Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב זה ללא ספק אחד הקטעים היותר הזויים שקרו לי, אני וחבר מתווכחים לגבי האם כנסיה לצומת באור כתום מהווה עברה או לא, כאשר הגענו ליעדנו ראינו שתי ניידות מתנ"א עומדות כ50 מטר אחת מהשניה, הלכנו לניידת הראשונה ושאלנו את מר שוטר האם מותר להכנס לצומת כאשר האור כבר כתום - מר שוטר עונה שלא משנה מה הנסיבות כניסה בכתום אינה מהווה עברה על שום חוק. :roll:

50 מטר משם הלכנו לניידת השניה עם אותה השאלה - הפעם מר שוטר (מספר 2) הודיע לנו חד משמעית שלא משנה מה הנסיבות, כניסה לצומת באור כתום מהווה עבירה שדינה מקביל למעבר באור אדום. :-o

הדענו לשני הצדדים מה כל אחד אמר ואז התפתחה הסיטואציה הכי מצחיקה שראיתי, ארבעה שוטרים יוצאים מהניידות ומתווכחים איזה חצי שעה אחד עם השני לגבי הדין של כניסה לצומת בכתום כאשר הטונים ממש עולים. :lol:

בסוף הספיק לנו והלכנו כאשר הם עוד מתווכחים.

לסיכום: זה בכלל לא משנה מה לשון החוק אומר מכיוון שכל העניין הוא על איזה שוטר תיפול ומה להערכתו החוק אומר ועל פי זה הוא יפעל. :shock:

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

החוק אומר-עברת פס עצירה בכתום,דינו כאדום.

זה לא שייך על איזה שוטר תיפול,יש חוק במדינה.

פורסם

תמיד מדברים על הכתום, וזו בכלל לא השאלה ("אבל אדוני השוטר, כשנכנסתי לצומת הרמזור היה כתום...").

השאלה היא, איפה היית בצומת כאשר האור התחלף לאדום, ועובדה שמצלמות רמזור מצלמות אותך אם לא עברת את הצומת והרמזור התחלף לאדום. אין כאן משמעות לכתום (חוץ אולי מהיכולת שלך להתמקח עם שוטר שמחליט לתת לך דו"ח).

פורסם

בסה"כ שאלתי אותך שאלה פשוטה: האם יש לך אפשרות לצטט את הסעיף הדן באור כתום, או לחילופין לכתוב את מספרו ואני כבר אמצא אותו בעצמי?

עברתי על חוברת נהלי האישום של משטרת התנועה ולא מצאתי כל התייחסות לנושא.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
בסה"כ שאלתי אותך שאלה פשוטה: האם יש לך אפשרות לצטט את הסעיף הדן באור כתום, או לחילופין לכתוב את מספרו ואני כבר אמצא אותו בעצמי?

עברתי על חוברת נהלי האישום של משטרת התנועה ולא מצאתי כל התייחסות לנושא.

אתה מתכוון אלי? אני לא זה שכתב "החוק אומר-עברת פס עצירה בכתום,דינו כאדום", זה shay76. בפוסט שלי לא התייחסתי בכלל למה שכתוב בחוק.

פורסם

זה הניסוח מלוח התמרורים (בסוגריים התוספת שלי )

" אור צהוב

עצור כאמור ברמזור אדום . ( זוהי הדרישה הראשונית ורק ..)

אם אינך יכול לעצור לפני הצומת בבטחה או שנכנסת אליו , השלם את מעבר הצומת ופנהו מיד כאמור ברמזור ירוק."

ונאזכר שברמזורים רבים לפני הצהוב יש ירוק מהבהב שנותן לנו כבר אינדיקציה להתחלפות האור הקרבה ובאה, שפירושה הרגיל בכבישי ארצנו זה ללחוץ בגז ולא לפעולת עצירה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הדענו לשני הצדדים מה כל אחד אמר ואז התפתחה הסיטואציה הכי מצחיקה שראיתי, ארבעה שוטרים יוצאים מהניידות ומתווכחים איזה חצי שעה אחד עם השני לגבי הדין של כניסה לצומת בכתום כאשר הטונים ממש עולים. :lol:

בסוף הספיק לנו והלכנו כאשר הם עוד מתווכחים.

טוב שלא נשארתם , כי היה מגיע שוטר שלישי , רואה את הויכוח ונותן לכם דוח על מעבר באור אדום

פורסם
האם תוכל לצטט את הסעיף הרלבנטי בחוק, או לפחות לכתוב את מספרו?

בנהיגה מונעת שעברתי,נשאלה אותה שאלה והמרצה אמר בפירוש שדין חציית צומת בכתום הוא כדין אדום

פורסם

זה הניסוח מלוח התמרורים (בסוגריים התוספת שלי )

" אור צהוב

עצור כאמור ברמזור אדום . ( זוהי הדרישה הראשונית ורק ..)

אם אינך יכול לעצור לפני הצומת בבטחה או שנכנסת אליו , השלם את מעבר הצומת ופנהו מיד כאמור ברמזור ירוק."

ונאזכר שברמזורים רבים לפני הצהוב יש ירוק מהבהב שנותן לנו כבר אינדיקציה להתחלפות האור הקרבה ובאה, שפירושה הרגיל בכבישי ארצנו זה ללחוץ בגז ולא לפעולת עצירה.

ולכן זו בדיוק הסיבה שאי אפשר לתת דוח על מעבר באור כתום, כי השוטר לא יכול להוכיח שהיית יכול לעצור לפני כן.

(לעניות דעתי - אל תבואו אלי בטענות אם תקבלו דוח)

פורסם
בנהיגה מונעת שעברתי,_נשאלה אותה שאלה והמרצה אמר בפירוש שדין חציית צומת בכתום הוא כדין אדום.

מה שהמרצה אמר זה טוב ויפה, אבל אני מחפש את הסעיף המדויק.

תבין: כאשר שוטר רושם לך דו"ח, הוא חייב לציין את הסעיף בחוק שכביכול הפרת. את הסעיף הזה בדיוק אני מחפש.

כל זמן שקיומו לא הוכח, אין כזאת עבירה, ולא משנה מה המרצה שלך אומר.

ישה: האם לוח התמרורים קביל מבחינה חוקית לצורך רישום דו"ח?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

http://www.mot.gov.il/wps/portal/HOME/HE_TRAFFIC_PLANNING/index.jsp?subject=HE_TRAFFIC_PLANNING_61

זה לוח התמרורים ומופיע שם בעמוד 40 , השם שלו זה ה5 , זה כמו תמרור של אור אדום ה1 .

אז אם נכנסת לצומת , לא לפי מה שכתוב בתמרור ה5 , זה כאילו עברת על ה1 , שזה בעצם מעבר צומת באדום .

אני קצת דסלקט אז אני מבקש סליחה אם כתבתי משהו לא נוח לקריאה ).

פורסם
מה שהמרצה אמר זה טוב ויפה, אבל אני מחפש את הסעיף המדויק.

תבין: כאשר שוטר רושם לך דו"ח, הוא חייב לציין את הסעיף בחוק שכביכול הפרת. את הסעיף הזה בדיוק אני מחפש.

כל זמן שקיומו לא הוכח, אין כזאת עבירה, ולא משנה מה המרצה שלך אומר.

ישה: האם לוח התמרורים קביל מבחינה חוקית לצורך רישום דו"ח?

התקנה היא 22 (א) סמל הסעיף 6528

ציות לתמרורים

תק' (מס' 3)

תש"ל-1970

תק' (מס' 4)

תשל"א-1971

22.*(א) עובר דרך חייב לקיים את ההוראות הניתנות בתמרור, אולם תהיה הגנה טובה לנאשם אם יוכיח שהתמרור הוצב, סומן או נקבע שלא כדין.

(ב) האותות הניתנים על ידי רמזור, למעט אור צהוב מהבהב, יהיו עדיפים על כל תמרור הקובע מתן זכות קדימה.

רמזור נחשב לתמרור ( מהווה חלק מלוח התמרורים ) ולצערינו שמחתינו הם אלה שמדברים אלינו בכביש.

ןלגבי הסוגיה של צהוב. לא ייתנו דו"ח למי שחצה בצהוב כיוון שאין אפשרות טכנית להוכיח כי אפשר היה לעצור.

הלוואי שהיו מקפידים לתת על חציה באדום דיינו

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...