Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לשאול אילו רכבים נחשבו כמאוד עד הכי חסכוניים (עדיף האצ'בק) מבין כל הרכבים שיצאו משנת 2003.

לא משנה המחיר, מה שחשוב זה רכבים בעלי גיר אוטומט, ומנוע עד 1400 ואם יש כאלה בעלי מנוע 1600 שכ"כ חסכוניים אז אפשר להכניס.

מדובר על נסיעה עירונית בלבד.

תודה.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא משנה המחיר

תודה.

מי שלא משנה לו המחיר קונה חדש...

אני משער שטויוטה יאריס והונדה ג'אז הם מההאצ'בקים החסכוניים ביותר באותן שנים. בנוסף הן גם נהנות מאמינות יוצאת דופן.

בהצלחה!

פורסם
מי שלא משנה לו המחיר קונה חדש...

אני משער שטויוטה יאריס והונדה ג'אז הם מההאצ'בקים החסכוניים ביותר באותן שנים. בנוסף הן גם נהנות מאמינות יוצאת דופן.

בהצלחה!

אוקי, בעיקרון התקציב הוא עד 35K.

אני פשוט רוצה מין רשימה של מכוניות הכי חסכוניות לעיר ואז אבחר לפי העיצוב של הרכב משהו מביניהם.

חשוב שהעיצוב יהיה נראה כמה שיותר חדש (הכוונה לסגנונות כמו רנו מגאן 2, יונדאי גטס וכד' ולא עם כל הפלסטיקה הישנה והמגעילה כמו אופל קורסה או פיאט פונטו וכו'.

פורסם

בתקציב הנ"ל תוכל לרכוש מגאן האצ'בק דיזל ידנית. מכונית שנראית חדישה (עתידנית משהו8)), חסכונית בטירוף (20 ק"מ לליטר) ומרווח.

פורסם
בתקציב הנ"ל תוכל לרכוש מגאן האצ'בק דיזל ידנית. מכונית שנראית חדישה (עתידנית משהו8)), חסכונית בטירוף (20 ק"מ לליטר) ומרווח.

אני אגיד לך את האמת, עד שלשום כמעט הייתי בטוח שאני קונה אותה, אבל מכיוון שאני מחפש רק אוטומט, הבנתי שיש בעייתיות עם הגיר האוטומטי במגאן + שאלתי בעלת מגאן II והיא טוענת שהרכב על הפנים.

יש לך משהו להגיד בנושא שיכול לשנות את דעתי?

פורסם

הגיר האוטומטי של המגאן (AL4) אכן בעייתי. לכו הדגשתי שילוב גיר ידני/דיזל. אם הינך מתעקש על אוטומאטי תצטרך לחפש אצל יצרן אחר.

היאריס תתאים לצרכיך אך לא תיכנס לתקציב.

מה דעתך על יונדאי גטס אוטומטית? לא פאר היצירה אך עונה על הצורך בתיבה אוטומטית (למה, לעזאזל??) ותיכנס בתקציב.

בהצלחה!

פורסם

בתקציב שלך עדיין אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

אם אתה מחפש גם חיסכון בדלק בתוך העיר, גם תיבה אוטומטית וגם מראה מודרני תצטרך להכפיל את התקציב שלך ולרכוש פיג'ו 107 או סוזוקי אלטו חדשות. בתקציב שלך, אם אתה באמת מעוניין בצריכת דלק טובה בתוך העיר אז או שתפזול לכיוון רכבי הדיזל הידניים (פולו/קורודובה SDI וכו') או לכיוון רכבי המיני הקטנים והישנים ("בעלי הפלסטיקים המכוערים") כמו היונדאי אטוס.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
הגיר האוטומטי של המגאן (AL4) אכן בעייתי. לכו הדגשתי שילוב גיר ידני/דיזל. אם הינך מתעקש על אוטומאטי תצטרך לחפש אצל יצרן אחר.

היאריס תתאים לצרכיך אך לא תיכנס לתקציב.

מה דעתך על יונדאי גטס אוטומטית? לא פאר היצירה אך עונה על הצורך בתיבה אוטומטית (למה, לעזאזל??) ותיכנס בתקציב.

בהצלחה!

תודה לך, אבל גטס לא שותה דלק?

בתקציב שלך עדיין אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

אם אתה מחפש גם חיסכון בדלק בתוך העיר, גם תיבה אוטומטית וגם מראה מודרני תצטרך להכפיל את התקציב שלך ולרכוש פיג'ו 107 או סוזוקי אלטו חדשות. בתקציב שלך, אם אתה באמת מעוניין בצריכת דלק טובה בתוך העיר אז או שתפזול לכיוון רכבי הדיזל הידניים (פולו/קורודובה SDI וכו') או לכיוון רכבי המיני הקטנים והישנים ("בעלי הפלסטיקים המכוערים") כמו היונדאי אטוס.

למה דווקא דיזל? פולו בנזין לא יעבוד כאן?

פורסם

פיאט פונטו ספייס עם גיר רציף.

גם אוטומאטית, גם חסכונית, וגם נראית לא רע, וגם נכנסת לך לתקציב (ובמה שנשאר לך ממנו תוכל לשפר את המראה שלה)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אני לא רוצה את הפיאט והיא גם מכוערת מבפנים.

הנושא של המראה הפנימי וגם החיצוני מאוד חשוב לי.

ד"א, אין לי בעיה גם עם מכוניות בנפחים גדולים יותר (1.5, 1.6) אבל במידה וצריכת הדלק שלהם היא כמו של המנועים הקטנים יותר או שממש מעט יותר.

פורסם
תודה לך, אבל גטס לא שותה דלק?

למה דווקא דיזל? פולו בנזין לא יעבוד כאן?

גטס שותה דלק, כמו כל מכונית אחרת.

בעצם, יש כמה מכוניות חשמליות של בטר-פלייס שמסתובבת בארץ. הן שותות חשמל.

למה דווקא דיזל? כי עם פולו SDI תוכל לעשות משהו כמו 15 קילומטרים לכל ליטר בנזין. עם פולו 1400 בנזין - לא תצליח.

ד"א, אין לי בעיה גם עם מכוניות בנפחים גדולים יותר (1.5, 1.6) אבל במידה וצריכת הדלק שלהם היא כמו של המנועים הקטנים יותר או שממש מעט יותר.

אני אחזור שוב על המשל עם העוגה - אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. רוצה תצרוכת דלק טובה בעיר - חפש רכב קטן עם מנוע קטן. בתקציב שלך אי אפשר לאכול את העוגה אחרת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
גטס שותה דלק, כמו כל מכונית אחרת.

בעצם, יש כמה מכוניות חשמליות של בטר-פלייס שמסתובבת בארץ. הן שותות חשמל.

למה דווקא דיזל? כי עם פולו SDI תוכל לעשות משהו כמו 15 קילומטרים לכל ליטר בנזין. עם פולו 1400 בנזין - לא תצליח.

אני אחזור שוב על המשל עם העוגה - אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. רוצה תצרוכת דלק טובה בעיר - חפש רכב קטן עם מנוע קטן. בתקציב שלך אי אפשר לאכול את העוגה אחרת.

אני שואל כי המליצו לי לבדוק את הפוקוס ואת המגאן II.

בנוגע לגטס, אני דווקא נורא אוהב את הרכב ולפי מה שאני יודע הוא רכב טוב.

הבעיה שהוא שותה המון דלק (תקן אותי אם אני טועה, בערך 10:1 בעירוני).

מה אתה אומר על הגטס?

פורסם

גם אני מחפש רכב בערך בתקציב שלך (40-45K) והבנתי שהגטס באמת צורך הרבה דלק, במיוחד בעליות שצריך להרביץ גז כדי להאיץ (וגם בכבישים בין-עירוניים)

פורסם

מה עם הפיאט פנדה? למרות שהבחור שלל כבר את פיאט מראש הפנדה היא בעלת עיצוב חדיש וצבעים מדליקים. זולה מאוד גם בשנתונים הגבוהים 2005-2008 גם רובוטית שזה להנות משני העולמות (גיר ידני שמוחלף אוט' ע"י רובוט) וגם מאוד, אבל מאודדדד חסכונית! אז מי אמר שאי אפשר לאכול את כל העוגה ולהשאיר אותה שלמה...? :wink:

פורסם

הוא לא רוצה רכב עם פלסטיקים מכוערים...

אני אישית דווקא מאוד אוהב את העיצוב של הפונטו. יותר יפה מהגטס ויותר אמינה מהרנו מגאן.

אוכלת לי 1:14 בערך בתוך העיר, לפעמים 1:13. מחוץ לעיר זה בכלל קלאסה אבל אני כמעט ולא נוסע מחוץ לעיר אז אין לי יותר מדי מקום ליהנות מהצריכה המדהימה שלה.

בתקציב של 35K יש רק גטס, אביאו, פונטו ספייס ופנדה. יאריס וג'אז לא נכנסות כאן, אולי מאזדה דמיו עתיקה.

כל היפאניות בתקציב הזה הן בנות 10+, לפחות, כמו טויוטה סטארלט או דייהטסו שרייד.

בכל מקרה - בסוף אתה תקנה אביאו ומגיע לך שתקנה אחת :twisted:

• תוכן חדש...