Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לקבל את עזרת חבריי הפורום ברכישת דיבורית בלוטוס לרכב שמתאימה לאייפון 3GS.

דרישות

1. אמינות

2. נוחות

3. טעינה של האייפון

4. עוצמת שמע טובה

אין לי צורך בכול הפטנטים החדשים של חיבור למערכת השמע של הרכב.

מחיר מכסימלי 400 שקלים.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק,מכיר את http://www.dealextreme.com/ ?

תראה אולי שם תמצא את מבוקשך בבערך שליש מחיר מהמחיר בארץ(המחירים שאתר כוללים משלוח).

אתה יכול להזמין מטען לרכב(עולה 12-13 ש"ח) ולרכוב בארץ דיבורית מן המניין.

בן.

Got To love It

פורסם

כול היופי בבלוטוס שאין צורך בכבלים לכן גם אין טעינה, אם חשוב לך טעינה תבדוק אפשרות של מטען בנוסף או דיבורית שהיא לא בלוטוס.

אודי A4

דימה.

פורסם

אני אצלי באוטו התקנתי דיבורית הכי פשוטה (נראה לי BRU או משהו כזה) עלה לי 200 ש"ח כולל התקנה (התקנתי אצל בחור שעובד בפלאפון, חברה שלי קבלה דיבורית בחינם מהחברה ושאלתי אותו סתם בשביל הספורט כמה יעלה לי ה"תענוג" הזה אצלי באוטו, כששמעתי את התשובה אמרתי שיבוא להתקין גם אצלי). תאמין לי שומעים מצויין, לא מבין את כל האנשים שמשקיעים 500-1000 ש"ח בפארוט וכל הדיבוריות המטורפות האלה. גם ככה אני מחליף רכב כל 3 שנים (ליסינג) ואם אתה קונה דיבורית יקרה אז כואב לך להשאיר אותה באוטו, אז צריך ללכת למתקין וכדי שיפרק אותה (פעולה שתעלה לך כסף) ולהתקין שוב ברכב הבא (עוד כסף).

את הבעיה של ההטענה פתרתי בעזרת כבל שמתחבר למצת, עלה לי 20 ש"ח בסלקום/חנות הסלולר הקרובה לביתך.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

Plantronics Voyager 510 לא פחות ממדהימה.

סינון רעשים מצויין, יכולת להתחבר לשני מכשירים בו זמנית, זמן סוללה מרשים וכ"כ נוחה שנרדמתי איתה פעם אחת.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

לא נתקלתי בדיבורית עם בטען מובנה לאייפון, אבל זה מביא אותי למחשבות:

א) בשביל טעינה צריך מגע פיזי (שקע/עריסה/חוט)

ב) כל הקטע בדיבורית BT שהיא אלחוטית, וגם מתאימה למגוון מאוד רחב של טלפונים מיצרנים שונים (BT הוא תקן פתוח).

משמע, אם אתה צריך טעינה ודיבורית, יש לך שתי אופציות:

1) לקנות דיבורית BT רגילה (או רדיודיסק עם תמיכה ב-BT, או אוטו שיש לו דיבורית BT מובנת), ולקנות מטען לרכב בנפרד.

2) לגשת למרכז התקנות של חברה סלולארית ולבקש שיתקינו לך דיבורית קבועה לרכב בשביל אייפון. לא יודע אם מוכרים דברים כאלה בכלל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...