ושהן לא אמינות.

אף אחד לא משמר 405 או 205 או 309 או 305 או 505 והיו המון כאלה פעם.

אם באירופה זה עובד כבר שנים אז ככה זה צריך להיות גם בישראל כי אנחנו לא יותר חכמים.

פורסם

סתם מתוך סקרנות, chebu, בן כמה אתה?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...