Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עומד תקופה ברחוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי עומד כבר תקופה של 3 חודשים בערך ברחוב במקום חוקי לחניה

שוטף אותו פעמים - שלוש בחודש ככה שיראה נקי ושמור ולא מוזנח.

שבוע שעבר הדביקו מדבקה על השמשה מהעירייה שאני פוגע באיכות הסביבה וכל מיני דברים כאלה טוב סבבה שטפתי את אוטו שוב.

היום קיבלתי מכתב שהרכב מהווה פגיעה ביטיחותית ובריאותית לסביבה.

איך בדיוק?? הרי אני מניע אותו כל כמה ימים שוטף אותו. אז מזה משנה עם הוא עומד באותו מקום כל הזמן או שהוא נוסע אבל חוזר לאותו מקום שוב.

בכל מקרה הזזתי את הרכב לביניין אחר. הוא עמד במס 50 הזזתי אותו ל52.

אז השאלה,מה מהווה פה בדיוק סיכון ביטחותי ובריאותי?

ואם אני חייל בקושי מגיע הביתה או שאני בחוץ לארץ ושמתי את אוטו שמה. לפי מה הם יכולים לדעת מה יש לבעל הרכב או לרכב.

בכללי האוטו עומד כי אלטרנטור הלך לעולמו ושבוע הבא האוטו נכנס לפרויקט החלפת מנוע.

בצער רב נמכרה לה ה205GTI שלי כולל המנוע MI16.

הרכב הבא יהיה הנעה אחורית/4X4. ממממ

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רכב, שעומד באותו מקום ללא תנועה 60 יום ומעלה, נחשב "רכב נטוש", והעיריה או הרשות המקומית יכולים לפנות אותו.

אולי כדאי שתזיז את האוטו רחוק יותר, שלא יחשבו בטעות, שהוא עדיין חונה באותו מקום

פורסם

ואם אתה כל יום יוצא לסיבוב של 5 דקות וחוזר, והופ , החניה שעזבת מקודם עדיין פנויה, והיא הרי הכי נוחה לך - מי יכול להוכיח שלא הזזת את הרכב?

8)
פורסם

אין מצב שאני עושה סיבוב עם הרכב, אין טסט והוא נכבה אחרי דקה,שתיים אם אין כבלי התנעה שמחוברים לרכב.

אז בישביל לסוע 5-10 דק אני צריך להיות מחובר לאוטו עם כבלים . אבל לא כדאי לנסות את זה.

אז כל מקרה עכשיו העברתי תאוטו איזה 30 מטר קדימה.

ואלון אני גם מסכים איתך.זו בדיוק הטמטום יחסית של העירייה

איך בדיוק רכב "נטוש" יכול לגרום נזק בטיחותי? זה סתם פשוט סתם.

אין היגיון זה ידוע כבר

כל מקרה חבר'ה תודה רבה.

פורסם

כנראה שאין אצלך הרבה חניה ברחוב ואחד השכנים החליט להכנס בך חזק ולעשות מסע צלב נגד האוטו שלך.

כדאי לך למצוא חניה מסודרת לאוטו שלך כי בקצב הזה או שאתה תתייאש מלדאוג כל הזמן לאוטו שלא זז או שהעירייה תמרר לך את החיים עד שימאס לך.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

רוב הסיכוים...למרות שברחוב שלי ועוד כמה רחובות יש את העקיפה הזו של העיריה.

כל מקרה בקרוב נסדר תאוטו והוא ישוב,ולא חסר חניה.

פורסם

כל עוד לרכב יש טסט לא יגידו לך כלום, ברגע ששכנים מתלוננים יבואו מהעירייה לבדוק אם יש טסט.

לפני כשלושה חודשים קיבלתי מכתב כזה מעיריית חיפה, בבירור קצר הבנתי שאין שום קומבינה של להקפיא רישיונות/לכסות את הרכב/ להזיז אותו בטיפטופ כל יומיים, ושהקנס הוא כ 500 ש"ח בשבוע (לא כולל עלות הגרירה).

לא נותרה לי ברירה ונאלצתי לקנות בית עם חניה פרטית.  

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

כן, אם הרכב נראה גרוטאה, נוזל ממנו שמן, חלונות שבורים, והוא מהווה מפגע סביבתי, מישהו מהשכנים יתלונן, ויפנו גם מחניה פרטית.

אני מדבר על חניה פרטית בביניין משותף.

אם יש לך וילה עם חניה סגורה, ללא גישה לאנשים אחרים אתה כמובן יכול לעשות שם מה שאתה רוצה.

פורסם

אם החניה היא שלך פרטית בטאבו והרכב לא הפך למטרד בסגנון בית להומלסים, אי אפשר להגיד לך כלום.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

החוק הוא לא טיפשי בכלל.

מישהו שיש לו איזה גרוטה יעמיד את הרכב שלו במרכז תל אביב במשך כמה שנים ולא יזיז אותו.

זה מפגע רציני , פוגע באיכות החיים , ופוגע בסביבהבעיקר באנשים שגרים באיזור ,תופס מקום חנייה , מהווה מטרד ומכוער.

בדרך כלל הרכבים האלה הם רכבים ישנים ובמצב גרוע , לא נוטשים מרצדס SLS .

לכן החוק הזה הוא הכרחי .

לא בטוח שצריך לבצע אכיפה מהירה של החוק כי אולי באמת מדובר ברכב של אחד השכנים שאין לו כסף לתקן.

פורסם

רכב שעומד ברחוב בלי טסט (ולכן גם בלי ביטוח) הוא מפגע ומטרד.

גם אם הוא מרצדס נדירה.

תאר לך מה יקרה, אם חלילה, ילד יסע על אופניו ויתנגש ברכב שהעמדת ברחוב ללא ביטוח? אתה חושב שתוכל לשאת בהוצאות הרפואיות?

עם כל הצער, רכבים כאלה יש לאחסן במקומות יעודיים, כגון חניון, מחסן או חניה פרטית.

הרחוב הציבורי הוא לא מחסן.

הדבר גם חוסך פירוק ושבירת חלקים ע"י וונדליסטים.

הבהרה: למען הסר ספק יודגש כי אני באופן אישי חובב רכב בכלל ורכבי אספנות בפרט, אך אין בכך בכדי לפגוע באמור לעיל.

• תוכן חדש...